Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 680
  • 193
  •   1
Отговори
# 180
Понякога имам болки първите два дни от цикъла, но не пия лекарства. Пия повече вода, хапвам шоколад и избягвам физически натоварвания.

# 181
Избягвам преки конфликти, релаксирам на компютъра

# 182
Излизам с приятели сред природата за да се разсея от болката.

# 183
Ако чувствам болка - хап. Намерила съм това, което ми помага и винаги си имам под ръка.
Ако чувствам отпадналост и се отдавам и си почивам.
Ако се чувствам раздразнителна, ами хубаво е да не ме закачат, а аз от своя страна чакам да ми мине и това е.

# 184
  • Sofia
Откакто ползвам менструална чашка съм вече в 21век. Силно препоръчвам !

# 185
Повече разходки и спиране на активният спорт в тези дни. Течности и чайове.

# 186
Умора , отпадналост ..болки в корема ..  Wink Пия повече вода .. хапвам повече .. Wink

# 187
  • Елхово
Ям натурален шоколад и избягвам тежък физически труд!

# 188
Повече разходки,обезболяващи ако се налага.Хубава музика и добра компания.

# 189
При мен тежко минава първият ден, най-силният симптом са болките в кръста. Нямам вариант да не използвам обезболяващи тогава. Разбира се настроението ми не е толкова добро, както през другите дни от месеца, все пак си е дискомфорт, а и каквото да се използва - превръзки или там пони, лично аз не се чувствам на 100 % защитена, което поражда и притеснения, особено при спорт

# 190
  • София
Справям се като пия повече течности и при възможност си лежа и затоплям корема.

# 191
Променливото настроение ме мъчи мен, помагам си с хубава музика и дълги разходки, лично мен това ме отпуска.
Най-гадна ми е седмицата преди цикъла, тогава мога да изям всичко, буквално всичко, подувам се и имам чувството, че съм балон, което е много неприятно, гледам да пия много течности, не е лесно да си жена.....

# 192
  • Бургас
Гледам да пия повече вода и да си угаждам от към ядене,да си почивам повече и се опитвам да не се карам с околните. При болки в стомаха си свиквам коленете към корема -помагс да не боли толкова,както и затоплянето.

# 193
Изтеглени са тримата потребители, които печелят комплект продукти на KOTEX®. Това са:

Eona
smile_9
Charlotte_85

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 16 октомври 2018 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на KOTEX® и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (име, адрес и телефон).

Общи условия

Активация на акаунт