Декемврийче мина килограмче вече, наближава срещата с малкото човече

• 37 106
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Вчерашният ден найстина беше много гаден и дълъг , доно бързо мине раната и уплаха Mihaela
При нас отново имаме проблем с пиянката (братовчед на мм) буйства и прави купони все едно са в нас 😣 цяла вечер едвам спирам мм да не слиза да се разправя с пияни хора . Ще го гони от тук , но той е мръсен човек и съм в паника ..... пък и така не става през вечер музика бой и още екстри . Беше се кротнал сега пак е почнал ама то деградирала работа оправия няма .
Страх ме е от тези притеснения за бебка , но си е активна и се надявам да няма проблем , да не вземе от много нерви да излезе по -рано , да стиска поне до 10 ноември . Съжалявам че се оплаках и аз 😣😢😣

# 661
  • Ловеч
Добро утро

На всички,които са имали лош ден вчера,дано е бил последния поне дооо раждането...

С изледвания и норми съм на ВИЕ и мнение не мога да дам.

Титката- лоша работа с този братовчед.С по-сериозен разговор няма ли да се пооправят нещата? Това си е кошмар направо.Да не говорим като се роди бебка и сте изморени и недоспали какво ще е...Търсете начин да го укротявате този човек....

Спалнята ми е готова,така че днес започвам чувал по чувал да пера,суша и подреждам наши дрехи.В неделя сме се наканили на Бебемания да отидем и ние.Дано не ми изиграе лоша шега пътя и обикалянето...

# 662
  • бургас
Добро утро

Моето СУЕ на последните изследвания беше 66, док нищо не каза.

Титке, с разговор не ми се вярва да се оправят нещата, а ще е голям проблем след появата на бебето. Ако можете най-добре го изгонете, колкото и да е гадно така.

Глория, хубави новини за спалнята Hug

Как сте със съня?  Аз си лягам в 9-10 вечерта, ставам по 100пъти до тоалетната, заспивам за секунди и сутрин пак не мога да отцепя.

# 663
  • София
Добро утро

Как сте със съня?  Аз си лягам в 9-10 вечерта, ставам по 100пъти до тоалетната, заспивам за секунди и сутрин пак не мога да отцепя.
По същия начин съм и аз. Много се изморявам на работа и вечер лягам пред ТВ или компютъра в 19.00ч. После само се премествам в леглото, но не ми стига съня и на мен. Simple Smile
Опитнам се събота и неделя да наваксам.

# 664
За съня аз заспивам късно около 11-12 ч събуждам се около 2 и няма заспиване 🙂🙂🙂 после се опитвам да дремна но не винаги се получават нещата . Моят доктор нищо не ми е пускал от 12 седмица , всеки месец сама си пускам контроли за щитовидната и пускам с тях пкк и урина . Сега ще му мрънкам да ми пусне микробиология пак за всеки случай ако има гадинки да ги лекувам от рано .
За съжаление разговорите с братовчеда не помагат , през годините нещата се влошават . И той деградира все повече ( вече пие спирт ) . Ще го гони ММ , няма друг начин ,  при все че живее и в къщи ( в наше помещение ) и родителите му не се интересуват . Страх ме е само защото се събира с отрепки и крадци  да не започне да отмъщава че сме го изгонили , но просто вече е нетърпимо.

# 665
  • София
За съня - нямам търпение да дойде бебо, че да ми се доспи и на мен от умора. Лягам си в 1-2-3 и сутрин ставам около 9. Преди лягах към 23:00, но се въртях пак по час-два и ме дразнеше много, та вече въобще не си лягам.

titkata89, в много неприятна сутуация сте, съжалявам!

