Форумски липси - 6

• 72 510
  • 691
  •   1
Отговори
# 480
10 сент, не беше ли момичето, което беше HR и я изобличиха с някаква фалшива бременност?

# 481
Това беше Red Velvet, май.

# 482
  • Ямбол
Да, а тя после май наистина забременя.

# 483
А, да, аз ги бъркам. Red Velvet беше с историята с бебето.
Много ме изненада всички тогава, защото Ред изглеждаше сериозен човек. В един период бях в търсене на работа и следях публикациите й по темата. Не знам за какво й е било да измисля тази бременност,  ако наистина я е измислила, се:)

# 484
Някои в този форум са си измисляли цели животи, роднини, мъже и деца, ти за една бременност се дивиш 🙂

# 485
Сега има някаква нова звезда, за която подозирам, че беше една персона с фалшива сватба и бременност, както и още няколко с много откачени истории.

# 486
Да, но те тези така си тръгват от самото начало, като всичките им истории са причудливи и съшити с бели конци. Докато Ред си пишеше адекватно, не изглеждаше фалшив човек и изведнъж... Всъщност аз не знам никакво подробности за тази история, защото следях единствено темата, в която пишеха HR-и. Дори не разбрах как точно се разкри, че лъже.

# 487
Сега има някаква нова звезда, за която подозирам, че беше една персона с фалшива сватба и бременност, както и още няколко с много откачени истории.
Коя е тая звезда?

# 488
И аз не знам подробности, дори нямам идея как я разобличиха, че не е бременна.

# 489
Много са ми чудни такива хора, особено когато са видимо се интелигентни и зрели личности, и то над 30 г. Та това изисква толкова време, ресурс, пък да мислиш постоянно истории, пък да гледаш да не се объркаш, да не си противоречиш. И каква, в крайна сметка, е ползата от това?!
В случая с Ред, ако действително е лъгала, предполагам, че става въпрос за лична драма. Вероятно много й се е искало действително да е бременна, а в даден момент вече така се е оплела, че не е знаела как да продължи историята. И се е издънила. Не вярвам да е измислила всичко, за да ни се надсмива на лековерието. Не изглеждаше такъв човек.

# 490
  • София
Не мога да си представя, че някой ''зрял'' човек ще си нарисува тук цял живот, барабар с деца. Това ми говори или за изкривено чувство за хумор, или за ментални проблеми.

10 сент беше симпатична, една от потребителките, които свързвам само с добронамерени постове. За съжаление, някои влизат само за да захапят и/или да се изтъкнат.

# 491
# 492
АбсурТ пак се изгуби. Да не си е докарала нов бан?

# 493
  • София
И аз се изненадвам. Знам, че Лени беше 10 cents, не помня конкретно вече защо ми беше не особено приятна, сякаш обичаше да подритва дисктетно вече паднали, а иначе го раздаваше много хай, но пък ми се струва че нямаше нищо общо с Червеното кадифе

# 494
  • София
Не, Лени е 10 цента, а Red Velvet е с измислената бременност.

Общи условия

Активация на акаунт