VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 639
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 600
Танцьорките го харесват - сега ще дойдат да го защитят.

# 601
  • Испания
Олеее, шапките с козирка на Кулагин ги дразнят...?!

Той ги дразни само с факта, че диша.

Браво за въпроса на Кулагин.

# 602
 Петко: А пък ББ ,а пък Кулагин носи шапка с периферия...изхленчи великия мъжкар.
Ужасен е ..

# 603
Мутряка Петко потвърди, че това което го попита Кулагин е истина.

# 604
  • Брюксел / София
Всички са с толкова голямо Его, че приемат всичко от Кулагин като нападение и се чувстват длъжни да си бранят егото. Това правят хората, когато не са убедени в себе си. Специално сега Кулагин толкова спокойно и без никаква агресия обясняваше какво мисли и задаваше въпроси. Кулагин ми е фаворита, другите ми е неудобно да ги гледам даже.

Щото пък на Кулагин му е малко егото. Вечно мрънка, че го били обиждали. А те си му казват истината в очите. Че е досаден като конска муха, че е грозен, че не е никакъв ВИП, че е гей, че няма възпитание, че е заядлив, все истини му казват. И той се тръшка и още повече назлобява спрямо тях.

Когато казваш истината в очите на някого, трябва да си готов да приемеш същото и от него и да чуеш истината и за себе си. Разбира се, всяка истина е относителна и боклукът за някого, е съкровище за друг. Затова истината има много лица и всичко се свежда до добро възпитание и желанието да извлечеш доброто, а не лошото от човека насреща. Което Кулагин определено не умее.

Лесно ти е да говориш така, седнала удобно вкъщи пред компютъра. Но ако седнеш там и Кулагин ти каже, че си грозна, бедна и не ти пука за майка ти, друга песен ще запееш.
Значи, ако точно Кулагин ми каже горе изброеното просто няма да реагирам - това в нормалния живот. В къщата не бих влязла, никога не бих го издържала 24 часа, но на мен, ако ми трябват пари -работя, а не ходя да се резиля “На телевизора”.
(цитирам поста, макар че не е насочен към мен).

# 605
Петко обаче не отрече, че звъни в заведенията, за да уволнят бившите му танцьорки.

# 606
  • 221B Baker Street
Петко чак се препоти от въпроса на Кулагин, смяяяятай!!!

# 607
  • Испания
Петко започна да заеква. Пълен кретен!

# 608
Петко не отрече " мениджърските " си решения. И заплаши в ефир.
Нямам думи

# 609
  • & I'm not the only one
Петко не отговори на въпроса. Да видим дали Вальо ще се усети.

# 610
  • Ню Йорк
Явно кульо си вади въпросите от задните части  Sick

# 611
Не само не отрече, ами го представи като справедлива строгост.
И се облизваше. плезеше, зъбеше и въртеше очи отвратително през цялото това време.

# 612
  • 221B Baker Street
Петко обаче не отрече, че звъни в заведенията, за да уволнят бившите му танцьорки.
Ми туй са мениджърски похвати, ко знайм ний!!!

# 613
Петко с тия танцьорки се изложи, ми той е човек от шоуто тогава, важното да е отгоре само и само..

# 614
  • Испания
Колкото и да платят на Кулагин, малко ще е.

Общи условия

Активация на акаунт