Как да останем свежи и активни през дните на месечните неразположения

• 9 685
  • 193
  •   1
Отговори
# 60
Болки нямам, но съм много отпаднала. Пия много течности и ям много плодове.

# 61
  • София
Моите хитринки за тези дни от месеца са няколко Simple Smile

Първо се опитвам да се усмихвам по-често и да не допускам лошото настроение и раздразнителността да ме победят Simple Smile

Излизам с приятели, след природата и релаксирам Simple Smile

Когато съм сама практикувам йога и слушам музика за релаксация Simple Smile

Хапвам си шоколад и се чувствам прекрасно Simple Smile

Много ще се радвам да има възможността да пробвам Вашите продукти Simple Smile

Хубав, слънчев и усмихнат ден на всички Simple Smile

# 62
При мен променливото настроение и главоболието са най - силно изразени.Пия обезболяващи,повече вода,и си хапвам мнооого шоколад

# 63
Инстинктивно започвам да търся бързи въглехидрати- шоколад, бисквитки, бял хляб и дори захар. Също гледам да пия повечко вода.

# 64
  • Горна Оряховица
взимам си почивен ден от работа и си почивам 🤣

# 65
  • Stara Zagora, Bulgaria
Сега вече на 35г болки,спазми нямам,ако има мога да пия спазмалгон.

# 66
Имам дисменорея, минала съм през всички лркарства на пазара, само лекарствата с нимезулид имат частичен ефект, но ме боли всеки ден, постоянно. Лекарствата са силни и ги пия само първите два дена, за да не си увредя черния дроб. Помага ми леко лежането по корем и възглавничка с гореща вода, когато е възможно. И топла котка върши работа, но само ако по собствена воля се настани на кръста или корема Grinning А за предменструалния синдром билковите чайове и зелевата салата са ми първи помощници.

# 67
Последните няколко години безпогрешно познавам кога ще ми дойде цикъла, по главоболието и раздразнителността. За съжаление, и при мен главоболието не минава без медикаменти, нищо друго не помага.

# 68
Имам доста болезнен цикъл, особено първия ден. За съжаление помагат само медикаментите и легналата поза - нищо друго.

# 69
Пия масло от вечерна иглика и се старая да почивам повече,тъй като се чувствам отпаднала.

# 70
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз имам проблем единствено с главолие - ужасно силно.Преди цикъл и след това.Пия лекарства,но не помагат собено.

# 71
Почивка, затопляне и при нужда сладкиши:)

# 72
Нямам кой знае какви хитринки, но относно настроението, хапвам си доста сладки неща, опитвам се да се занимавам с нещо приятно или просто да почивам. Тъй като често се случва да имам и силни болки в корема, тогава вече прибягвам и до медикаменти, защото друго не ми помага.

# 73
  • На ръба..
За мен спасението е в пиенето на много вода, дълги разходки в природата и повече положителни емоции за мен.... за съжаление не мога да кажа същото за половинката Grinning Grinning Grinning

# 74
При мен проблемът е засиления апетит. Направо не мога да спра да ям. За това се подувам и не се чувствам комфортно.
Старая се да наблягам на плодовете и зеленчуците и да ходя пеша доста повече от нормалното.

Общи условия

Активация на акаунт