Гримиране - идеи и техники (Тема №71)

• 55 854
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
  • София
А да , и на скулите де Simple Smile
Ето нещо

# 466
Аз на второто око не виждам нищо Grinning Лучия,на мен ми харесваш всякак,имаш много интересно лице и не ти трябва много грим и кой знае какво..сенки според настроението,молив,спирала ,хубава основа на лицето ти е супер според мен, просто и нищо да не сложиш,няма да сгрешиш,натурално красива си

# 467
Препоръчайте ми палитра със сенки 

# 468

Какви цветове, какъв финиш, за какъв бюджет? Има хиляди палитри със сенки.

# 469
Тази харесвам, но аз не ползвам често. Цветовете са добре пигментирани разнасят се добре имат много добър блясък. За цената си и за моите нужди е отлична.

# 470
  • София
Ехаааа! Ама с жълти сенки е мега готино!
Скрит текст:

Много, много харесвам революшън.
Дали някога ще ги видим тук?

# 471
Много си хубава, но на този тежък грим трябва задължително червило и се опитай да си изсветлиш при рисуването веждите. Може да пробваш с много леко червеникави сенки да ги направиш.

# 472
  • София
Много си хубава, но на този тежък грим трябва задължително червило и се опитай да си изсветлиш при рисуването веждите. Може да пробваш с много леко червеникави сенки да ги направиш.
А, червило ще сложа, но преди да изляза. Просто исках да пробвам жълтото Simple Smile
Във веждите понякога слагам маджента, а и в реалност не са толкова тъмни.

Благодаря, Денси!

# 473
А, червило ще сложа, но преди да изляза. Просто исках да пробвам жълтото Simple Smile
Във веждите понякога слагам маджента, а и в реалност не са толкова тъмни.

Благодаря, Денси!
Страхотна си, секси маце!

# 474
Christina-89777 - Много си мила! Благодаря!
Виждам се в по-хубава светлина след като чета такива добри думи по мой адрес.
(иска ми да се да можех да ти харесвам като на фб, със сърца :Д )

Joykiller, А какъв талант имаш, да ги направиш така (сенките), уау!

# 475

Какви цветове, какъв финиш, за какъв бюджет? Има хиляди палитри със сенки.
За бюджета около 50 -60 лв. Цветовете главно такъв грим харесвам който е на снимките , може и матови да са .Не се гримирам много , но когато излизаме официално ми се иска да се погримирам малко по така ...[/img][/img]

# 476
Снимка не излиза никаква, но за този бюджет мога да ти препоръчам палитрите на theBalm и Pretty vulgar от Дъглас или пък малките на Худа от Сефора. Дъглас имат също една нова коледна палитра за 40 лв, много добре изглеждат суочнати на ръка сенките, но не съм ги пробвала на клепач.
Ако малко увеличиш бюджета, любими са ми шоколадовите палитри на Too faced.

# 477
  • София
Аз за този бюджет бих направила селекция от сенки на Инглот, които ще съм убедена, че са в мой стил и отразяват собственото ми виждане за палитра. Heart Eyes
За себе си, вече избягвам да се втурвам към поредната не нужна ми комбинация цветове, подведена от присъствието на еденична сянка, предизвикала любопитството ми.

# 478
  • София
Аз за 44лв си взех палитрата от 144 цвята на революшън - много съм доволна от сенките.

# 479
Сенките на Инглот са добри, но за 60 лв ще си купи 6 цвята, ако не се лъжа, май бяха по 9 лв. единичката. Винаги излизат по-скъпо от готова палитра. Иначе да, за хора като нас с много палитри това е по-добрият вариант отколкото палитра, в която имаме повтарящи се цветове. Но за един начинаещ, купуващ първа палитра, учещ се тепърва как да комбинира цветове и тн според мен е по-подходяща готова палитра. Което ме подсети, че NYX имат много добри попадения палитри в диапазона 20- 40 лв, за мен лично най-добрата е Warm neutrals. Имат и чудесни единични сенки.

На Революшън единствено приемам шоколадовите палитри, те са ок като качество. Други съм пробвала много и са пълен боклук - за няма и 5 часа са изчезнали от клепача, а ползвам добри бази, не са и особено пигментирани. Хвалят двете Soph x палитри, но не съм ги пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт