ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 498

• 26 003
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Mr. Green Аз като ви разправях, че този превод е по-добър, не искахте даже и да чуете.  Laughing Гласовете, та гласовете! Важни са, ама и съдържанието не е за пренебрегване.  Peace
Опитах се да си представя на Зиза анализа, ама с основна тема как Емко запознава Ферка с нещата.  Joy И тука можеше да се развихри.  hahaha
И на почти всяка серия си намирам нещо, което преди все едно не съм го гледала. Тази вечер ме изненада обсъждането на вечерята на семейство Илханлъ, че Джансуто не си пие лекарствата, щот я карали на сън, ама щяла да ги почне след изпита. Ами избощо не го помня това!  newsm78 Да не би да е изрязано във варианта на БТв? Преводите на нашите момичета не съм ги имала, а в оригинал съм го гледала само веднъж и то с мишката. Thinking

# 136
  • Варненска клюкарка
Проф, и аз това с пиенето и не пиенето на хаповете за сефте го чух тази вечер. Имам сериите със субтитри но да съм ги гледала по веднъж- два пъти не повече, знам че на много от момичетата които редяха субтитри им беше за пръв път, а и в преводите има бая пропуски и неточности...
То всъщност това е края на първия сезон и серии със субове няма, но е напълно възможно  и за Бтв да има доста рязано както са рязали за варианта на ДФ ooooh! Най много съм го гледала на турски в ЮТ, разчитала съм на моментния превод на приятелка или по спомен преразказ за какво иде реч в някой диалог Peace

Ама Профче наистина гласовете не ми харесват, сега Чачовия дубльор е посвикнал с ролята но пенсионерската интонация на моменти доста изпъква ooooh! Днес бяха орязали кокетния смях на Сахерлита Га се омайваха с МеметЯ на масата преди да се насочат към съществената част.

Опитах се да си представя на Зиза анализа, ама с основна тема как Емко запознава Ферка с нещата.  Joy И тука можеше да се развихри.  hahaha

Той един от най забавните анализи на Зиза е баш за приближаването към нещата от които Фера била толкова далеч hahaha

Засекли са в някакъв рибен ресторант на вечеря Хазал, зетя и Бурак Дениз Wink Няма инфо дали с тях е била Дениз Деде която спрягаха с Бурак, очакваме снимки Whistling

# 137
Колкото  пъти да ги гледаш откриваш нещо ново .  
Превода е важен и гласовете също .
Марги Иван Петков ли  беше Ча  на бтв.Все забравям името.Все едно чувам Чачовия глас .

Марги   ще познайм ли Joy

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 15:47 от femmi2

# 138
  • Варненска клюкарка
Дублиращия Ча за варианта на Бтв звучи като млад мъж- гласът е дълбок и секси все едно слушам Ча, ама на български Crazy Няма шанс да го чуем пак да дублира някой готин актьор- в момента работел в Дубай, имал там студио някакво....
Определено двата дублажа си имат плюсове и минуси- на Бтв е някак по-сухарски и буквален, на ДФ има забавни моменти Crazy

# 139
  • Пришълец
Да, Иван Петков е актьорът. Млад е, преди две-три години като го проучвах беше на около 30, сега значи на 32-33. Гласът му пасва идеално на Ча. Heart Eyes
При липса на база за сравнение нямам и претенции ни към озвучаване, ни към превод, но аз съм гледала най-много варианта на БТВ, дори в оригинал би ми омръзнал по-бързо Laughing За мен сериалът е по-скоро Огледален свят, отколкото АФК, а главната героиня Ферия, не Фериха Joy С дублажа на ДФ свикнах, но така и не го харесах истински. Сухарският превод също ме кефи повече Mr. Green
По бтв за сметка на това пък имаше едно ужасно и почти през цялото време преплитане на турска и българска реч, първо се сещам за това как чувах Ферия веднъж от Мелих и още веднъж от дублиращия го ooooh! В това отношение нещата при втората телевизия са по-добре, поне от това, което мяркам понякога...

Феми, ще познаеш естествено, ”скоро” е един универсален отговор hahaha

# 140
Той  е млад Иван Петков .Мислех го за  чичка. Трябва да му е запазена марка за Чачовия глас Heart Eyes както Виктор Танев на Киво. Сега почти не го гледам не трая Туба  и обраслата му визия.
И аз съм гледала повече като озвучаване ОС.

