Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 348 626
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 590
Валерито ме потриса рови в календарите и като се падне нещо, което не и харесва "ами това ще е подарък на някой". Вади някакво мини червило квичи 5 минути и " толкова е сладко ще го подаря на някой" ?!?!?! Да вземи тия боклуци защото мен не ме кефят.

# 4 591
Бая червила трябва дасъбере за 100 лв подарък Тези са по 40 стинки в Ейвън.

# 4 592
Сега попаднах на влоговете на Мария Андреева и съм очарована от това момиче. На 19 е, учи в Ница и показва много приятни неща.

# 4 593
Искам да кажа за Пепе, че по принцип много я харесвам, но дори и на мен ми дойде в повече последния клип. Филип обича да мие чинии пък не го видяхме, малко пресилената усмивка.. Искам да й вярвам колко е перфектна, но на моменти никак не й вярвам.

# 4 594
Аз, понеже съм бяла и добра, седя и гледам рекламите на влогърите, които харесвам GrinningVery Happy:D От мен печелят по някой цент Grinning Между другото, различно се печели в зависимост от това от коя държава ви гледат и цъкат по рекламата. В моето мизерно блогче, кликовете от Щатите и Австралия примерно за по 11-12-13 цента, дори за 30 съм имала (уау). Обаче онзи ден имах от Намибия и беше 1 цент Simple Smile и от Полша също ми беше за 1 цент.

# 4 595
Никога не съм вземала под внимание клипове от тип "Любими продукти",или някакво препоръчване на козметика,като цяло.Даже ми се струват глупави,такива видеа .Аз и  съвети от приятелки не вземам.Просто защото,от кожа до кожа,от коса до коса, има разлика.Всеки е индивидуален. Отделно,никога не бих повярвала на Валери,имам чувството,че с какво и да с намаже,ако й платиш ще го възхвалява..Не ми изглежда,като човек с мнение и позиция.. Wink

# 4 596
  • Някъде там
Добро утро.Някой питаше за адвент чая.
4.49 е.
Това момиче има влог но е н английски.
Калина се казва.Следях я в Инстаграм но няколко пъти се кара в сторитата с хора и обижда и се отказах.Сега се сетих за нея.
Следи ли я някой?
  https://instagram.com/keepingupwithkalina?utm_source=ig_p … 31lxoy65ii5 

# 4 597
Следях я преди много време, когато беше с друго име, но всичките и снимки ми кифлееха заради нацупените устни и я отследвах. Гледам, че сега е спряла да го цупи, а се усмихва, а и канал си е направила.

# 4 598
Ей тази Валери...никога не съм и гледала видеАта, но ми излезе реклама на профила и в instagram -  ами на снимки го докарва ...да видим кога ще се прежаля да гледам видеА

# 4 599
Ах, каква глупост сътворих, момичета. Вчера някой беше споделил линк към адвент календара на Лумене, който в Скандинавските държави беше намален. Признавам си, аз го харесах.  И да бързам да го поръчам, все едно ще се свършат, съм поръчала съвсем друго нещи. Някакъв подаръчен комплект. Мрън, мрън...Оплаках се...😒
По темата. Валери ми е трудно дори да я определя. Хубаво момиче, а може ли да е толкова повърхностна и глуповата?!
На колко е години тя? Държи се, като 15 годишна.

# 4 600
И аз за Валери....абе как може така да се припада по чорапи Thinking
Не съм знаела, че така трябва да се вълнувам, когато купувам чорапи

# 4 601
О, майко мила!! Пуснах си едно видео на тая кифла Валери, да я видя, защото не бях гледала нищо нейно, превъртях го отгоре отгоре, за да чуя как не смова!!! С един лак и някакви коледни сладки, които разточваше като пияна.. Потресена съм. Представям си ако имаше нормална работа и като повечето хора трябваше да чете, да учи, да работи и да се справя с живота, като междувременно се лакира и прави сладки...Защо такива некадърници смятат, че трябва да се снимат и да бъдат едва ли не идоли в стоята некадърност?! От къде идва това самочувствие?

# 4 602
Има ли интересен влогмас тази година,защото на нищо не мога да попадна? Видеата са едни и същи..Jumbo,календари,планери.
Валери,която стои в тях нагримирана е мега неестесвена. Не знам кой си стои в тях по цял ден и се гримира? Отделно ми е безинтересна,не работи,не учи нищо не прави освен да ходи по кафета,не знам какво може да покаже и с какво толкова е интересна? Не снима нещо кой знае какво като замислим.За мен е кифла,която не я бива в нищо и е решила да става "инфлуенсър" ей така от скука.
Ивана горе долу става,но видеата и се припокриват с тези на Валери.
Милена е симпатична и земна,нея я харесвам,но просто видеата й са интересни за друг тип хора. Дечицата са много сладки,но малко ми омръзна да ги гледам.
Попаднах и на други не толкова извесни-една девойка показваща внушителна колекция с обувки ,която абсолютно никога не искам да я виждам отново и една друга с дълга руса коса,големи устни,която очевидно мама и тате имат много пари.Момичето има свободно време и е решила да си показва "Новите придобивки",които са пак маркови чанти Furla,блузи,дрехи и всичките са розовки,бежовки,лилавички и с много пухчета по тях. Все едно попаднах в канала на Барби.
Станаха масово,изкуствени и безинтересни кифли.
Харесвам много Михаела Димитрова,според мен е много земно момиче,не се превзема и показва по-интересни неща. Има ли някоя подобва влогърка дето да не се лигави на поредния календар и на новата й дрешка и чантичка с пухченце?

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 11:07 от Beauty Girl

# 4 603
О, майко мила!! Пуснах си едно видео на тая кифла Валери, да я видя, защото не бях гледала нищо нейно, превъртях го отгоре отгоре, за да чуя как не смова!!! С един лак и някакви коледни сладки, които разточваше като пияна.. Потресена съм. Представям си ако имаше нормална работа и като повечето хора трябваше да чете, да учи, да работи и да се справя с живота, като междувременно се лакира и прави сладки...Защо такива некадърници смятат, че трябва да се снимат и да бъдат едва ли не идоли в стоята некадърност?! От къде идва това самочувствие?

Това самочувствие според мен идва от ниското IQ

Харесвам много Михаела Димитрова,според мен е много земно момиче,не се превзема и показва по-интересни неща. Има ли някоя подобва влогърка дето да не се лигави на поредния календар и на новата й дрешка и чантичка с пухченце?

Мария Андреева, някой я беше предложил по-горе. Младо момиче, симпатично и не се кифлее. Каналът и е приятен с доста добре поднесено съдържание.

# 4 604
Добро утро.Някой питаше за адвент чая.
4.49 е.
Това момиче има влог но е н английски.
Калина се казва.Следях я в Инстаграм но няколко пъти се кара в сторитата с хора и обижда и се отказах.Сега се сетих за нея.
Следи ли я някой?
  https://instagram.com/keepingupwithkalina?utm_source=ig_p … 31lxoy65ii5 

Калинчето, пуска съдържание само на английски, защото ние "българите сме били много прости и завистливи", и поради тази причина  тя не искала и не търсела гледаемост от нас "просите българи". Преди време беше станал голям скандал в Туитър, с тези нейни изказвания. Беше ги изпоблокирала почти всички, натириха я едно хубаво, бяха я вдигнали на балон там, и се кротна сега май.
Явно и в Инстата не ги трае много много, и се дърли с този и онзи. Не я следя, защото много ми опротивя от онзи случай в Туитър.

Общи условия

Активация на акаунт