VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 609
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 570
  • Ню Йорк
Мда, наистина кульо е изпразнен от съдържание. Не вика ли по някой и не се ли заяжда той даже не може да се изкаже, не му върви мисълта.

# 571
  • София
Мутрата: "бил ли си в казармата?"
Кулагин: "ми то няма казарма..."
Мутрата: "има, има... пак ше я върнат"...  ooooh! ooooh! hahaha

# 572
Mиглена Ангелова:Едва ли има друг човек, който толкова заплашително да ме конкурира в дразненето на посредствеността. Мотивирано директен, ужжжжасно готин!

# 573
  • Испания
Петко Паркинга - заковава го Кулагин.

# 574
Божаноу,наздраве за кое?

# 575
Петко нали щял да излиза днес?
Надявам се той да излезе!

Рози знае - не се поддава на приказките на Диона, ако беше наистина обидена, щеше да реагира различно.

# 576
Цял 1 ден Кулагин издържа без да се скара с никой... и повече от 1 ден не можа...

# 577
Мда, наистина кульо е изпразнен от съдържание. Не вика ли по някой и не се ли заяжда той даже не може да се изкаже, не му върви мисълта.
Убедена съм, че не гледаме едно и също предаване.
Или просто не искате да повярвате в очеизвадното..

Петко се извинява с играта...ам с Ко друу..

# 578
папи водача,ахахахах

# 579
Всички са с толкова голямо Его, че приемат всичко от Кулагин като нападение и се чувстват длъжни да си бранят егото. Това правят хората, когато не са убедени в себе си. Специално сега Кулагин толкова спокойно и без никаква агресия обясняваше какво мисли и задаваше въпроси. Кулагин ми е фаворита, другите ми е неудобно да ги гледам даже.

Щото пък на Кулагин му е малко егото. Вечно мрънка, че го били обиждали. А те си му казват истината в очите. Че е досаден като конска муха, че е грозен, че не е никакъв ВИП, че е гей, че няма възпитание, че е заядлив, все истини му казват. И той се тръшка и още повече назлобява спрямо тях.

Когато казваш истината в очите на някого, трябва да си готов да приемеш същото и от него и да чуеш истината и за себе си. Разбира се, всяка истина е относителна и боклукът за някого, е съкровище за друг. Затова истината има много лица и всичко се свежда до добро възпитание и желанието да извлечеш доброто, а не лошото от човека насреща. Което Кулагин определено не умее.

Проблемът е, че в техните коментари личи злобата и той усеща това, злоба провокирана от страха, че си уязвим пред  този човек, а си уязвим защото си слаб. Както и Кулагин казва, че те са слаби.
Един от тях не пробва да му каже директно нещо или да го пита, без да е с цел заяждане. И той разбира, че всички техни въпроси са породени от нуждата да се защитят и затова не ги харесва. Според мен той не харесва слабите хора, защото има в себе си слабости, които не иска да си признае, но това е друга тема.

Поради какво да се чувстват уязвени от него? Никаква причина нямат. Запомни, никой не се защитава, ако не го нападат. Кулагин нападна всички поред, няма никакво уважение към хората по принцип. Това се усеща от всички, които го заобикалят. Сега вече и Рози го видя и усети.

Лесно ти е да говориш така, седнала удобно вкъщи пред компютъра. Но ако седнеш там и Кулагин ти каже, че си грозна, бедна и не ти пука за майка ти, друга песен ще запееш.

# 580
  • 221B Baker Street
Петко е толко тъп, та чак дрънка! Баси кухата лейка...Anguished

# 581
  • София
Кулагин старата песен на нов глас. Лошотията му край няма
Срина реномето на Владимирова. Никаква полза нямаше от терапията й - Кулагин си е Кулагин, а Божка е още по-настабилна от преди.

# 582
  • Брюксел / София
Петко сега от зор, че Кулагин не му мълчи, ще вдигне кръвно ли?!
Смешно е!
Жалко е също така, че човек като Кулагин е харесван защото е сред тези амеби.
Ей го, Петето срам го е, че е облечен като прислужница. Това е Ванко 2:)

# 583
  • Испания
Петко да се извини, че е отврат.

За първи път виждам прислужница със слънчеви очила.

# 584
Айде и Петко се извинява за вида си с робата - сакън да не си помисли някой, че не е мъжкар...

Общи условия

Активация на акаунт