Марги  скоро   надушвам  тия дни или другата седмица  шЪ черпиш кафе

А Гинчовото скоро  не знам кога ще е ?Joy

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 15:49 от femmi2

# 141
  • Варненска клюкарка
Е как кога, скоро hahaha

Нали ви липсваше мишо и все питахте за него- ей го на, изпълзя  Wink Нещо много втален ми се вижда. Преди беше обратното Хазалинда слаба пък той не...
Воала, както ги предпочитате, Каятай или ХазАл Mr. Green

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_729435

И Бурак Дениз е бил с тях, но не е известно приятелката на Хазал, Денис Деде която спрягат за новата му любов дали е била с тях.

Това май го е пуснала Илка, имало е купон за  РД

Марги и за мен дълго време беше ФериЯ, то и Ча така го изговаря, но понеже отдавна не съм го гледала на турски- нали миналата година прехвърлях дублажа на испански, а там е ФериХА та последно така ми е останало... Правило ми е впечатление че в сериала повечето жените я наричаха така с "ХА" накрая.
Пък най ми е Фера hahaha

Очакваме рейтинга Rolling Eyes

# 142
  • Пришълец
Тъкмо това гледах Бел, Мишока изпълзя, успокоих се hahaha

И на мен Фера най-много ми харесва, Laughing за разлика от онова лигавото ”Фери”, както я наричаше 'Жансуто Mr. Green

Всеки път като видя Бурак Дениз и Дениз Деде в едно изречение се сещам за онова съчетание, което сътвориха рускините покрай рд на Бурак - Бурак Дениз Деде rotfImbo, нали Хазал и въпросната Дениз му бяха подготвили изненадата с венеца...

сЯ пак ще има изненади покрай рейтинга, миналата седмица скочи с около 2% или беше повече, сега се очаква да се понижи с толкова. Шегичка Mr. Green

# 143
  • Варненска клюкарка
И аз сЪ успокоих, ама повече заради вас че Фема много го мислеше мишо tooth

Хич няма да се изненадам ако се понижи рейтинга, че за серията се очакваше много да се хареса пък обикновено като има големи очаквания, после има и много разочаровани...

Марги аз също се сетих за Бурак Дениз Деде- последното означавало на галено деденце ли беше, татенце ли и какви интерпретации имаше заради поредните преводачески неволи hahaha Що го наричали татенце/ деденце, забъркаха и Бюшра в предположенията... абе преводачи hahaha

# 144
  • Пришълец
Тя Фема се тревожи повече за Кака и Ча, ама като я види на летището с куфарите ще се успокои hahaha

# 145
  • Варненска клюкарка
Тя Фема се тревожи повече за Кака, ама като я види на летището с куфарите ще се успокои hahaha
Представих си го...  rotfImao

НИ 5,99%

# 146
  • Пришълец
Фемоо Laughing newsm43

Добре си е НИ Sunglasses А този с Вахиде си е повишил рейтинга в сравнение с миналата седмица Crazy

# 147
  • Варненска клюкарка
Фемо шегуваме се тука Hug

Heart Eyes
Е кажете ми защо по фотосесиите я карат да гледа все едно след малко ще я гърмят, я каква е сладурана като се усмихне. И с по-малко грим най-вече Heart Eyes

# 148
  • Пришълец
Тя го знае и без да й казваме, нали така баджаначке Hug

По фотосесии ги правят сами да не могат да се познаят, ама щом трябва  ooooh! Сякаш се опитват да им прикрият красотата. А според моите представи тя е нещо толкова просто - естествен цвят на косата, добре оформени вежди, само лек грим (може и без), красива усмивка, блясък в очите и хубава фигура. Но, актьорлъкът изисква жертви, не може винаги красотата да е доминираща, зависи от ролята все пак Laughing
Хазал на снимката е толкова красива и непринудена Heart Eyes

Голям образ е Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 11:39 от Маргарита Н.

# 149
  • Варненска клюкарка

По фотосесии ги правят сами да не могат да се познаят, ама щом трябва  ooooh! Сякаш се опитват да им прикрият красотата.

Преди време се смях с една клетва при рускините, нещо ала в ръцете на турски стилист и гримьор да попаднеш дано hahaha
Чачун не му лайкна метаморфозата на батЮ си Кивчо, ама сигурно бая майтап е отнесъл по други канали за връзка  Laughing

Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 окт 2018, 12:52 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт