Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приема Биозин Мама?
Каква патология може да бъде предпоставка за цезарово сечение?
Кога се препоръчва да се направи цезарово сечение?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приема Биозин Мама?
-
Каква патология може да бъде предпоставка за цезарово сечение?
-
Кога се препоръчва да се направи цезарово сечение?
-
Какво е мнението за приемане на Биозин Мама по време на заболяване?
-
Има ли някой, който е преживял преждевременно раждане в късните седмици?
Аз се храня колкото мога, ама то с тия киселини...И като се разстроих, ревнах и цял ден го мислих това. И на другия ден - хоп вдигнах високо кръвно и айде в болницата. От няколко дни съм тук уж с диагноза прееклампсия, но реално оттогава 3 пъти ми се вдигна до 140 на 90 и с валидол се смъква почти веднага, през останалото време даже е ниско. И бебо го мисля, тъй като и тук отчетоха, че изоставя с 2 седмици /в 33г.с./, а видимо няма причина, доплер и тонове са добре, остава тази прееклампсия, която май всъщност нямам. Направо се луднах! То от толкова стрес и нерви как няма човек да почне да вдига кръвно... Някой има ли опит с това "ненадейно" изоставане в късните седмици?

Кръвно нямам, меря го, обикновено е 105-115/ 50-60. Само преди два-три дни беше 122/75. Това ми е рекорд. Вчера сутринта беше 76/46... Бая се пулих, добре се чувствах, просто реших на ставане от леглото да го измеря веднага. В четвъртък съм на доплер. Дано всичко е наред.