НОЕМВРИйче сладко в мен бушува, че ще гушне мама скоро се вълнува!

• 32 139
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.Божурище
На мен веднага с издаването на 45 дневния болничен ми дадоха всички необходими документи и сега само си добавям към тях записа от тоновете Simple Smile)

# 181
  • Варна
Sunnyhobi, можеш да си вземеш картона да си е в теб, няма право да ти откаже.Моят също е в клиникаъа, където съм на ЖК, при акушерката ми стои, тя понеже се занимава да прилага всичко към него.Но аз ще раждам там и така ми е удобно.

MKB88, браво, голямо е бебчето!Дано устискаш до 22-ри за скорпион.И аз затова се моля, или да си изчака датата на секциото или поне да се роди след 22-ри.Ама предпочитам да изчака де, че имам да си организирам нещата, да подготвя някои неща и на каката, че тя милата както е голяма и така не се е делила от мен.Все в нея ми е акъла.

За гробищата - аз откакто забременях не съм ходила на гробища.Много се разстройвам винаги като ида, особено при татко и затова майка ми не ще да идвам с тях и мъжът ми ходи вместо мен, макар че за съжаление не познава баща ми.Татко почина януари 2006, а с моя мъж се запознах през май същата година.Сега имаме този месец и на дядо струване, но няма да ходя по същата причина, ще си запаля свещ в църквата и ще подам на близки.При мен просто емоционално не ми влияе добре.Иначе си ходя на гробищата от време на време.Тези неща се правят както се и чувстват.По Великден ходихме и в родния край на ММ, там като си ходи, той минава и през гробищата.Мен не ме взеха, даже свека беше твърдо против да идвам този път.

Още имам да пазаувам за бебо.В понеделник ще си поръчвам вече дрешки за изписване.Харесах си две неща и ще си взема и двете и като ги видя ще реша с кое ще бъде и според това ще купя и одеялце.Още се моткам със списъка, защото знам точно какво ми трябва, ама ще взема днес да го напиша черно на бяло и да си отмятам.Дала съм бойна задача на майка ми да ми намери къде ми е стерилизатора, че тя го беше прибрала ама и тя не помни къде Grinning Трябва да видя и матрака на кошарата как е, че е седял опакован вече 6г. в апартамента на дядо ми, който е празен и ползваме стаята малко като склад....И се надявам да е добре, ще го почистя.Ако ли не, направо ще си взема нов.И така, почва стягането вече, че времето лети.

Последна редакция: чт, 04 окт 2018, 10:58 от Море!

# 182
Аз онзи ден я питах, дали няма да ми даде документите, тя ми каза, че при нея трябвало да стоят, а като влезна да раждам се изпращали директно в родилното. Но аз може и другаде да родя, ако нещо непредвидено се случи например... И аз ще си ги искам другата седмица като отида. 
С тая АГ само нерви... 

# 183
  • София
Аз онзи ден я питах, дали няма да ми даде документите, тя ми каза, че при нея трябвало да стоят, а като влезна да раждам се изпращали директно в родилното. Но аз може и другаде да родя, ако нещо непредвидено се случи например... И аз ще си ги искам другата седмица като отида. 
С тая АГ само нерви... 

Ти казала ли си й, че може да не раждаш при нея и се притесняваш нещо непредвидено да не стане т.е. както на нас споделяш? Защото аз оставам с впечатлението, че тя мисли, че при нея ще раждаш и затова така за по-удобно ги държи...Ако си й казала и не ги дава - кофти, настоявай, ако не - не се нервирай напразно. Успех!

# 184
Мацки,боядисвате ли си косите?Имам предвид с боя съдържаща амоняк.Аз се чудя на ,руси кичури съм ,вече са много израстнали и остави това ми и бяла коса имам.Обмислям,да отида да ми направят кичури,както си му е редът-със супра.Малко ме човърка ,дали няма да навредя на бебето,аз Март тази процедура я направих и още не знаех,че съм бременна.

