VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 592
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 630
  • & I'm not the only one
Не само не отрече, ами го представи като справедлива строгост.
И се облизваше. плезеше, зъбеше и въртеше очи отвратително през цялото това време.
Пресъхна му устата.

Трябваше Биг брадър да го накара да отговори ясно. Много муньовско от брадъра.

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Айде Мира пак, Аман бе Аман, да си чете там Библията и да мълчи 🤦🏻♀

# 632
Ох, Ева, ей така за минута слизаш на дъното.

# 633
  • София
Никой друг не използва информация от живота на хората извън къщата, за да ги напада вътре в къщата, освен Кулагин.

# 634
  • Стара Загора
Ева се излага максимално в момента. Абсолютни глупости говори. Кой ли пък наивник ще и повярва?

Наско пак защитава майка си...

# 635
Най-готиното тази вечер е как на Ричи му стърчат краченцата. Като седмото джудже е.

# 636
Скрит текст:
Всички са с толкова голямо Его, че приемат всичко от Кулагин като нападение и се чувстват длъжни да си бранят егото. Това правят хората, когато не са убедени в себе си. Специално сега Кулагин толкова спокойно и без никаква агресия обясняваше какво мисли и задаваше въпроси. Кулагин ми е фаворита, другите ми е неудобно да ги гледам даже.

Щото пък на Кулагин му е малко егото. Вечно мрънка, че го били обиждали. А те си му казват истината в очите. Че е досаден като конска муха, че е грозен, че не е никакъв ВИП, че е гей, че няма възпитание, че е заядлив, все истини му казват. И той се тръшка и още повече назлобява спрямо тях.

Когато казваш истината в очите на някого, трябва да си готов да приемеш същото и от него и да чуеш истината и за себе си. Разбира се, всяка истина е относителна и боклукът за някого, е съкровище за друг. Затова истината има много лица и всичко се свежда до добро възпитание и желанието да извлечеш доброто, а не лошото от човека насреща. Което Кулагин определено не умее.

Лесно ти е да говориш така, седнала удобно вкъщи пред компютъра. Но ако седнеш там и Кулагин ти каже, че си грозна, бедна и не ти пука за майка ти, друга песен ще запееш.
Значи, ако точно Кулагин ми каже горе изброеното просто няма да реагирам - това в нормалния живот. В къщата не бих влязла, никога не бих го издържала 24 часа, но на мен, ако ми трябват пари -работя, а не ходя да се резиля “На телевизора”.
(цитирам поста, макар че не е насочен към мен).[/quote]

Лошото е, че когато си затворен в къщата на ВБ и те резилят и говорят (може би) неистини пред огромна аудитория, а ние няма как да знаем дали нещата, които Кулагин говори са истински или са само хвърляне на кал, естествено е да се защитаваш по всички възможни начини. И ако не го правиш, значи си амеба. И затова намирам за съвсем естествена реакцията на хората по отношение на обидите на Кулагин - опитват се да го изхвърлят от обкръжението си. 

# 637
Разпънаха Ева.

# 638
  • Испания
ББ прекали с Ева.

# 639
Изобщо не вярвам на Ева.

# 640
  • Брюксел / София
Раевааа, излагаш сее!!!
Защо не поканиха Миглена да защитава Кулагин?! Щеше да е епичнооо!!
Мн готина идея, но ББ няма да го направи защото, ако Миглена защитава Кулагин ще трябва да победи, а това не е в сценария на брадъра.

# 641
Защо бе, Eва, защо?! Мирето вече се почувства реабилитирана и е доволна.

# 642
  • 221B Baker Street
Изобщо не вярвам на Ева.
Едва ли някой вече вярва на Ева...

# 643
Ева се излага брутално! Да си беше отстояла позицията бе! Мира наистина е ФАЛШИВА!

# 644
  • Стара Загора
Синът на Ева шикалкави по същият начин. Крушата не пада по-далеч от дървото.

Общи условия

Активация на акаунт