Лидл 120 - Октомври

• 141 465
  • 1 837
  •   1
Отговори
# 1 560
Възможно ли е да върна поупка от 17.09.2018г.?
каква е покупката и използвана ли е?

# 1 561
Да, напълно, с касовата бележка.

# 1 562
  • София
Тарталета не е в България.  При нас в България може да връщаме до 90 дни.

# 1 563
Starrydream, кое защо се вдига,не ми е от компетенцията. Разбира се, че има предвидени пера за отписи. Този въпрос,можеш да го зададеш където трябва,освен ако не е риторичен.
А цитата -всяко нещо струва друго нещо, е моят личен отговор. Независимо дали става въпрос за стока или отношение. Защото. На клиент на когото след молба да си сложи ръкавици или да ползва щипка,отговора му е- ами ако не искам,сещате се каква беше моята реплика. С цялата ми налична любезност. Пък ако иска да се оплаква до края на света. Или при наличието на табели,чрез които екипа на Лидл,Моли клиентите да постъпват в магазина според правила и възпитание,когато това не се случва,се случват подобни "красоти". Та така.

# 1 564
Веледа може ли да се върне ? Едва ли?

# 1 565
  • софия
Някой взе ли пилинга за дрехи? Аз ще ходя по-късно, но ще ми е интересно да прочета и други впечатления.

# 1 566
щели да отварят нов лидл на сточна гара, даже вече са заградили мястото...

# 1 567
Веледа може ли да се върне ? Едва ли?

Прочете ли правилата за връщане...или питаш колкото да се намираш на раздумка?
Що за тъп въпрос ...

# 1 568
  • Бургас
Скрит текст:
О, часовникът им хич не работи. Къде е сметаната?
Течната ли? Спряна е. Защото беше хубава и търсена...
Спряна е, защото сменят опаковката.
А относно рекламациите,приемат се,да.
И аз не приемам много рекламации и постъпки на клиенти за ок,но аз. Щом Лидл ги приема,това е. Аз като служител,изпълнявам.
За останалото, всеки според възприятията си.Simple Smile
И да добавя- рекламирана хранителна стока не се връща в търговска зала,а се отписва. Каквото и да си мислете и конспирирате.

To за това ли всичко се вдига постепено... орехотрошачката от 7 на 9лв за... 1 година. Хранителните и те предполагам се покачват. Все пак отнякъде трябва да се компенсират загубите.
Сигурно точно затова, да! И във всички останали магазини, където не са толкова либерални с връщането, и там се вдигат цените, ама те просто се възползват от факта, че в Лидл и сие отписват върнатите стоки и после си избиват загубите. И продавачите на горива и те като се усетят и те вдигат, че да намажат и те така се движи светът... Мдааа!

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 09:47 от bradata

# 1 569
Ако е кашкавал и не ти е харесал, може да. С касов бон. Naughty

# 1 570
Покрай спора за връщане на продукти не ме отразихте и затова пак ще питам!
Моля, бихте ли дали мнение за акумулаторната метла, която е от предстоящите предложения! Върши ли работа за почистване на килими или да си купя от вертикалните прахосмукачки? Това е:
Скрит текст:
Благодаря!

# 1 571
  • София
Темата леко се подкисели..

Vili, тази метла я бях взимала миналата година май беше, не ми хареса. Върнах я. Не мога да ти обясня в детайли какво не ми допадна. Стори ми се измислица.

# 1 572
Първо ти трябва да ни отразиш като попрелистиш темата 5-6 странички назад и ще намериш отзиви за метлата. Не те отрази никой, защото на хората им омръзна през ден едно и също да отговарят.
Отрицателни са между другото...отзивите.

# 1 573
Покрай спора за връщане на продукти не ме отразихте и затова пак ще питам!
Моля, бихте ли дали мнение за акумулаторната метла, която е от предстоящите предложения! Върши ли работа за почистване на килими или да си купя от вертикалните прахосмукачки? Това е:
Скрит текст:
Благодаря!
ами аз скоро писах, че за килими и пътеки става, за гладки настилки не върши работа, едно време я имахме, но сега сме с ламинат и гранитогрес и не става за нея, вече не ползваме

Лидл е с хубава политика за връщане, но като гледам и злоупотребите са доста, явно част от клиентите му не са с добра 'политика'

# 1 574
  • София
щели да отварят нов лидл на сточна гара, даже вече са заградили мястото...

Е, супер. Всеки ден минавам от там и се чудя защо е заградено.

Общи условия

Активация на акаунт