Форумски липси - 6

• 72 467
  • 691
  •   1
Отговори
# 135
  • Ямбол
А измежду Мери Джейн и Злодеида, коя е по-глупавата?

# 136
Злодеида е много секси дама. Предполагам, ако тя е тази, която твърдиш, ще е също толкова секси. Имагинерно понятие е глупав. С един профил, ти е приятел. С друг враг. Смешна работа.

# 137
Злодеида е много секси дама. Предполагам, ако тя е тази, която твърдиш, ще е също толкова секси. Имагинерно понятие е глупав. С един профил, ти е приятел. С друг враг. Смешна работа.

Тая де, същата. Нали тя си призна, че се познавате.

# 138

Тая де, същата. Нали тя си призна, че се познавате.
Не се познаваме, но никога не е късно. hahaha

# 139
Уточнете си версиите. Хохохо

# 140
Сирената продуцира същите досадни словоизлияния като Мамасита, разбира се. Новоизлюпената и фенка явно малко я е чела....😂

# 141
Nikifin се подвизава в датските групи във фейса. В една от групите са я блокирали. Непрекъснато плюе Дания, законите, порядките, хората. Същото прави и с българите. Заяжда се с всички. Объркана личност ми се струва.
Nikifin и тук пише с нов ник ....

# 142
  • Варна
А, не ми се вярва да е тук Nikfin, едва ли ще остане дълго скрита. Все някъде ще и избият чивиите и ще я рзконспирират.

# 143
Nikifin е тази, която питаше в Семейни отношения какви права има случайният осеменител  ....

# 144
  • Бургас
Сирената продуцира същите досадни словоизлияния като Мамасита, разбира се. Новоизлюпената и фенка явно малко я е чела....😂
Чела съм я и искам още да я чета!Заслужено и се кефят стари,и нови потребители!
Акъла е винаги на почит!

Последна редакция: нд, 30 сеп 2018, 23:43 от Nina_Z

# 145
А, не ми се вярва да е тук Nikfin, едва ли ще остане дълго скрита. Все някъде ще и избият чивиите и ще я рзконспирират.
Тука си е. Аз отдавна съм я разконспирирала, точно след някакво изтрещяване беше.

# 146
Nikifin се подвизава в датските групи във фейса. В една от групите са я блокирали. Непрекъснато плюе Дания, законите, порядките, хората. Същото прави и с българите. Заяжда се с всички. Объркана личност ми се струва.
Nikifin и тук пише с нов ник ....
За първи път в този форум съм съгласна за нещо с eau.

# 147
Цитат
Да,много адекватна и рядко умна мацка!
"Адекватна " е определение, категорично непасващо на Сирената. Нейсе,  всеки има право на фенове.

Знаех си, че и Властелинът на пералните е наоколо.  

# 148
  • Варна
Ми то какво излиза, че тук си пишем все едни и същи муцуни, само имената други? Simple Smile
Отивам да я чета Nikfin, че ми стана любопитно.

# 149
Фенове и то какви! Някои са направо трогателни. Отивам за кърпички. Сори.😆

Общи условия

Активация на акаунт