VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 4 /01.10.- 07.10.2018/

• 127 333
  • 4 346
  •   1
Отговори
# 1 785
Ваня се държи като малко дете, което иска да го съжаляват. Отвратително.

Просто е чувствителна. Не може всички да са войнствени агресивни простаци, за да ви се харесат.

Могла да спести казармата на сина си, направила го. Като майка тя трябва да поставя интересите на сина си на първо място. Браво на Ваня, щом е така! Макар че това няма нищо общо с участието и във Брадъра.
Аз пък все съм си мислела, че задълженията на една майка са да отгледа достоен син на Отечеството. И ако да се ходи в казарма е норма, скатаването е непочтено. За какви интереси на сина става дума Моралке? Българската армия да не е срещу интересите Ви? Вашите и на почтената Ваня? И е много удобно да кажем, че това е извън ББ, а Тоника и излизането и оттам не е... Не умеете да спорите и да излагате аргументи, поне не ни пречете да се забавляваме тук.

Ти пък! Още малко ще напишеш, че жените трябва да раждат деца на Партията. Какво ти Отечество, каква ти казарма? Всеки си гледа живота и интереса, и аз не смятам, че казармата е в интересите на когото и да било. А относно Фамилия Тоника - въпросът се коментираше в Брадъра. Самият Биг Брадър питаше Ваня за тази история. За сина и не е ставало въпрос, него ти го намесваш с клюки, а иначе си с претенции да определяш кое е почтено.
Сина си винаги намесва Ваня, както и Тоника. Но няма как да го разберат хора , които точно като Ваня не виждат по- далеч от собствения си интерес. Неин интерес бяха сплетните на гърба на Ева, шевните с клюки между съквартирантите - дребни интереси на дребни хора. И да- като майка на син смятам , че имам дълг към страната си , който не е да вея знаменца , а да си плащам данъците и да спазвам законите., да възпитавам децата си в обич към родината.

# 1 786
Попитайте ме с кво съм облечена? Joy
ДоЪр вечир...приятну мий..
Ши Обеля на Миричка един, два банана и ида ..
Ам Ко станало? Някои са билЕ под юргана ли?
Приличат ми на Божана и Ричиту...ама едва ли ще разберем.

# 1 787
Има предвид че е нещо като свръхчовек вероятно. За това казва че не е човек Stuck Out Tongue Winking Eye
Именно! Валентин Кулагин е О!Боже на грима 😉

# 1 788
То морал, то Библия! Направо ми се ще да стана аморален атеист.

Ами ставай, кой ти пречи? Ето я Божка, порка си по цял ден, гледа си кефа, забърка им някой буламач и трябва да са и благодарни едва ли не. Ни морал при нея, ни Библия, а си живурка добре. Взимай я за пример и смело напред Wine Glass

# 1 789
Мисля, че под Шаршафа са Свинаря и Мичка. Мдаам Ill

# 1 790
Сега ми хрумна нещо - дали Петкан не е   правил тест на Някоя- да я поразходи така из мечтите и. И да отсече, че не става. Joy

# 1 791
Сина си винаги намесва Ваня, както и Тоника. Но няма как да го разберат хора , които точно като Ваня не виждат по- далеч от собствения си интерес. Неин интерес бяха сплетните на гърба на Ева, шевните с клюки между съквартирантите - дребни интереси на дребни хора. И да- като майка на син смятам , че имам дълг към страната си , който не е да вея знаменца , а да си плащам данъците и да спазвам законите., да възпитавам децата си в обич към родината.

За Фамилия Тоника чух, че говори неведнъж. За сина си не съм я чула. Струва ми се, че ти си тази, която клюкарства по негов адрес. Казармата на Боян със сигурност не е била тема на разговор в Брадъра, докато Фамилия Тоника беше. Другите ти размисли ще оставя без коментар. Само ще ти кажа, че си много заблудена ако наистина вярваш, че казармата възпитава патриотизъм.

# 1 792
  • Варна
Ей сега връщах,  от цялото предаване на Гала до обедния сериал след новините,  няма нищо. Изтрит е.

# 1 793
  • София
Промото. Дано се вижда.
https://www.vbox7.com/play:1dc19c5f71

Мацката е с червен лак- да не е Мира?

Ето линк от сутрешното промо, но и то е сменено

# 1 794
Сега ми хрумна нещо - дали Петкан не е   правил тест на Някоя- да я поразходи така из мечтите и. И да отсече, че не става. Joy
Много вероятно. И със сигурност се е похвалил.

# 1 795
  • София
Кой видял, видял. Аз видях Божка.

# 1 796
  • Варна
Аз виждам Розка и Рич

# 1 797
Абе Петкан си беше. Колкото искат да сменят. Тя клюката веч тръгна....Joy

# 1 798
  • Пловдив
Аз виждам Розка и Рич
Със сигурност виждам Ричи и аз.

# 1 799
Абе Петкан си беше. Колкото искат да сменят. Тя клюката веч тръгна....Joy

Ще гледам внимателно тази вечер коя е с тъмен лак. Ама и манипулатори. Сменили последния кадър, е, що бе Миме Flushed
Съвсем вече подозрително . Значи си е било компромат , м. Сами създават грозни съмнения, дори и два херувима да са били в онзи, предния чаршаф.

Общи условия

Активация на акаунт