# 666
Добро утро.
Аз до 11 гледам онази пародия биг брадър,  после с мъжа ми изглеждаме 1 или 2 епизода на сериала Готъм и чак тогава правя опити да заспя. Общо взето към 1.
Будя се около 1- 2 пъти за пиш и това е.
Но ставам всеки ден в 8:50 😭

# 667
  • бургас
Аз ставам в 7 заради първокласника, но вчера не успях да стана, а когато го прибрах от училище изпаднах в шок, ММ го беше облякъл като циганче, та днес само отворих очи да одобря облеклото Grinning

# 668
Аз някой път и недочаквам фермата да свърши. Заспивам си раничко, но нощем е кошмарът. Ставам по 7-8 пъти до тоалетна и между някое от ходенията не успявам да заспя и се почва едно ровене в нета, четене... Rolling Eyes
Бебка тези дни не е много активна, притеснява ме така Worried Дано всичко да е наред, в понеделник съм на тонове и ще се разбере ако има нещо сигурно.

Титка, наистина кофти ситуация, но отстоявайте си вашето, сега вие и беб сте най-важните!

# 669
Аз някой път и недочаквам фермата да свърши. Заспивам си раничко, но нощем е кошмарът. Ставам по 7-8 пъти до тоалетна и между някое от ходенията не успявам да заспя и се почва едно ровене в нета, четене... Rolling Eyes
Бебка тези дни не е много активна, притеснява ме така Worried Дано всичко да е наред, в понеделник съм на тонове и ще се разбере ако има нещо сигурно.

Титка, наистина кофти ситуация, но отстоявайте си вашето, сега вие и беб сте най-важните!
И моята се е кротнала напоследък. И аз само го умуваме и се чудя как да я раздвижа.
Вода пия, по гръб лежа, фрешове,  шоколад.
Обаче това дете от сега е инат и с характер и си мърда, когато си поиска.

# 670
Здравейте ,
Михаела не се тревожи,важното е че усещаш бебка,трябва да сме спокойно,защото повишения пулс влияе на бебето.В коя болница ще раждаш и при кого?

Аз си лягам към 10-11,но задължително към 1-1:30 ставам до WC ,това е всяка вечер по едно и също време,чак навик ще ми стане.

За изследвания и аз немога да коментирам,нищо неразбирам.Правя ги при моята АГ и ако има нещо нередно ми звъни.
При мен се появиха болките в срамната кост и ябълките / в ябълките си ги имах от няколко дни/ ,ужасни болки ,напрово съм пред разпад.Чак ми е смешно.Врата ми е в пъпки и от нищо неминават,подула съм се като топка с 4 клечки,абе......смях Sweat Smile

# 671
Говорите за СУЕ.. Моето последно беше 80, лекарката каза да не се притеснявам и че на всички е завишено и е нормално. Но все пак, дали е възможно да е в такива стойности заради това, че аз съм все болна през последните месеци? Не мога да се излекувам, от едно на друго скачам.. Все нещо ми има. Летни вируси, сега хрема и гърло вече трета седмица...

# 672
Говорите за СУЕ.. Моето последно беше 80, лекарката каза да не се притеснявам и че на всички е завишено и е нормално. Но все пак, дали е възможно да е в такива стойности заради това, че аз съм все болна през последните месеци? Не мога да се излекувам, от едно на друго скачам.. Все нещо ми има. Летни вируси, сега хрема и гърло вече трета седмица...
Същата работа. За това ми казаха да не се тревожа, че е така висока.

# 673
Дано това да е причината, че аз съм малко паника.

# 674
Привет, момичета! Много неприятно с лошите дни и премеждия, дано няма повече такива!
Вчера  бяхме на 3 ФМ, всичко с бебка е наред, вече тежи 1780 г в 31+6 г.с. Направих вече списък с покупки и трябва само да тръгнем да обикаляме по магазините.
За изследванията - не съм правила скоро, вече за другия преглед ще правя, на мен СУЕ не са ми изследвали и по-добре, че да не се шашкам. Но знам, че е повишено при бременност, доколко обаче лекар трябва да каже. Иначе и аз пак съм със зачервено гърло, ММ е болен и е изолиран в друга стая, писна ми вече, а тепърва ще вземат да върлуват вирусите и как ще се опазим не знам.
Спането и на мен ми е проблем напоследък - трудно заспивам, към 12 - 1, после в 5 се събуждам и будувам до 8, и после спя до 10, ама така разпокъсано и на мен не ми стига. А все си мислех, че последните месеци ще се спи повече...

Общи условия

Активация на акаунт