Звездни компромати - 382

• 74 497
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Е, тази как е станала Мис България, беее?! 🤪🤪😱😱😱 Ужасна ми е, евтина и няква мърлява ми изгледжа. Може в тяло да е добре, но главата...
Риторичен въпрос задаваш.

Да, ясно как е заработила “титлата” ма нЕма ли по- убави склонни да заработват, тая е...🤢
Още си ходи с буклите от 2006, ретро бръмчалка...
А защо се е развела с мъжа си и кой е бил той?
Като сме я подхванали да я разнищим барем, както си е редно🤪🤣

# 376
  • До морето
Че тя на тези снимки даже е симпатична. На живо е "майка плаче, койот вие". Това е най-кичозната "известна" жена, която съм виждала. Ланци, колани,катарами, букли, леопарди- каквото ти душа сака, всичко има по много и едновременно.

# 377
  • София
Защото той разбрал, че проституира. Някакъв Георги Георгиев, пише в статията по-горе, е бившият мъж на въпросната Галена Димова.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 17:13 от DonaFlor

# 378
# 379
През цялото време преди да отворя статията си мислех, че пишете за тази Галена, която се занимава със спортни танци и ви се чудя защо така лошо говорите за нея 😁

# 380
  • софия
Мъжът до Емилия е мъж, истински, тя е кифла с мая без мармалад. Щом се обичат, нека бъдат щастливи дълги години заедно, но тя си остава все същ
ата куха хралупа с финансови интереси към човека, с когото е. Интервюто не промени впечатлението ми от нея.
ИСТИНСКИ мъж да се залюби с Емилия и да дава ежедневно материал на всякакви медии относно личния си живот и лични драми, да позволи на 'жена си' да гради имидж от смъртта на детето му.....??? Много добре си пасват.

# 381
Ама и тук пишещите са много наивни. Как веднага го определиха като стойностен и истински мъж от едно интервю.
Доколкото чета въпросния Жорж се занимава със строителен бизнес. Случаен човек да стане милионер от такъв тип биднес, със сигуронст няма да е някой случаен.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 19:01 от Blackbling

# 382
  • София
Нашата мис 2017 Тамара Георгиева станала мис Планет 2018.

# 383
  • Viena
Мис Планет Хелоуин 2018 ще да е.

# 384
Ама и тук пишештите са много наивни. Как веднага го определиха като стойностен и истински мъж от едно интервю.
Доколкото чета въпросния Жорж се занимава със строителен бизнес. Случаен човек да стане милионер от такъв тип биднес, със сигуронст няма да е някой случаен.
Що, от строителен бизнес обеднява ли се?

# 385
Ама и тук пишештите са много наивни. Как веднага го определиха като стойностен и истински мъж от едно интервю.

Тва правописа  за нищо го нямаш😂🤪
И бизнеса и разбирането му не ти е силна страна:)

# 386

Що, от строителен бизнес обеднява ли се?
Не, не се обеднява, но за да станеш милионер трябва да познаваш точните хора. Бившият ми имаше, а и все още има строителна фирма и що годе покрай него съм разбрала някои неща. Специално там мафията си е голяма.

# 387

Тва правописа  за нищо го нямаш😂🤪
И бизнеса и разбирането му не ти е силна страна:)
Ок, изказа се най-големият капацитет във форума. Млада съм спокойно, имам време да се уча. Wink

# 388
Остави бившия. Това, че всеки льольо стана предприемач, не значи, че от строителство не се печели.

# 389
През цялото време преди да отворя статията си мислех, че пишете за тази Галена, която се занимава със спортни танци и ви се чудя защо така лошо говорите за нея 😁
Честно, и аз!

Общи условия

Активация на акаунт