VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 3 /24.09.- 30.09.2018/

• 111 312
  • 3 705
  •   1
Отговори
# 3 405
Забелязах еднаквите въпроси, хич не са прикрити, няма начин средноинтелигентен човек да се заблуди.

Извинявайте, че връщам пак за въпросника, ама няма скрити въпроси. Всичките са пред вас. Просто всеки въпрос мери различно нещо. И всеки въпрос е зададен различно - някои са право зададени ("Общителен ли сте?", напр.), а други "обратно" зададени "Можете ли да кажете, че не обичате да сте сам?", напр.).

Ако искате да ви излезе вярно теста, отговаряйте бързо и без да се замисляте много, както и без да се опитвате да отгатнете кой въпрос какво точно мери.
Това може да го направите след като приключите с теста.

# 3 406
Къде гледахте Албена Вулева с коментари, ще ми е интересно да го изгледам.

# 3 407

Ако е това, съфорумката го качи преди няколко страници, но аз не го доизгледах- изгубила си е Албена "живеца".

# 3 408
Скучен е коментарът й.
Малко ми е странно защо не й харесва Кулагин, че те са доста подобни, вкл. като образи, и вкл. като начин, по който ги третират другите или ги коментират отвън.

# 3 409
  • София
Албена Вулева е променена. С много от нещата изказани от нея съм съгласна.

# 3 410
Скрит текст:
Във "Фермата" участват "фермери", демек простолюдие. В Брадъра са виайпи (по Кулич), затова и мисиите им са с гъши пера, а не с л*йна.
Световно известната спортна звезда Йордан Йовчев, шампионката по лека атлетика Ваня Стамболова, фронтменът на група Д2 Деян Каменов -Дидо са по-вип от всички "випове"  които са влизали някога в къщата на вип брадър и въпреки всичко не се лигавят и ринат л*йна. Няма база за сравнение между двата формата.

Ами гледай си другия формат като ти харесва повече. Тук идеята е именно да имат прекалено много свободно време и да изтрещяват.
Ама аз си гледам и двата Simple Smile Голяма работа е да можеш да си връщаш предаванията назад във времето Mask
Забавлявам се и с двата, мисълта ми беше съвсем различна, но ако не сте ме разбрали, няма проблем Simple Smile

А аз пък се пошегувах, но емотките в новата версия много ме дразнят и избягвам използването им. Та който разбрал, разбрал.
(Всъщност не гледам другото предаване и нямам представа кои участват. Изходих от името - Фермата, затова така се пошегувах). Kissing Heart

# 3 411
  • София
Захажаева преди дни я срещнах във фейса, не искала да изказва мнение щото нейното такова струвало пари Simple Smile Ей така да се обади, че я има.

# 3 412
https://www.vbox7.com/play:60bf634377

Някой беше писал, че си търкали краченцата. Ама не са. Ето го видеото, аз поне не виждам нищо. А Мира пърха с мигли и мълчи. Не разбрах само що нищо не каза, ама нейсе.

# 3 413
  • София
История с Наско и Мира ми е противна, ами реално тя може да му е майка. Ако има такава история, де.
Хайде ако бяха едни 15 години да го преживееш, ама всичко нагоре вече ми е гнусно.

# 3 414
  • Испания
Не разбрах само що нищо не каза, ама нейсе.

Разговаряла е с Господ, затова.
Скрит текст:

# 3 415
  • София
Много се смях на думите на Наско към Мира. Дано да го е разбрала.

# 3 416
  • Варна
А бе къде отидоха изведнъж почитателите на голямата любов на Петко и Яна,напоследък никакви ги няма.?Коя от тях иска да е жена на Паткана?

Това, че виждам, че се обичат и се разбират означава ли, че харесвам Петко или искам да съм му жена?!
А ето една се появи.Ами кажи си  искаш ли като задаваш въпрос!Любопитно е да чуем каква е любовта на  Петю през твоите очи?

# 3 417
  • Sunshine state
И к'во стана ся? Весо-Агресо си излезе, а Божана клекна пред Вальо и пак стана на неговата. И защо им беше цялото упражнение с лудници и тям подобни? Да бяха изкарали Агресо след "атаката" му вместо да ни карат да гледаме напъните на Владимирова. И на мен ми стана чудно как така никой от останалите не се втурна да прегръща и посреща Божка. Явно е станало нещо, докато я е нямало. 😃

# 3 418
  • София
Божка ако се беше върнала сама щяха да са едни прегръдки, но тя не си дойде сама Simple Smile
Да си направи сметка Божка колко я "обичат".

# 3 419
Весо си беше за гонене, ама му изписаха вежди...иначе според мен 'терапията' между него и Кулагин щеше да е интересна за гледане.

Очаквам скоро някой да каже че е алергичен към фините прахови частици над Нови Хан и да си тръгне...

Общи условия

Активация на акаунт