Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 696
  • 193
  •   1
Отговори
# 30
За болките пия болкоуспокояващи, ако са силни. По-слабите си ги търпя. За изнервеността не пия нищо, надявам се околните да я "приемат" добре, все пак е само за ден-два Head Band Замайването боря с кафе.

# 31
За жалост със силната болка при мен помага единствено обезболяващо , полягване и затопляне на корема , докато лекарството подейства.

# 32
Много движение и положителни емоции.

# 33
През дните на месечни неразположения,най-ме измъчва главоболието😩

# 34
  • Димитровград
Пия един или два витамин К1 и цикъла ми се урегулира. После не боли и не е толкова обилен.

# 35
Две са нещата при мен. Силно главоболие и ужасна нервност, като второто е по-лошо, защото се отразява и на хората около мен за съжаление.
Гледам да се усмихвам повече и да се настройвам позитивно, доколкото мога, хапвам си любимите ми сладки неща и се радвам, че са само 2-3 дни и ще минат

# 36
  • Русе
Много шоколад, само това ме спасява!

# 37
Всяка сутрин пия чай от бял равниц, арника, маточина и салвия.
Ям много шоколад

# 38
Болки, спазми и други подобни нямам по време на месечния цикъл, но ден два преди него ям много сладко и шоколад, ставам раздразнителна и просто гледам да съм по спокойна.

# 39
  • Пазарджик
Моите хитрини за справяне с дискомфорта са:
-затоплена бутилка с вода на корема
-горещ душ
-понякога обезболяващи
-старая се да съм активна(т.е да се движа или да правя нещо)за да нямам време да мисля за дискомфорта.

# 40
Болки нямам за щастие.  Обаче променливото настроение...не съм намерила начин да се справя с него все още.

# 41
Пия аулин и ям много въглехидрати.

# 42
Старая се да се разсейвам с положителни емоции

# 43
  • София
Неразположението ми са болки в краката и си похапвам повече сладко през този период.

# 44
Скрит текст:
Независимо от това колко жизнена, енергична и готова да посрещне всички предизвикателства на динамичното ежедневие е една жена, тя неизбежно се сблъсква с някои неразположения по време на месечния цикъл. При някои щастливи дами тези дни преминават леко и почти неусетно, а при други са съпроводени със силни болки и отпадналост или твърде обилно кръвотечение. И тъй като в съвременния свят ролята на жената е толкова значима и в същото време ангажираща, няма как да спрем всичко около нас и просто да изчакаме този период да отмине. Налага се да продължим с обичайното забързано темпо и именно затова е важно да имаме своите начини за справяне с неразположенията. На първо място е изборът на комфортни тампони или превръзки, на които можем да се доверим, че няма да ни предадат. KOTEX® е заедно с нас и можем да разчитаме на пълна подкрепа.

KOTEX® тампони:
Всички тампони KOTEX® са висококачествени, с мека повърхност и заоблен връх, като така осигуряват по-удобно поставяне и комфортно усещане. Тампоните имат две серии: UltraSorb и Active.
KOTEX® UltraSorb
Серията тампони е разделена на различни видове в зависимост от силата на течението. Тампоните Mini UltraSorb са за дните с немного силно/по-леко течение, Normal UltraSorb са предназначени за дните с нормално/не силно течение, а Super UltraSorb – за дните със силно течение.        

KOTEX® Active
Дамски тампони KOTEX® Active са създадени за дамите, които искат по време на месечния си цикъл да се чувстват уверени и защитени когато са активни, дори по време на спорт. Защото месечният цикъл не трябва задължително да възпрепятства или прекъсва  спортните занимания.

KOTEX® дамски превръзки:
Дамските превръзки на KOTEX® предлагат комфорт и увереност през всеки един ден на месечния цикъл. Предлагат се различни видове в зависимост от силата на течението: Normal, Super или Нощни. Дамските превръзки KOTEX® са меки, нежни и бързо абсорбиращи и са без аромати. Гамата се допълва и от ежедневните дамски превръзки KOTEX®, които са два вида SuperSlim (по-тънки )и Normal (по-плътни). Ежедневните дамски превръзки са с абсорбираща памучна повърхност, тънки и удобни са и подпомагат усещането за свежест и мекота през всеки един ден от месеца. Предлагат се с Deo аромат и без.  

Включете се в играта на BG-Mamma и KOTEX®
След като сме избрали подходящата за нас защита по време на дните с кръвотечение, не по-малко важно е да помислим и за методи за справяне с другите симптоми на месечния цикъл – болки, спазми, отпадналост и променливо настроение.
Споделете какви са вашите хитрини за справяне с тях.

Трима от всички участници в дискусията, избрани на случаен принцип, ще получат комплекти, съдържащи:
1 бр. KOTEX® UltraSorb Super тампони (16 бр.)
1 бр. KOTEX®  Active Normal тампони (16 бр.)
1 бр. KOTEX®  SuperSlim ежедневни дамски превръзки (60 бр.)
1 бр. KOTEX® Ultra нощни дамски превръзки (12 бр.)

____________________________________________________________________________________
*Тампоните съдържат указание с важна информация, отнасяща се до синдрома на токсичния шок (СТШ). Това е рядко срещано, но сериозно заболяване. Молим, прочетете указанието и го съхранявайте.

Моля, запознайте се с общите условия на нашата активация ТУК.

Обезболяващите като парацетамол, ибупрофен, но-шпа - което и да е винаги са ми вършили работа в борбата с болките. Останалото се изтрайва, или също се тушира покрай болката.

Общи условия

Активация на акаунт