# 185
Morello, аз се боядисвам всеки месец с моята си боя, която е с амоняк. Аз също имам много бяла коса и боя без амоняк не ми върши работа.

# 186
  • София
Morelo, въпрос на личен избор и усещане. Гледам, че повечето жени се гримират, боядисват, лакират... всичко. Аз лично спрях всички тези химии. Може да не е нищо доказано научно като вреда, но фактът,че го мислех и се чудех ми е достатъчен. Така съм спокойна.

# 187
Мацки,боядисвате ли си косите?Имам предвид с боя съдържаща амоняк.Аз се чудя на ,руси кичури съм ,вече са много израстнали и остави това ми и бяла коса имам.Обмислям,да отида да ми направят кичури,както си му е редът-със супра.Малко ме човърка ,дали няма да навредя на бебето,аз Март тази процедура я направих и още не знаех,че съм бременна.

Минах на безамонячна само, защото мога - боядивам се с цвят, близък до моя и изненадващо - още ми покрива белите коси. Иначе щях да си се боядисвам с амонячна. Никога не съм разбирала тоталното запускане заради бременността. Доста химия има и в душ геловете, шампоанът, повечето кремове за лице...Имам позната, която от забременяването нататък (детето е май на 2 вече) малко по малко изпадна в (за мен) тотална крайност. В момента си къпе косата със смес от сода, оцет и още нещо си, тялото - само с вода и не помня какви други извращения, че вече спрях да й чета постовете Simple Smile

Но много по-важно е как се чувстваш ти - ако ще го мислиш и ще се чудиш, избутай още малко. Аз лично в началото на ноември ще се подстрижа и боядисам, защото миналия път до фризьор стигнах след 2-3 месеца. Сега с две деца - идея нямам Simple Smile

# 188
  • Варна
Аз всеки месец ходя на фризьор да ми покрие корените.Също има бели косъмчета доста вече.С амонячна си се правя.И гел-лак имам, даже трябва да си записвам час и мисля да си скъся вече маникюра и да заложа на френски.И мисля последно малко преди секциото да освежа цвета и ноктите, също да си оформя косата, че после не знам кога ще мога да ида.

# 189
  • Варна
Относно боядисването - правя го всеки месец с професионална амонячна боя. Боядисвах се и предната бременност. Детето ми излезе малко по- русо отколкото сме ние с мъжа ми Simple Smile Той е с черна коса, аз с тъмнокестенява, а малкия с пепелява Simple Smile Друг ефект не съм забелязала Simple Smile
Янна и пънчето ми се губят нещо. Всичко наред ли е?
А какво стана с Уоман?

# 190
Момичета, на последната урина ми излезнаха Ешерихия коли. В 32 г.с.съм и буквално съм в паника. Досега всичко е било чисто и така от веднъж... Лекарката ми каза да пия антибиотик Уназин 3х1 седем дни, а аз се притеснявам да не навредя на беба.
Някоя пила ли е този антибиотик?

# 191
Yana, този не съм, но 2 пъти пих Оспамокс и 2 пъти Аугментин. Даже преди няколко дни свърших последния. Аз ги пих заради бактерия в микробиологията.

# 192
Yana, вярвам, че лекарката ти е съобразила антибиотика с бременността. Има такива, безвредни за бебето, а нелекувана уринарна инфекция е със сигурност опасна за теб. Бързо оздравяване!

# 193
В магазин “и за мама” има намаление на ръчната двуфазна помпа на медела, ако някоя си я е харесала може да се възползва Simple Smile

# 194
JT не искам и да си представям как мирише тази твоя приятелка и ми е много интересно дали и детето го къпе с тези смеси Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Има някои жени тотално изперкват като станат майки - особено ако решат " изцяло да се отдадат на детето " и така  и не се връщат никога на работа и социалният им кръг се ограничава само до жени с подобни на техните разбирания Simple Smile Това -  жена без работа , без секс и мъж, с който да се разбира и бебе момченце за мен е " заплаха за обществото " Simple Smile  и шанса да съсипе живота на детето си е огромен. Но това е друга тема на разговор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт