Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим

• 347 607
  • 5 181
  •   1
Отговори
# 4 845
Merry.stef пак ли е закрила акаунта си в Инстаграм или съм от блокираните?

Блокирала те е явно. Аз я виждам. Не че искам....

# 4 846
Посещение на базара е новият тренд във влоговете. И Зейнеб направи включване от базара. Скука, скука, скука.
Имам подозрения, че другата седмица ще се изсипят на панаира на книгата, ама не че много четат, ами за пълнеж на влогчИтата.
Няма да отидат, освен ако не прочетат това и да го направят напук. Те четат някакви абсурдни книжки.
Ивана има ужасна кожа, мога да кажа и кои имат подобна, но е расистко.

Сигурно по цял ден ни издирват в интернет пространството, за да ни блокират.
Тази мари стеф една безумно ухилена ли е ?

# 4 847
Щото пък ние не се досетихме...кои са😊

# 4 848
Искам да ви кажа, че съм готова и аз за влогър. Онази вечер случайно попаднах и аз на "костюмчето" на Валери с Мини Маус, а днес се сдобих с първия си адвент календар Joy остава само да намеря още нещо, на което да изпищя еуфорично и да обявя за откритие на годината Joy

# 4 849
Посещение на базара е новият тренд във влоговете. И Зейнеб направи включване от базара. Скука, скука, скука.
Имам подозрения, че другата седмица ще се изсипят на панаира на книгата, ама не че много четат, ами за пълнеж на влогчИтата.
Няма да отидат, освен ако не прочетат това и да го направят напук. Те четат някакви абсурдни книжки.
Ивана има ужасна кожа, мога да кажа и кои имат подобна, но е расистко.

Сигурно по цял ден ни издирват в интернет пространството, за да ни блокират.
Тази мари стеф една безумно ухилена ли е ?

Да, една с морковен цвят коса, на която всички снимки са и в червената гама.

# 4 850
Искам да ви кажа, че съм готова и аз за влогър. Онази вечер случайно попаднах и аз на "костюмчето" на Валери с Мини Маус, а днес се сдобих с първия си адвент календар Joy остава само да намеря още нещо, на което да изпищя еуфорично и да обявя за откритие на годината Joy
Трябва да минеш и през Джъмбо и си готова.

# 4 851
Какъв календар си взе?

# 4 852
Smile

Действай! Ако приемаш идеи,задължително е да идеш в Jumbo,купи си нещо бляскавко и лъскавко и да ходиш на брънч всеки ден,задължително също да пищиш на камерата,без това не може! Smile Трябва да се снимаш също и на коледния базар и е препоръчително да се гримираш много и когато си показваш четките за гримове,не е задължително да ги миеш.

# 4 853
Ее в Джъмбо през седмицата, нали не върша нищо по цял ден, трябва да запълня графика в планера Joy На Нивеа си взех, защото сега ще попътуваме и мини продуктите ще бъдат полезни, единствено не ми хареса, че има толкова балсачи за усти... ех, забравих за четките, вече ги измих, язък за утре ще остане Joy

# 4 854
Четка за хаЛайтерче, неизмита задължително!!!

# 4 855
Четка за хаЛайтерче, неизмита задължително!!!

Ауууу четчицааа толкова се вълнувааам 😍😍😍

# 4 856

Не забравяй да си купиш и светещо табло, на което с ограничен брой букви да пишеш някакви много дълбоки мисли, с които да вдъхновяваш абонатите като например -
#DOUBLE VODKA PLEASE
CAN'T STOP ME NOW
или култовото
SHOPPING IS MY CARDIO

Между другото, като поразгледах инстаграма на Мери Стеф, се чудя дали и тя се е подпълвала с филъри или просто е такава? Изглежда все едно има кожа за още едно лице около устата. Thinking

# 4 857
Е не, забравих и в Дерма акт да притичам да ме подмладят, от 25 може на 12 да ме направят 😂

# 4 858
Когато имам своя собствена камера, ще пищя това в началото на някое видео. Кълна се, че ще го направя.
Наааа...
Скрит текст:

Toзи влог е мечтата за всеки с моите политически убеждения (центристки, силно умерени, без крайности, нацизъм и радикален феминизъм/социализъм):

# 4 859
SmileSmile
Ее в Джъмбо през седмицата, нали не върша нищо по цял ден, трябва да запълня графика в планера Joy На Нивеа си взех, защото сега ще попътуваме и мини продуктите ще бъдат полезни, единствено не ми хареса, че има толкова балсачи за усти... ех, забравих за четките, вече ги измих, язък за утре ще остане Joy

Най-важното е да блокираш всички в Instagram,бъде надменна и недостъпна. Ако не си си измила косата,не я мий карай на сухи шампоани,скалпа може да ти се скапа,ама нищо :Д.И снимай всичко,сторите,снимки от събития,какво си яла,как си се облякла,къде си ходила и така. Приемай всяка PR от конци за зъби до скъпи гримове и най-важното НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАЙ КОЕ ЗА КАКВО Е, просто говори на камерата нещо. В плюс е да прочетеш и някоя съставка в интернет и да кажеш,че е много вредна като кимаш убедително. Smile

Общи условия

Активация на акаунт