Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 684
  • 193
  •   1
Отговори
# 45
Имам проблем само със променливото настроение, ама като се поскарам, за каквото и да е, на който и да ми е пред очите ми минава малко, по-малко. Simple Smile

# 46
Повечко почивка (полягване на диванчето) и топли душове. Flowers Hibiscus

# 47
Нямам неразположения, в това отношение съм щастливка. Обаче ми се повишава апетитът, а с него не знам как да се справя.

# 48
Променливото настроение и силни болки съпътстват месечния ми цикъл. Старая се да избягвам противоречията с близките около мен хора и да се усамотявам в леглото с книга или филм. За болките освен обезболяващи не съм намерила до момента друго решение, въпреки че се щадя - лежа повече, избягва движения и физически натоварвания.

# 49
Болки нямам, за променливото настроение - наблягам на сладкото

# 50
Болките лекувам с обезболяващи и шоколад. Открила съм че чаша вино също помага Simple Smile

# 51
Аз също хапвам шоколад,пия повече течности,гледам да почивам при възможност. Ако имам по-силни болки пия хапче,но рядко се случва.

# 52
Променливо настоение, умора, отпадналост, болки са почти задължителни при мен в този период.
Гледам да си почивам, на топло под одеалцето и в краен случай медикаменти.
А близките ми ме познават и гледат да са далеч от мен през това време. Grin

# 53
Ако имам болки-пия обезболяващи.По принцип пия много билкови чайове,които намаляват симптомите,причинени от предменструалния синдром.Настроението го регулирам с повече положителни емоции като филми,четене на книги,шопинг...

# 54
Гледам да пия повече топли чайове и да огранича излизанията - обичам да съм в леглото и да си чета книжка през тези дни!

# 55
По време на тези дни гледам да си стоя вкъщи, на дивана,правя чайове и пия обезболяващи! Ако се наложи да изляза винаги е за кратко и задължително с тампон!

# 56
  • София
Взимам си нещо сладичко, за да не мисля за болката. Опитвам се да лежа повече. Рядко прибягвам до хапче, особено аналгин, тъй като той засилва течението.

# 57
При мен най-изразени са болките в кръста и корема и променливите настроения... За болките пия хапче, а за настроението е по-трудната част - гледам да съм с приятни за мен хора, да гледам и слушам нещо успокояващо, да си хапвам нещо сладичко.. Пък и моят мъж знае колко ми е тежко през този период и много ме глези, не ми дава да ставам от леглото, което влиае и на болките и на настроението. Simple Smile)))

# 58
  • София
Повече си почивам и се старая да се разсейвам с положителни емоции. Радвам се, че вкъщи са свикнали с променливото ми настроение и гледат да не ме закачат в тези дни. Simple Smile

# 59
  • Велико Търново
Цялото комплексно неразположение се опитвам да компенсирам и потуша с голямо количество вода и много цитруси.  Поне а така се чувствам по-свежа.

Общи условия

Активация на акаунт