Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 693
  • 193
  •   1
Отговори
# 120
Наскоро открих дневните превръзки и много ми харесаха. Нямам тайна, пия витамини заради много тежък цикъл. Спокойствие, което ми е най-нужно и болкоуспокояващи, задължително.

# 121
Откакто родих рядко се случва да имам неразположения. Като цяло в периода преди и по време на цикъл пия повече вода, пия Калмацин и хапвам черен шоколад. Преди години ми се е случвало гадене от самата болка. В такива случай съм хапвала по 2-3 маслини.

# 122
Хапчета, защото е много болезнено+ колкото може повече почивка. Иначе няма начин !

# 123
Гледам да си почивам повече,колкото е възможно,хапвам шоколад,пиивам Кола,при силни болки и болкоуспокояващи

# 124
Аз имам много сериозно ПМС и ужасни болки по време на цикъл. Справям се трудно, основно със силни медикаменти още когато усетя началото на цикъла. Горкият ми мъж, защото с променливото настроение той го отнася, тъй като това "лекувам" викайки.

# 125
Хитринка, която до скоро ползвах, за да притъпя усещанията от месечните неразположения бе употребата на шоколад.
Уви, вече не си я позволявам, наблягам на релакса. 

# 126
Аз също имам ужасни болки по време на цикъл.Пия медикаменти и витамини от време на време ,понякога употребявам и шоколад.

# 127
Преди да мина към медикаментите за справяне с менструалните неразположения, пия топли напитки и вземам топъл душ. Тези две неща доста ми помагат с болките в корема и кръста

# 128
  • Сф
Завивам се на топло и начевам един от шоколадите..и ям, ям...

# 129
Пия повече течности и вземам топъл душ.

# 130
Повече си почивам и ако се налага вземам обезболяващи.

# 131
Моето спасение е шоколадът. През този период на месеца, ям значително повече шоколад от нормалното и това ми поддържа тонусът.

# 132
При мен най-големият проблем е силното главоболие през първите няколко дни! За съжаление все още не съм намерила начин, с който да го преодолея. Болкоуспокояващите в случая  не ми помагат и вече даже се отказах да ги пия....

# 133
Пия масло от вечерна иглика всеки ден. Първите два дни от цикъла задължително ползвам обезболяващи и хапвам сладки неща.

# 134
  • Across the Multiverse
Много вода, фреш и чайове, ообено когато се налага да съм в движение през деня, а вечерта- почивка с нещо сладко и любим филм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт