Японски коли

• 7 259
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз не съм чувала за поколения ср-в с дефекти, дори напротив много държат цена. Скоро си търсих "виладжийска" кола и първото което гледахме беше ср-в 2, защото свекър ми е с такава и е много доволен, но държат цена над 10к за 2006-2008г, не ще да е заради дефекти. 3то поколение още повече, 16-20к са по обяви.
Според мен ср-в са по-добър вариант от хр-в, освен може би най-последното хр-в, което аз лично бих карала, много е красиво, но пак не е съизмеримо със ср-в което си е по-висок клас в сравними години.
Fr-v също е много практична кола, но май не за офроуд.

# 31
  • над кукувичето гнездо
Това, че Вие не сте чули, значи ли, че не съществува?

Не ми се рови сега да я търся тази информация, но аз съм я чела. Имаше някакъв проблем в някое поколение, но не помня какъв беше, нито съм сигурна в кое поколение беше. Който иска, вероятно ще си намери информация.

# 32
  • София
Това, че Вие не сте чули, значи ли, че не съществува?

Не ми се рови сега да я търся тази информация, но аз съм я чела. Имаше някакъв проблем в някое поколение, но не помня какъв беше, нито съм сигурна в кое поколение беше. Който иска, вероятно ще си намери информация.
Искам или не, щях да съм я чула. У нас друго освен Хонда много трудно, цялата фамилия са много отдавна много свързани с марката.
Единственото за което се сещам, в 5то поколение имаше проблем със смесване на масло и бензин. Затова не взехме 1,5, а изчакахме да излезе хибрида през 2020, където вече го няма и сме супер доволни от автомобила. Но пак е далече от поколения с проблеми.

# 33
  • над кукувичето гнездо
Понеже хвърлям по едно око на пазара, се поразрових и за актуална информация. Попаднах на материала, за който споменах преди:

https://www.kaldata.com/%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0% … D0%BD-498384.html

И един бонус материал: https://cardiving.com/car-review/honda-cr-v-2023/

# 34
Здравейте, някой има ли мнение за Хонджа Джаз? Научих, че моделът от край време има т.н. магически задни седалки, на които им се прибират и долните части и така става много удобна за превозване на определени товари.
Предишното поколение, като това на снимките много ми грабва окото като дизайн. Годините на производство са около 2015 до 2020 година. Някакви мнения конкретно за тези години на производство някой може ли да даде?

# 35
  • Пловдив
Прекрасна е хонда джаз . Аз имам но, е по-старичка и много съм доволна от нея. Магичните седалки ги имат и хонда сивик и хонда хрв. И да много са удобни. Разглобени легла , гардероби  съм пренасяла с нея от ИКЕА.

Общи условия

Активация на акаунт