Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 681
  • 193
  •   1
Отговори
# 135
  • sofiq
Нямам тайна с която да облекча болките,пия обезболяващи ,те са единственото ми спасение от силните болки.

# 136
  • София
Болки нямам, а за променливото настроение си хапвам повече шоколад и това ми помага да се чувствам добре.

# 137
"В тези дни "най-голям проблем ми е  главоболието."Стискам зъби ",но понякога се налагат силни обезболяващи."Хитрини "не съм открила.

# 138
Спазмалгон за болките, давам си ясна сметка, че колкото и да ми е криво настроението, след няколко дни всичко, което в момента ме дразни, ще е дреболия, купувам си шоколад и си го изяждам сама:)

# 139
Болки, спазми и отпадналост имам в тези дни. Пия повече вода, гледам да си лягам по-рано и да спя повече.

# 140
Пия чай от лайка и похапвам бадеми.

# 141
  • София
Има месеци, в които ме боли само първия ден, те са най-хубавите Grinning , защото има и такива в които първия ден ме боли много силно, пада ми кръвното, завива ми се свят и започва да ми се гади. В такива случаи, когато усетя, че ще се случи това, изпивам леки обезболяващи, които слава богу ми действат, изяждам един шоколад и изпивам една малка кола и до 30-40 минути съм супер.

# 142
Аз съм щастливка, нямам болки и спазми, е имам, но рядко, веднъж на 4-5 месеца може да изпия някое хапче за облекчаване на симптомите. Настроения имам променливи понякога, но не си го изкарвам на хората около мен, гледам да слушам разтоварваща музика, да изгледам любим сериал или да почета нещо, все начини за разсейване Simple Smile И разбира се не на последно място любимия ми топъл душ Simple Smile

# 143
Не съм от жените със силни болки по мреме на месечния цикъл, изпитвам само леко неразположение. Все пак избягвам да ям тежки храни, пия повече течности и почивам повече.

# 144
Нямам болки и спазми, само леко неразположение и раздразненост, което потушавам с черен шоколад и чай от мента.

# 145
  • София
Имам болки, но гледам да не пия лекарства. Помага ми загряването.

# 146
  • София
Здравейте!
Пия Prim Oil - масло от вечерна иглика от години и с негова помощ всички неразположения и болки намаляха чувствително. А също и почивам повече по време на месечния цикъл.

# 147
По възможност отделяне на малко повече време на нещата които ми доставят удоволствие (разходка, четене) за преодоляване на променливото настроение.

# 148
1. Гледам да си почивам повече, ако е възможно.
2. Хапвам си шоколад на воля.
3. Пускам си хубав филм за разтоварване.
4. Ако съм много раздразнителна гледам да не контактувам много-много...

# 149
  • Варна
Аз рядко имам някакви болки и наразположения,
но ако има пия чай,вода и релаксирам най-вече

Общи условия

Активация на акаунт