Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 687
  • 193
  •   1
Отговори
# 90
Справям се с неразположението, като гледам да не ми остава свободна минута, защото иначе веднага почвам да мрънкам Smile Също така се самовъзнаграждавам с разни дребни неща (обикновено ядливи), като награда за това през какво минавам Laughing Лошото настроение обаче не винаги успявам да го контролирам...

# 91
  • Пловдив
При ПМС ми се хапват повече тестени изделия и гледам да не се ограничавам Simple Smile. Пия повече вода и кафе Wink.
Иначе понякога не минавам без обезболяваща таблетка Sad.

# 92
Основното неразположение, което получавам при цикъл е силни коремни болки, за които от години ползвам обезболяващо. Няма да споменавам името му, за да не стане реклама, но е един от най-известните аналгетици. Действа ми безотказно. Стига да не пропусна момента. Още като усетя, че болката се надига и си пия хапчето Simple Smile Понякога, ако се улисам и закъснея с пиенето на обезболяващото, си изтърпявам болежките, докато подейства хапчето. Добре, че сериозните болки са само първия ден. Тогава получавам и гадене, за което още не съм намерила лек.Промяна в настроението не съм забелязала. И без това при мен настроението си се мени и без да съм в цикъл Simple Smile

# 93
Това, което ме подкрепя по време на месечния цикъл е разходки, хубав чай и шоколад.
С удоволствие бих изпробвала марката!

# 94
Основният ми проблем е главоболието

# 95
Ужасна мигрена - не минава с лекарства по 4 дни, след това силни коремни болки - обезболяващи в големи дози.

# 96
Пия обезболяващи и лежа свита. За жалост, когато съм на работа няма как да лежа и просто психически се нагласим, че не ме боли.
Аз бих искала да пробвам ежедневните превръзки.

# 97
Аз определено разчитам на обезболяващи и шоколад😉

# 98
Повечко почивка (полягване на диванчето) и топли душове.

# 99
Приемам масло от вечерна иглика за справяне със съпътстващото напрежение.

# 100
Лежа си, свивам се, пускам си хубав филм и хапвам вкусна храна за да се почувствам по-добре Simple Smile
Много рядко приемам и лекарства за болката.

# 101
  • София
слагам си затоплена хавлия

# 102
Основно ме мъчи главоболието, пия обезболяващи.

# 103
Това, което ме "мори" по време на цикъл е силното главоболие първите два дни и отпадналост. Пия обезболяващи в краен случай, когато много ме боли глава. Обикновено хапвам шоколад или нещо сладичко.... Успокоявам съвестта си, че ми се полага в такива периоди Simple Smile

# 104
Нямам съществени проблеми освен лека болка,която е само първите няколко часа и не ми създава проблеми.
Но се уморявам по-бързо от обикновенно и гледам да си почивам повече през тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт