Клиники в Истанбул - тема 7

• 91 989
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Момичетата, може ли да ви попитам как седи въпроса с микробиологията в Турция? Задължително ли е да е чиста преди трансфер? Аз с месеци не мога да изкарам чиста МБ...кошмарно е.

И според мен също е добре да излекуваш проблема, защото на мен ми казаха, че ако имаш гъбички е добре да ги излекуваш преди това, както и ако имаш някаква бактерия в уриналния тракт, тъй като могат да бъдат опасни и да ти "провалят" цялата процедура.

# 106
Момичетата, може ли да ви попитам как седи въпроса с микробиологията в Турция? Задължително ли е да е чиста преди трансфер? Аз с месеци не мога да изкарам чиста МБ...кошмарно е.

Обикновена микробиология ли ти пускат? И ние преди време имахме такъв проблем. През някакъв период се появяваха симптоми, но при мен абсолютно всяка микробиология излизаше чиста, а при мъжа ми всеки път някаква ралична бактерийка. Накрая ни обясниха, че трябва да направим не обикновена микробиология, а ДНК изследване (или още PCR анализ се наричаше мисля) за най-популярните полово преносими бактерии. При мъжа мисля, че се изследваше еякулат и урина (или само урина, не си спомням..), а при жената гинеколог взима материал. Така и двамата пуснахме на различни места и о, изненада - един и същи резултат за наличието на две бактерии, които при мен никога не са се появявали на обикновена микробиология, а при него са излизали съвсем други. След консултация с уролог и гинеколог ни проведоха лечение и ги изчистихме. След няколко месеца повторихме изследването и резултатът пак беше чист и при двамата. Така че, ако се опасяваш, че имате някаква бактерия, бих те посъветвала да си направиш такова изследване, но не само ти, а и партньорът ти, за да не си прехвърляте нещо и да изчистите всичко както трябва. А след това, на спокойствие да се фокусирате на по-важните неща. Simple Smile

# 107
Не знам нищо за микробиллогия. Нищо не са ми споменавали докторите. Какво време преди трансфер трябва да се пусне? Защото предполагам трябва да е поне месец, ако не и повече, за да има време за лечение при нужда... ?

# 108
А със Шефкие някой свърза ли се? Че и аз чакам да ми излязат изследванията и се надявам да успее да ми каже навреме за да отидем тази седмица, че да съчетая със ЦС да направя.

# 109
  • София
Здравей Андреа,аз в момента съм в Истанбул и днес бях на преглед.Беше някаква уникална лудница,чакалнята претъпкана.Възможно е да не ти отговаря поради натовареността,а и доколкото разбрах днес е имало доста трансфери.пиши на Шефкие на уатс ап.Няколко дена имаше проблем с него,но тази вечер комуникирах по него с нея относно дозите.Късмет!

# 110
Здравейте, нова съм в темата. Искам да попитам колко време се чака за преглед в болница Мемориал, Турция?

# 111
Момичета, благодаря за коментарите. В момента пускам обикновена МБ от вагинален и цервикален секрет, а преди време съм правела PCR тест в Геника.

# 112
Здравейте, нова съм в темата. Искам да попитам колко време се чака за преглед в болница Мемориал, Турция?
Когато се свържеш с координатор, мисля, че ще ти организира преглед според удобен за теб ден. Поне при повечето така се е процедирало. Според възможността ви да пътувате.

# 113
  • София
Здравей Точица,при мен доста бързо стана записването.След свързването с координатор някъде до 1 седмица ми записаха час.

# 114
Ехе.. Супер, аз си мислех че ще отнеме много повече време.

# 115
  • София
Късмет ти пожелавам.

# 116
Здравей Андреа,аз в момента съм в Истанбул и днес бях на преглед.Беше някаква уникална лудница,чакалнята претъпкана.Възможно е да не ти отговаря поради натовареността,а и доколкото разбрах днес е имало доста трансфери.пиши на Шефкие на уатс ап.Няколко дена имаше проблем с него,но тази вечер комуникирах по него с нея относно дозите.Късмет!

Благодаря, милата Шефкие току що ми писа..  наистина явно е било голяма лудница че до толкова късно все още да има работа.  И скъпи момичета, моля която от вас има желание, да пише тук как вървят нещата при нея. Имам предвид както тези, които пишат, така и тези които до сега не са споделяли нищо от своя опит. Поне според мен всяка история си заслужава да се чуе, дори никои да не е питал за нея. Извинявам се ако е твърде нахално от моя страна, просто всеки един напредък при вас е страхотен и дава много надежди..

# 117
Много ви благодаря за подкрепата и отговорите. При нас със съпруга ми направихме три опита в Бг в една и съща клиника. И трите опита бяха пълна катастрофа. А сме на по 30 години и двамата, с отлични хормони, спермограма и изследвания, само тръби нямам. Но въпреки всичко, вадим по много малко яйцеклетки, и последно ми казаха, че проблема е в мен, имам а типичен отговор при симулациите, а това било генетично заложено.
Просто нямам сили да се опитвам повече в българските клиники и се надявам Турция да ни донесе така желаното бебе. Надявам се че ще може да задавам въпроси, за неща които ме интересуват по повод пътуването, престоя и лечението..
Успех ви пожелавам на всички!

# 118
  • София
Добро утро Точица.Не оставяйте място за съмнения и се насочвайте към Истанбул.Както описваш ситуацията при вас мисля,че в Турция ще направят това което трябва след тези катастрофални опити.В България не съм правила опити.Имам един неуспешен в чужбина ,пълен фарс беше.За сегашния ,който в момента правя съм в Турция и за сега не съжалявам.Още съм на стимулация,но процеса тук е коренно различен.Спрятай ръкави и към магнетичен Инстанбул.Отивам на преглед сега ,ако мога с нещо да помогна съм насреща.

# 119
Благодаря, ще се включвам с въпроси. Просто съм съвсем в началото, още дата за първичен преглед нямаме. Но час по скоро ще запазим. Иска ми се още ноември да го направим посещението, а декември или януари процедурата, ако условията позволяват.
Много, много успех  с щастлив финал ти пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт