Къща около София

• 73 439
  • 910
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Благодаря за отговора. А как се топлят там? На въглища ли? Чистят ли се улиците зимата. Как е детската им градина и училището? Има ли роми? Има ли проблеми с кражби или някакви други проблеми. Четох в предишните теми , че имало свлачища между Железница и Кокаляне. Има ли в селото такъв проблем?
Аз не живея там, не знам подробности, макар, че често ходя на раходка.
Чистят се пътищата, където минава ГТ, както и централните улици. Останалото е за собствениците.
Цигани има нагоре по селата към Самоков, Железница мисля не.
Отопление - кой както може.

# 691
  • София
Благодаря за отговора. А как се топлят там? На въглища ли? Чистят ли се улиците зимата. Как е детската им градина и училището? Има ли роми? Има ли проблеми с кражби или някакви други проблеми. Четох в предишните теми , че имало свлачища между Железница и Кокаляне. Има ли в селото такъв проблем?
Аз не живея там, не знам подробности, макар, че често ходя на раходка.
Чистят се пътищата, където минава ГТ, както и централните улици. Останалото е за собствениците.
Цигани има нагоре по селата към Самоков, Железница мисля не.
Отопление - кой както може.

Благодаря

# 692
Най-големия недостатък там е студа. Иначе си е екстра.

# 693
  • Somewhere in the World
В Железница няма цигани.Да,студено е, но вече започна газификация.
През зимата снега се почиства на частни начала - плаща се на физ.лице от съседно село и разчиства улиците.
Транспортът е сравнително редовен - въпроса е да им хванеш графика.

# 694
Абе сравнително редовен, ама много път по тия завои, докато стигнеш до метрото и минава един час или повече. Разликата с Бистрица например и осезаема. И Железница ми е прекалено усойно и стръмно на мен, няма и магазини....въобще там вече ми е далеч за живеене.

# 695
  • София
Абе сравнително редовен, ама много път по тия завои, докато стигнеш до метрото и минава един час или повече. Разликата с Бистрица например и осезаема. И Железница ми е прекалено усойно и стръмно на мен, няма и магазини....въобще там вече ми е далеч за живеене.
Бистрица -метро е 12 мин с 314. Железница е 7 км нагоре.

# 696
  • Sofia
Здравейте,
имате ли мнение за парцелите в Горна Диканя!!!

# 697
Бистрица -метро е 12 мин с 314. Железница е 7 км нагоре.
Минавам често по този път и добре зная, че 12 минути в пиков час са мит. Най-вече заради задръстванията преди и след Околовръстното. Изброих 14 спирки от Бистрица до метрото, няма как за под минута да се взима  всяка от тях, дори без никакъв трафик.

# 698
  • София
Да, със 69. С 314, както казах си за 12 мин на метростанция Бизнес Парк, половината спирки са по желание.
Железница не става в това отношение.

# 699
  • София /Абсурдистан
Автобуса 314 минава веднъж годишно Simple Smile По- нередовен автобус едва ли има.

# 700
  • София
Автобуса 314 минава веднъж годишно Simple Smile По- нередовен автобус едва ли има.

В голяма грешка си. В час пик е на 13 мин, през останалото време на 17. И е съвсем точен по разписание.

# 701
  • София /Абсурдистан
Е аз живея точно до спирката при Бизнеспарка и пред нашия блок минават автобусите. Когато чакам за автобус, на таблото за 314 често пише, че ще дойде след повече от час, без да е посочено точно кога. А от Младост 2, веднъж чаках около час да се появи и след като това не стана, просто си тръгнах пеша. А 314 така и не се появи.

# 702
  • София
Ползвам го ежедневно, няма как да ме убедиш.
От Младост 2 може да чакаш и 4 часа, просто не минава от там Grinning

# 703

В голяма грешка си. В час пик е на 13 мин, през останалото време на 17. И е съвсем точен по разписание.
Има си разписание на сайта на ЦГМ, извън час пик е променливо, има и над 20 мин. (10:30-10:51). 
https://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/schedules
Като цяло, не е много начесто, в час пик има 4 автобуса на час, което е средно по 15 мин. За сравнение автобус 280, например, в час пик има по 11-12 автобуса на час.

# 704
  • sofia
15 мин. за "селски рейс" са съвсем добре. По маршрута му ако няма някоя тапа е направо перфектно. Нормално е по обяд и следобяд да са разредени, повечето линии имат увеличени интервали след 10 ч. От скоро редовно пътувам с градски транспорт и в час-пик автобуси като 204, 76, 604, 213 (т.е обслужващи крайни квартали) са на 7-10 мин.
Попеа, 280 е супер редовен и не виждам защо го ползваш за сравнение.... ползвай 306 или 305!

Общи условия

Активация на акаунт