Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 186
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Дрийми, аз имах предвид да ги види, не да се видят Wink

Иначе какво ти пречи, я виж как хубаво аспирира на д-р Ковачев. Grinning

# 646
Що бе, Банков да завиждааааааа!

Извинявайте, но съм в еуфория Simple Smile

# 647
Доне, ако Тони се върне, ще бъде много яко. Хем кеф да го гледаме, хем Зорница с много десерти трябва да черпи Марио, та да се успокои Sunglasses

# 648
Ами Тасев е сърдит на Марио. Интересно ще се разберат ли до края или ще скъсат Joy

Аз пък очаквах Банков в бара да налети на натискащите се Ковачеви Joy
A аз, след като другите отказаха, очаквах да поканят него на питие Joy

# 649
Аз пък очаквах Банков в бара да налети на натискащите се Ковачеви Joy

Нещо пропуснах ли? В бара ли бяха Марио и Зорница? Grinning

# 650
Не, Яни, нали решиха да го пропуснат. Grinning

# 651
Дрийми, аз имах предвид да ги види, не да се видят Wink

Иначе какво ти пречи, я виж как хубаво аспирира на д-р Ковачев. Grinning
Ми да ди аспирира 😊
Не искам да им разваля идилията. Да се съсредоточи над Кая 🤣 Макар че, аз продължавам да смятам, че му е рано за такива похождения - жена му кога умря, той кога го надживя.....

# 652
Доне, ако Тони се върне, ще бъде много яко. Хем кеф да го гледаме, хем Зорница с много десерти трябва да черпи Марио, та да се успокои Sunglasses

Нали!!!! Blush Знам, че е нереално, безотговорно и каквото още искате, обаче ще е много яко!
И нека си припомним това:

# 653
Нищо не е надживял, нали затова се напи, от мъка.

# 654
  • София
Ох, не мога да коментира, защото гледах отгоре отгоре и се съсредоточавах само над нашите. А и изпуснах крещящия голям брат Ковачев.
Ама много са готини нашите.

# 655
Абе аз се замислих за нещо.
Ами ако Тони се върне...и му стане нещо - пак и този път умре??? Абе тия да не са решили да го вадят от сериала?

Роси, и коментар "Абе много са готини нашите" върши работа Wink

# 656
Роси, последната сцена на Марио и Зорница ми напомни много на тази от втори епизод пак на същото място.

Абе, Доне, стига глупости, няма да умира.

# 657
Ее, Доне, недей така. Той два пъти вече е бил на път, мисля, че трети няма да го пипат Rolling Eyes Ако иска да излиза от сериала, има и други начини!

# 658
Мога ли да си изпрося едно гифче от залата за рапорт, когато МиЗ се гушнаха ? Превъртях си я 1212414 пъти и още не мога да и се нарадвам Heart

# 659
Роси, последната сцена на Марио и Зорница ми напомни много на тази от втори епизод пак на същото място.

Яни, точно това си мислех и аз. И тайничко се надявах да се върнем до положението от втори епизод. И сега съм доволна и нахилена като зелка 🤗

Общи условия

Активация на акаунт