VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 753
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 915
Божана ме изненада как рухна, не я харесвам такава

# 916
Божана ме изненада как рухна, не я харесвам такава
това според мен е цирк
не знам защо масово в предаванията се реве, какво си мислят че ще получат подкрепата на зрителя ли така?

# 917
Мен само мъжките сълзи ме трогват; женските ме дразнят Stuck Out Tongue Winking Eye

# 918
Пецан и три реда сълзи да зарони - няма да ме трогне Naughty

# 919
  • София
Как така ББ взима всички шапки с козирка на Кулагин, само защото Пътко го дразни че ги носи??!
А ако Кулагин го дразни че Пътко е с боксерки, кво прайм?
Петко остава без гащи, ама ще му услужат Joy
И да накажат Кулагин /дето кръвно е обидил мутрака / като му даде от собствените си гащи, ако може някоя и друга цветна прашка... хич няма да е зле... Joy

# 920
Грубо било да питат Петкан дивака за заведенията му? А негова работа ли е да пита Ева - "защо изгонихте Ваня, какво й казахте, завиждаше ли й"?
Галка няколко години ни облъчваше с намеренията й да роди второ дете. Поне две години гости все й бяха някакви доктори, специалисти по забременяване, темите й все свързани с бременност над 40 и т.н. Хем не я гледам, пък ми беше досадила с тези теми. А за тях се "образовах" от анонсите какво ще има в предаването й. После ентусиазмът й секна и рекламираха някакви гости с диети, липосукции, подмладяващи процедури и т.н. Чисто се е надявала Стефанаки да размисли.

# 921
Кулагин снощи каза "Аз не се сравнявам с жени".
Ама защо бе момче,ти изглеждаш по-добре от жените и мъжете вътре в къщата взети заедно Simple Smile
Гейовете,или поне някои събират най-доброто от жените и най-доброто от мъжете в себе си Simple Smile
За мен Кулагин е очевиден пример.

# 922
Петкан вече е мноого гладен,защото отдавна му свършиха парите дадени на готово.Затова иска да изяде и Кулчо.Вече не го свърта.Затова и се е помолил на ББ да го включи във формата,да вземе някой лев.

# 923
  • Ню Йорк
Кулагин снощи каза "Аз не се сравнявам с жени".
Ама защо бе момче,ти изглеждаш по-добре от жените и мъжете вътре в къщата взети заедно Simple Smile
Гейовете,или поне някои събират най-доброто от жените и най-доброто от мъжете в себе си Simple Smile
За мен Кулагин е очевиден пример.

Да кульо изглежда чудно...за анимационен герой  Joy Joy Joy

# 924
Последно- гей ли е Кулагин?
Имам едно познато момче фризьор- чупки, муцки, начин и стил на говорене- все едно Кулагин гледам. Фризьор е на " кифлите" в града ни.
Но си има страхотно красива приятелка, с която от доста време са заедно и отникъде не съм чула дори слух да е би или гей.
Та, в този ред на мисли, Е ли възможно тези маниери да са прихванати покрай клиентките им?

# 925
  • София
Кулагин каза, че не е гей и аз съм склонна да му вярвам.
Виж, Папи си каза, че една година е бил само с мъже, после решил пак да опита с жени, ма като го гледам, влече си го другия бряг.

# 926
"Аз много обичам приятеля си, ама обичам да си играя" ...
показа си балканския манталитет Розито ...
ако много обичаш приятеля си ще оставяш ли друг мъж да те гали?!
Че защо да е балкански манталитет това? Напротив. За германките какви легенди се носят Joy
ок ... не това е важното ...
а че сама се представи като курва 🤣

# 927
На мен с леко рошавата прическа даже ми хареса. Стига да не е гримиран и да не върти така ремаркето, бива, прилично момче е. Но дори и гримиран ми харесва повече от Пепа. Той една година спал с мъжОве, ма иначе голЕм мъжкар, разбираш ли?

# 928
Запис и две точки:
1. Баси кефа за Диона, че си излезе. И на нея и хареса.
2. Тита, що така бе, Миме - тази година и ти много рядко коментиращ. Липсваш.

# 929
Няма ли кой да покаже на Петкан признанията на Пепа, че една година е блажил с мъжки задници, докато разбере обратен ли е или просто неориентиран? Да видим тогава Пецата дали ще другарува с него и ще го предлага за лидер. Че сега какъв пример е за децата си се чудя, да общува с неосъзнат ... папагал. Joy

Общи условия

Активация на акаунт