Велислав Павлов*Димитър Захариев*Диана Димитрова Тема 29

• 25 154
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Хахахаххаах викаш точно пък тази парантия Зорница да откаже кекс си е притеснително Animal Joy Cat

# 706
Хахахаххаах викаш точно пък тази парантия Зорница да откаже кекс си е притеснително Animal Joy Cat

Еми то.....
На Банков не отказа, на Марио не отказа, за малко да оправи Тони (добре, че той се дърпа), сега като гледам, се чуди на кой да налети -Банков, Цонев или Христо. А може би Врабчев - тя затова погледна така кисело Марио при споменаването на Пиленцето - кръшкала е с него Joy
Та с оглед на всичко това, си е за притеснение, ако Зорка Дашната откаже кекс Joy

# 707
Не се напрягай 🤗 Куфарът е само един, напълно недостатъчен да се изнесе, освен ако не направи 5-6 курса 😆
Зорничка е била пациент. Представи си колко ще е сладък Марио в режим “грижовен Мечок” 😊
Това, че е била пациент също не ме успокоява. Какво ѝ е на Зорничка?
.
Заболяла я е главата и е отказала кекс.
Марио я метнал през рамо и директно в болницата за пълни изследвания.
То си е за притеснение.
Ау, с този сценарий, какъв ли е отговора на въпроса “Какво ми казваш сега?”  - “Да се прибираме веднага, че не издържам 🤭. Хайде, таксито чака. “. 😂😂😂

Доц, те всички лекари или бяха пациенти или техни роднини се отбелязаха - Ина, Тасев, Лора, Стаменова, Банков, Захариев, Тони, Калин. Дошъл е редът на Зорница. Никой от двамата няма драматичен израз на лицето на изписването (ако такъв е случая) - така че вярвам, че е безобидно.

# 708
Възхищавам се на оптимизма ви.

# 709
  • София
Развихрили сте се снощи. Обаче ми е кеф да ви чета. Радвам се, че сме си пак ние, пълни с оптимизъм и се забавляваме Simple Smile

Искам най-отговорно да заявя, че се възхищавам на Тони, чудя се как не се разплака като малко дете, на което се карат. Марио е страховит, такава ярост излъчва, че аз се уплаших и хич не е чудно, че Ина не може да си намери място от притеснение. Добре, че Зорница е там, по добрата половина, че иначе не знам как ще се развият нещата. Head Band
След всички комични крясъци и сцени на гняв, на които се нагледах, тези 5 секунди с бесния Велислав направо ме отвяха. Ако бях истински фен щях да почна да изреждам възхваляващи епитети за него. Heart

# 710
Роси, той Тони му е свикнал. Освен това желанието да бъде отново лекар очевидно е така огромно, че би изтърпял каквото и да е - включително брат му да му крещи така пред всички (малко си е унизително). Зная, че е много безотговорно това, което ще направи, но си мисля колко ли безполезен и без смисъл в живота си се чувства, за да се изправи срещу Марио.
Бе какъв истински фен хахахахаха
Развихрили сте се снощи. Обаче ми е кеф да ви чета. Радвам се, че сме си пак ние, пълни с оптимизъм и се забавляваме Simple Smile

Нали? Хубаво е Hug

# 711
Hе го мислете Тони. Представям си го, след като Mарио приключи с тирадата, как небрежно се изрепчва  Laughing

# 712
  • София
Hе го мислете Тони. Представям си го, след като Mарио приключи с тирадата, как небрежно се изрепчва  Laughing

Даа, Злати. И аз си представям как Марио крещи, а Тони го гледа с онзи отегчен поглед и пуфти - "Ух, аман. Брат ми, не те слушам, досаден си".

# 713
Hе го мислете Тони. Представям си го, след като Mарио приключи с тирадата, как небрежно се изрепчва  Laughing
Брат ми, кво ти става, бе? Joy Ще има оправдания от негова страна Simple Smile "ти разбираш ли, че ми липсва бялата престилка?"
Нямам търпение за анонса и епизода днес Simple Smile

# 714
Хайде, имаме анонс. Няма нищо за нашите, но като никога това не е проблем 😊, нали ги има в промото.

Инчето ще организира фотосесия на лекарите, това звучи интересно 😊.

# 715
Хайде, имаме анонс. Няма нищо за нашите, но като никога това не е проблем 😊, нали ги има в промото.

Фотосесия винаги звучи добре Wink

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/865700976949822/

Това обяснява защо всички присъстващи на скандала бяха в по-хубави дрехи

# 716

Фотосесия винаги звучи добре Wink

https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/865700976949822/

Това обяснява защо всички присъстващи на скандала бяха в по-хубави дрехи

Тц, тц, хората живот си живеят, само Зорница и Марио бачкат 😆

# 717
Тц, тц, хората живот си живеят, само Зорница и Марио бачкат 😆

Те добре си поживяха на Панчаревското езеро Joy

а и ако бяха на фотосесия, Мария нямаше да сгащи Тони по бели гащи и да му крещи Joy

Какво пише в тоя анонс, че не ми се отваря сайта на нова?

# 718
За Зорница да не би да използват някоя снимка с червената рокля, защото ако използват нея, то отделението ще се пука по шевовете.

# 719
За Зорница да не би да използват някоя снимка с червената рокля, защото ако използват нея, то отделението ще се пука по шевовете.

Направо да превърнат Свети Кирил в урологична болница Joy

Общи условия

Активация на акаунт