Звездни компромати - 382

• 74 489
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • На морето!
Деси защо си кръщава еднакво децата. newsm78 Живо и здраво да е.
Скоро всички ще разберем как, защо,  кога и изобщо всичко. Търпение малко, ама наистина малко 😁

# 496
  • София
Деси е родила в 13.00 ч.,а в 15.00 ч. всички медии гръмнаха, защото е тайна.

# 497
Не спряха да ѝ се месят в личния живот, на милата дама Wink

# 498
  • София
Таня Илиева била родила второ дете преди три месеца, кръстено е Лора Видинлиева.
https://life.dir.bg/moda/tanya-ilieva-se-radva-na-vtoro-bebe

# 499
Честит син на Плевнелиеви.
Заплатата от 800 лв. е за стюардесите, разбрах аз. Пилотите вземат по 5 хл. евро, и повече.

# 500
Господарите. Еееех, какво разграничаване, евала. Поредния бушон. Театъра е верен, само снимките не са. Те не трябваше да виждат бял свят.

# 501
Eхааа, страхотна новина за Таня и Руши! Много ги харесвам!
Няма да повярвате, но точно вчера се сетих за него и че отдавна нищо не съм чела за тях хаха

# 502
Ами, точно като Руши и Таня се правят нещата.

# 503
Добре дошло да е на този свят това малко същество! Да са живи и здрави то и родителите му! Да има прекрасно детство извън светлините на прожекторите! А мама и тати да му осигурят това!
Честито на Плевнелиеви!

Надявай се Laughing

# 504
  • Бургас
Наистина е хубава. Но и Глория е много хубава жена. За нея времето е спряло.
Много я харесвам Гло,виждала съм я доста пъти на живо.Аз обаче си и давам точно годините на които е 45.

# 505
  • До сърцето...
Сега пък пилотите ли тръгнахме да женим? Мислех, че за друго говорим. Ох, как не мога да се сетя на кой милиардер жената беше стюардеса... Дано някой друг се сети...

Сигурно имаш спомени за втората жена на Абрамович - Ирина. Тя е била стюардеса, на борда на самолета са се и запознали с Роман. И му роди 5 деца, преди да я замени с Дарья.
Скрит текст:
За първата си жена Абрамович се е оженил след като е бил изключен от института, отслужил поради това доста рано и се е върнал от армията, малко на пук на някаква негова голяма любов.
Големи любовчии и продуктивни татковци тия евреи бре Grinning

Последна редакция: пн, 01 окт 2018, 21:19 от Радика

# 506
# 507
Изгледах Мара. И честно казано, да, много глупости изговори. Но аз я харесах. Жената полага усилия. Личи, че всичко е поза. И то трудно отдаваща ѝ се поза. Но се опитва.
Запозната съм много отвътре с училището на Марая. И определено мисля, че голяма част от усилието помага да е адекватна на останалите родители. Което е много добре за детето. Защото там всяка простакеса, която не положи усилия поне да се направи на възпитана, изпъква и то не в добра светлина.
Иначе да, има си я простотията и като се почувства в свои води, се отпуска. Но честно казано, не Мария, а Венета поведе разговора към простотията и хъркането.

# 508
Честит син на Плевнелиеви.
Заплатата от 800 лв. е за стюардесите, разбрах аз. Пилотите вземат по 5 хл. евро, и повече.
Къде сравняваш пилотската заплата с тази на стюардите? За едното се учи и то не навсякъде, за второто, при добро желание може да стане всеки.

# 509

Общи условия

Активация на акаунт