Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 862
  • 763
  •   1
Отговори
# 435
Г-жа Вейдър, много ти отиват тези златисти сенки. Винаги съм ги смятала за много подходящи за очи като твоите.

# 436
Г-жа Вейдър, страхотни очи и грим. (имам някаква слабост към сини очи) И според мен много ти отива!

# 437
Г-жа Вейдър, много ти отиват тези тонове. А ти каква си сладкааа. Hug
ПП И имаш прекрасни очи. Heart Eyes

# 438
  • София
Вейдър , страхотен грим и ти си много красива .

Моля да ми кажете , двуфазна мицеларна вода , която не запушва порите и не изсушава кожата , а в същото време почиства хубаво грима?
Бюджетна

# 439
Wind Аз ползвам двуфазната на Гарние откакто е излязла на пазара и не я сменям за нищо, с мазна кожа съм и лесно запушващи се пори, а и нося много и силен грим - много съм доволна, не изсушава, не запушва порите и почиства всичко (течни червила, спирала, черни сенки...) Ползвам обаче от големите и широки тампони за да си свалям грима, не от мъничките:

# 440
Смущаващо красива... и какви очи... 🤯
От пашитрата на Зоева доволна ли сте, мисис Вейдър? Как са като консистенция и наситеност? Вдигнала съм мерника на eye see

# 441
Вейдър, прекрасни очи и грим!!!  Heart Eyes

Wind_ , с мазна/ комбинирана кожа съм, супер чувствителна; порите ми се запушват сравнително лесно. Ежедневно съм или с ФДТ, или с ВВ крем, или със СС, които "запечатвам" с пудра. Ползвала съм тази на Микса и по спомен много добре се спогодихме с нея, не беше никак лоша.  Peace

# 442
Момичета, много благодаря за оценката!
Wind,  аз бих предложила двуфазната черна на Нивеа - при мен отговаря на критериите. Моята кожа има  склонност към запушване на порите. Ползвах я за пръв път, докато бях на един семинар извън София и носех пo-тежичък грим (не като днешния Grinning ).
Breedlove,  ето минитата на Zoeva:
Скрит текст:
Моята е тази вляво, хвърлила съм око и на Mini Cocoa Blend. Продават се в нашата Сефора, 27 лв.

# 443
Аз в последно време си мия и разгримирам лицето с почистващо олио. Много по-доволна съм от този тип почистване, отколкото от това със пенещи продукти. Ако останат някакви остатъци в околоочната зона, минавам с мицеларна водица.
Тези двуфазните дегримьори нещо не са ми особено комфортни за ползване. В повечето случаи ми щипят на очите.

# 444
Аз си почиствам грима с бебешката мицеларната вода на mustela и съм страшно доволна от нея.. Буквално с едно движение премахва всичко и не се налага да натискаш, търкаш и т.н...

# 445
И аз пробвах почистващо олио за сваляне на грим. Добре се справи, но адски ми люти на очите. Моето е на Avon Nutra Effects.

# 446
# 447
  • в 1001-та нощ
Двуфазна мицеларна - съм ползвала на Гарние и Лореал и предпочиам първата. Харесват ми повече от двуфазните лосиони.

# 448
При мен двуфазната на Гарние чистеше добре лице, но при очите се издъни. Ставаше голямо мазало, за чистене на очен грим и дума не можеше да става. Ползвам го само ако съм била през деня само по ББ крем и молив, примерно, но не и ако съм имала спирала.

# 449
.....
Моля да ми кажете , двуфазна мицеларна вода , която не запушва порите и не изсушава кожата , а в същото време почиства хубаво грима?
Бюджетна

Wind, с две ръце гласувам за двуфазната мицеларна вода на Нивея. Страхотна. Вчера дадох отзив за нея. Очарована съм, сваля грим от раз, лицето се усеща гладичко и чистичко. Не люти и не дразни очите. И най-вече после нямаш ефект "панда". Много, много добра.
Скрит текст:
Оня ден в ДМ голяма разфасовка от 400мл. беше намалена на 5.99лв.

Общи условия

Активация на акаунт