iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 103

• 45 038
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
А по повод желатина - тъкмо вчера говорихме с родителите на ММ, че навремето са правили такъв бульон, затворен в бурканчета и са си го хапвали периодично. Да не кажа голяма дума, но в момента хората са на възраст над 70 и се движат повече и от нас Simple Smile.
Сори за офф-а Simple Smile.

# 661
  • София
Денис, тези витамини подходящи ли са за девойка на 14 години?
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Plus-Infinite-Planet-Daily-Mul … an-Capsules/81343
За възрастен как да се приемат и в продължение на колко време?
Благодаря! : cherry_blossom:
Да, според мен, са подходящи, не съдържат нищо, което не може да приема дете на тази възраст - по 1 на ден, на гладно или след хранене, няма значение. Имат малко мака, но е само 12,5мг в 1 капс. - почти нищо
За възрастен - по 2 капс. на ден.

iHerb® код:   YUL919
 дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

# 662
  • София
Скрит текст:
Здравейте!
Искам да си поръчам това омега 3 https://www.iherb.com/pr/Nordic-Naturals-Omega-Woman-With-Evenin … 20-Soft-Gels/4298, обаче гледам че цената е над 30 лева, което до колкото разбирам значи, че ще трябва да минава митница...Понеже не съм поръчвала до сега и съм много невежа, може ли някой да ми каже горе-долу колко да очаквам да ми излезе крайната цена с доставка, митници, такси и всичко, да знам изобщо дали си заслужава?  Rolling Eyes
Здравей,
по мои сметки продукта + доставката е 46.15 лв + ДДС 20%, което е 9.23  става 55.38 лв.
И митническите такси 15.50 лв + 55.38лв. става приблизително 70.88 лв, като крайна цена.
[/quote]
По-добре отделни продукти. Омега 3 в продукта е много слабо концентрирана.[/quote] Пусни ги до UK или De (през превозвач). Даже сега сравних, 2 от 3 пратки пуснати до UK - нямам доставка, докато до БГ има 2-4$, koeто компенсира таксата от UK до BG и големия риск от митница, но трябва да е до £15 (за UK) Google рече това:
UK £ 15 = 19.5735 US $ (само че дали гледат субтотала или общата сума нз)
 До Германия е 22Е лимита, но повечето неща които съм пробвал да пратя до там, iHerb не позволява...

Какъв Type II колаген препоръчвате?

Код за 5%: VRD753

# 663
  • София
denis., моля те препоръчай котешки нокът/саменто. Бях купила на Now, но дори не го отворих след твое разяснение, че има само един качествен продукт в сайта (който м/у другото беше около 30 долара Sad) Дали нещата не са се променили?
Това е хубаво - само алкалоида РОА, но е над 30$:
https://www.iherb.com/pr/Enzymatic-Therapy-Saventaro-Cat-s-Claw- … -Veggie-Caps/2231
Това е стандартизиран продукт - поне е посочено какъв процент алкалоиди съдържа:
https://www.iherb.com/pr/Nature-s-Way-Cat-s-Claw-Standardized-60-Capsules/1850

Здравейте,
може ли да се вземат (разтварят) заедно Колаген и MSM ?
Благодаря предварително: hibiscus:
За да се усвоят максимално добре, първо МСМ на гладно с вода и след поне 30-40 мин Колаген и след час, може да се храниш.
През деня пий повече вода /2-3л. /

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 14:10 от denis.

# 664
  • Тра-ла-ла
Поръчката от петък вечерта ми я шипнаха току що. Много се надаявах да се случи, за да използвам Loyalty Credit-a за изтичащата промоция на колаген. newsm18

Защо от 1 седмица в Rewards Payment ми стои статус - Pending $0.48? Кога става Available?

