Форумски липси - 6

• 72 495
  • 691
  •   1
Отговори
# 495
И аз мисля, че са различни. Ред много не съм я чела, Лени или 10ц беше доста хаплива на моменти, но понякога имаше интересни постове.

# 496
След последните постове се сетих коя е 10ц...покрай една неприятна за мен история. Преместихме се в София. Бяха ми първите месеци в града, още нямах работа, нямах и много познати. Много исках да си намеря някакво занимание, езиков курс, йога, нещо такова. Попитах тук някой да ми препоръча нещо. Тогава 10 ц написа един пост, от който ме заболя. С много агресивен тон ми написа първо да съм научила къде е ЦУМ, зала България, това че по трамвайните релси не течал ток, че хората не се събували пред входа и т.н.  Имаше и други подигравки, които съм забравила.Унижи ме много пред всички, без да знае нищо за мен. Аз съм израснала в Бургас, не в гората, имам хуманитарно образование и съм работила в областта на културата. Много добре знам къде е зала България, ЦУМ и т.н...Стана ми мъчно, защото бях чела постове на 10ц и ми беше симпатична.Никога не бяхме разговаряли преди, така и не разбрах откъде дойде тази злоба, агресия и подигравки към мен. Нямам лоши чувства към нея, дори бях забравила, че това е тя, но сега като заговорихте за хапливост, се сетих.

# 497
  • София
Странно. Аз я помня като положителен човек, но явно е имала и кофти моменти. Писала съм си с нея на лични, държеше се съвсем ок.

# 498
Казах, че Red Velvet е потребителката с мнимата бременност. Не че е Лени.

# 499
Лени / 10-те цента не се ли трансформира в Ева Нещо си. Може и да бъркам. Беше ми много симпатична.

# 500
Не съм аз, някоя друга Ева ще да е Grinning

# 501
  • Ямбол
А ти коя си била в миналия си живот?

# 502
Аз днес най- после се наканих да погледна в другия форум:). Видях никове, които вече съм забравила и съм изненадана колко хора са се преместили там, пък аз се чудех къде са...Simple Smile

# 503
  • Ямбол
Преместените са по-малко от 10, в това число и тези, които имат бан тук и са отишли там. Другите са си и тук, някои се възползваха след като не приеха съгласията, си направиха нови акаунти.

# 504
Не знам дали е удачно да питам, но какво се случи и кога беше създаден този алтернативен форум?  Тъй като чета само определени теми тук, така и не разбрах от какво бяха недоволни хората? Ако въпросът ми е некоректен, нека модераторът го изтрие.
Видях никове на хора,които харесвам. Жалко, че са се преместили.

# 505
  • Ямбол
С промяната на визията тук, някои не бяха съгласни и една овца реши да направи копие на този форум. Събра изританите и самотните, после други се примъкнаха, но много малко се задържаха, защото е трудно, тегаво и не толкова динамично.

# 506
Аз дори не знам кой е алтернатвиния форум. Помня когато се създаваше, но не съм си направила труд да му запомня "заглавието" .

10ц по спомени беше една много умерена, и в никакъв случай крайна и груба съфорумка, която аз харесвах да чета. Беше интересна, умна и аз я харесвах. Мисля, че живееше в Италия. Направо ми звучи невероятно да е изпаднала в таква просташка крайност като описаната. Да не би да става въпрос за друга съфорумка?

На мен ми липсва Вишничката, много пишеше в бебешките теми и (май за пералните машини Simple Smile)  и по време оно аз основно там се подвизавах и в Литературния, и ми беше също безкрайно симпатична и много помагаше със съвети.
Но те я разкъсаха тук, направо бях изумена как се отнесоха с нея, като направи грешката да разкаже за увлечнието си по друг мъж.

Знам обаче кой не ми липсва - простакесата и грубиянка Янечек и  Касита -  с много си превъплъщения, едно от които беше с тотално измислен нов образ. И двете бяха зли и груби.

# 507
То Касита не се знае колко не е тук. Но както тук обича да се казва- в реала си е много щастлива  Mr. Green

# 508
  • Mediterraneo
Има много такива.

# 509
То Касита не се знае колко не е тук. Но както тук обича да се казва- в реала си е много щастлива  Mr. Green

Няма да се учудя въобще да е тук под поредния си нов образ, тя беше болезнено пристарастена към форума и като цяло с леко плашеща диагноза  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт