Отговори
# 435
Ние вече си имаме  креватче ,скрин и доста дрешки. Напредваме лека полека. Нямам търпение да приключа с всички покупки и да си отдъхна вече ,че съм готова. Мисля до края на месеца да сме се обзавели с всичко. Единственото не съм избрала марка козметика за бебка. Вие на коя се спряхте?

# 436
Момичета, някой да е поръчвал от тук  https://m.facebook.com/LLfairy/?locale2=en_GB  или от тук  https://m.facebook.com/littlesunshinebg/?locale2=bg_BG Има много интересни неща, но не знам как са като качество.

barborancheee преди два дни в декемврийската тема една жена се беше оплакала от  некоректно отношение от втората фирма. Виж стр. 31.
Да видях го, мерси много. Ще пробвам от другата страничка да поръчам. Ще искам ако може да ги видя преди да платя.

# 437
Сладкото не се препоръчва при лекуване на гъбичките,чела съм,че е хубаво да се яде повече кисело мляко по време на борбата Simple Smile колко е вярно не знам.
За козметиката мисля да ползвам на Веледа.
Моят човек също е заел правилната позиция засега,не можахме мн да му се порадваме на прегледа,не е като в Бг да ги гледат по половин час бебчовците,взе му размерите,направи си снимките и каза,че е супер... общо 3 мин,повече време ми отне да стана от кушетката хаха
Хубав ден от мен

# 438
Тамън щях да поръчвам обиколници и порт бебе оттам Sad

# 439
Ние вече си имаме  креватче ,скрин и доста дрешки. Напредваме лека полека. Нямам търпение да приключа с всички покупки и да си отдъхна вече ,че съм готова. Мисля до края на месеца да сме се обзавели с всичко. Единственото не съм избрала марка козметика за бебка. Вие на коя се спряхте?

Hipp и Mustela. Мисля първо на Mustela да взема да пробваме Simple Smile

# 440
Козметика взех на Биодерма като за начало. В момента имат много хубав промоционален комплект на добра цена, така че се възползвахме.

# 441
днес бях за приемане в отделението,за да ми дадат болни4ен...от сряда беше глави4но днес ве4е се е завъртял седалищно господина,но има време и тонове ми пускаха на записа за около 20 минути и съм на свещи4ки появило ми се е някакво бяло те4ение....

# 442
Мами знаете ли на какво може да се дължи цепенето на ъгълчетата на устата и напуканите устни , от началото съм така и вече се чудя защо не спира. Недостиг на витамин ли е или че често боледувам . Някоя с подобна чуденка 😎😎😎

# 443
Недостиг на желязо, може би. Само изследвания ще го покажат със сигурност. Говори с АГ си.

# 444
Искам да ви кажа, че изведнъж станах адски тромава с жестоки болки в ставите. Таз, срамна кост, сгъвки на краката..ниско корема долу. Кръст се обажда.. Няма обръщане и спане. Не знам какво е това... а е едва 31 г.с.. май и бебокът се е обърнал и шава ниско. Стоя 4 месеца главично...

# 445
Искам да ви кажа, че изведнъж станах адски тромава с жестоки болки в ставите. Таз, срамна кост, сгъвки на краката..ниско корема долу. Кръст се обажда.. Няма обръщане и спане. Не знам какво е това... а е едва 31 г.с.. май и бебокът се е обърнал и шава ниско. Стоя 4 месеца главично...
Споко, не си сама Simple Smile Аз отдавна съм така, а съм 29+4 Sad

# 446
Силни болки ниско долу като от тежестта при лягане и обръщане. Уж максималната доза нош  па и магнерот започнах. PersevereRolling EyesИ ти ли си така?

# 447
Същата история съм, само охкам и пъшкам като бабичка. Страшна болка в таза и срамната кост. Гърбът също ме боли плюс жестоки крампи по прасците и ходилата. С първото дете това липсваше, но бях на 26, а сега на 34.

# 448
Силни болки ниско долу като от тежестта при лягане и обръщане. Уж максималната доза нош  па и магнерот започнах. PersevereRolling EyesИ ти ли си така?
Днес специално много ме боли кръста наораво едвам се обръщам в леглото, ето чак не мога да спя, едвам вървя... абе ужас 😡 За тези болки няма да ти помогнат но шпа и магнерот мила, това трябва да се изтърпи за съжаление Sad

# 449
  • Лапландия
Аз също.имах такива оплаквания и докторът ми предписа магнерот 3х2 и ношпа 3х1 за 10 дни.

Общи условия

Активация на акаунт