Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 689
  • 193
  •   1
Отговори
# 105
Пия обезболяващи, слушам музика, разхождам се в природата. Страхотни продукти!!! Simple Smile

# 106
  • София
Повече вода, почивка, без много движение и съъъън - най-добрия лечител.

# 107
Добра компания и едно питие Wink

# 108
Повече почивка и шоколад.

# 109
  • Пловдив
Стремя се през онези дни да извършвам повече движение, хапвам шоколад в краен случай поемам обезболяващи.

# 110
Преди да родя дъщеря си предимно си лежах по цял ден, но сега просто нямам време да усетя че ме боли. Боли ама от забързаното ежедневие и задачи не обръщам внимание на това.

# 111
Неразположенията са много, мигрена, коремни болки, гадене,отпадналост и разбира се промяна на настроението за секунди.Взимам обезболяващи,и чакам да преминат тези ужасни дни.

# 112
Най-много чувствам болка, напрежение и отпадналост, но като цяло се справям с но-шпа, шоколад /въпреки че понякога прекалявам и това не е на добре/ и продължителни душове.

# 113
При мен е различно, но горещ душ, пиене на много вода и приемане на свежи плодове и зеленчуци, и повече движение ми помагат.

# 114
  • Elhovo
Винаги съм с ужасно главоболие, пия обезболяващо и гледам да си почивам, доколкото е възможно. Пия повече течности,избягвам кафето , ям доста шоколадови изделия.

# 115
  • Ямбол
Дискомфорта преди настъпване на менструацията и по време, са неизменна част от женския организъм.Стремя се да не обръщам много внимание,Болките са поносими. При стремеж да се забременее,душевната болка от настъпил нежелан цикъл е много по-голяма месец след месец "болка"...

# 116
  • На брега на морето
Тъй като при мен цикълът е свързан с доста болки и неразположения, за жалост един от методите е прием на медикаменти, другите са: почивка, хубава книга и музика, шоколад и йога.

# 117
  • у нас
Гледам повече да си почивам и да не вдигам тежко.

# 118
  • Пловдив
Аз хапвам черен шоколад. В този период без шоколад....не мога Simple Smile

# 119
  • Варна
Май не съм усвоила хитрините все още - случва се да избухвам и да съм раздразнителна и чак тогава да се сетя, че ще ми идва.
Болките не са всеки път, но като се налага пия обезболяващи.
Стремя се да изкарам повече време в леглото и на топло, без натоварване

Общи условия

Активация на акаунт