# 665
Поръчката от петък вечерта ми я шипнаха току що. Много се надаявах да се случи, за да използвам Loyalty Credit-a за изтичащата промоция на колаген. newsm18

Защо от 1 седмица в Rewards Payment ми стои статус - Pending $0.48? Кога става Available?

След 30 дни.

Код за 5 % отстъпка от iHerb - SDB331

# 666
  • Тра-ла-ла
Благодаря Hug
Има ли някакъв шанс днешната предстояща промоция Women's Health Special да я пуснат по рано от 20:00ч и така да се комбинира със старaта 22COL като колагенът стане 22%+10% остъпка? Или никога не се засичат кодовете?

# 667
  • На ръба..
А Rewards Payment-а как се ползва, имам предвид дава отстъпка както Loyalty кредита ли?

# 668
А, бе, хора, на първа страница има правила, дадени в червено! Как така четете, следите темата, а хич не отразявате правилата! Нищо не споделяте, не помагате, не отговаряте на питания, но си цопвате кода.Не че ще ви го ползваме, де. Simple Smile
Но не сте по правилата. Добре е да се съобразявате. Вид уважение е и към останалите.
Джулая, има вероятност кодът вместо в 20, да е активен в 19 ч, така се случи с 22BONE, но да стане комбо от два активни кода 20 +10 %.... Скептична съм, но пробвай в 19 ч и първо на мен кажи - на ушенце Simple Smile  Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 18:52 от *Камея

# 669
Благодаря Hug
Има ли някакъв шанс днешната предстояща промоция Women's Health Special да я пуснат по рано от 20:00ч и така да се комбинира със старaта 22COL като колагенът стане 22%+10% остъпка? Или никога не се засичат кодовете?

Засичат се понякога. Започни да пробваш около 19,30, но до 19,50 ако не стане, пускай поръчката да не изтървеш кода, който е до днес.

# 670
  • Тра-ла-ла
Ще пробвам със сигурност и ще пиша Peace Въпросът е, че никъде не откривам кода, а само се споменава в коя категория колко % ще е намалението. Дали, ако го пуснат по-рано - кодът сам ще се зареди в количката?

# 671
Ще пробвам със сигурност и ще пиша Peace Въпросът е, че никъде не откривам кода, а само се споменава в коя категория колко % ще е намалението. Дали, ако го пуснат по-рано - кодът сам ще се зареди в количката?
Няма да е с код, а към седмичните намаления. Не го пуснаха в сряда, както останалите, а днес, според мен именно защото щеше да са застъпи с кодовете. Така че малък е шансът, но може да се пробва, нищо не губиш, стига да не изтървеш времето за поръчка с кода за колаген. Това ще бъдат продуктите:
https://www.iherb.com/c/women-health-special
Слагаш в кошницата и рефрешваш за да разбереш действа ли 10%-ното намаление.

# 672
Denis, обсъждани ли са тези колагени
https://www.iherb.com/pr/Earthtone-Foods-Grass-Fed-Collagen-Pept … 16-oz-454-g/83688
И какво точно значи Peptides?

И този заслужава ли си парите
https://www.iherb.com/pr/Dr-Axe-Ancient-Nutrition-Bone-Broth-Col … -9-oz-450-g/73159
Не е много ясно как са гледани тези кокошки?

# 673
  • Тра-ла-ла
Дава още 10%. Давайте.

Ужас. Зацикли на ниво плащане. 3 пъти ми даваше error page. Препотих се, но накрая успях. Пуснаха 10те% 15 минути преди официалното. Не знам дали друг път да си го причинявам. Заради 10% щях да изпусна 22% Crazy

Код за 5% остъпка - ACQ8058

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 20:07 от Джулая

# 674
  • София
10% намаление на продукти за жени:
Women's Health Special
- валидно до СРЯДА 03.10 - 20:00ч
- може да се ползва с персонален код / още 5% намаление/

Все още работи с кода 22COLL за колагените  Peace

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 20:15 от denis.

Общи условия

Активация на акаунт