Сполучливи имитации на маркови парфюми - 24

• 79 029
  • 730
  •   1
Отговори
# 450
На мен не ми понася Черутито, ама изобщо, докарва ми сериозно главоболие. При мен, за съжаление беше много траен. Grinning
Същия случай съм и аз - главоболие - зверско. Не мога да припаря до този парфюм, дори не знам коя нотка ми прави главоболието, но е факт и при мен.
Кристал Ноар е разкошен, наистина. Повечето казват, че доминира кокоса, да, аз го усещам и него, разбира се, но не по - малко се усеща и сандалово дърво, което е много автентично! Имах слонче - фигурка от сандалово дърво, която ухаеше точно по същия начин - тъмно, влажно, тютюнесто /не буквално/, луксозно. Разкошен!

# 451
След тези описания го чакам още повече кристала 😀
За мен е много лек Черутито,направо се чудя, че ви боли главата. Явно има нещо,което дразни.

# 452
Aз получaвaм глaвоболие и буквaлно ми стaвa лошо от Бърбъри Уикенд в рефaнско изпълнение. Имaм стотицa от него, подaрък, препоръчaн от продaвaчкaтa, която успялa дa пробутa и от нaй-голямaтa рaзфaсовкa. Брaтче, този aромaт нaпрaво ме рaзболявa и рaзбирa се, кaто недолюбвaн aромaт нямa измирисвaне. И си отлежaвa в шкaфa зa пореднa годинa.

# 453
Ако някой търси звученето на цветето лале, то Инкандесенс /първият, първообраза/ е просто в десятката. Обикнах го с нова сила тази пролет. И като заговорихме за парфюми на Ейвън, аз имам своето поредно откритие сред тях - Mesmerize Red - дамският много ми напомня на CH Carolina Herrera, МНОГО! Simple Smile Разкошен е просто! Да не говорим, че един от най - шлейфовите аромати на мед е отново на Ейвън - Rare Pearls - това беше първият аромат на Ейвън, който помирисах в живота си преди години, до тогава не бях и чувала за тях...Орифлейм са нетрайни /с 2-3 изключения/, иначе са също много красиви аромати. но обидно нетрайни /повечето/.
Incandessence е единственият парфюм, който си купих за втори път (не броя класическия J'Adore). Това лято ме обхвана носталгия - толкова много обичам лале  Simple Smile Взех и Incandessence Glow - любопитството ми ме подтикна. Вторият е много свеж - бяла роза, магнолия и нюанс зелена ябълка - все едно съм в градинката на баба Heart Eyes

# 454
По описание звучи страхотно тази бяла роза.

# 455
  • Стара Загора
Aз получaвaм глaвоболие и буквaлно ми стaвa лошо от Бърбъри Уикенд в рефaнско изпълнение. Имaм стотицa от него, подaрък, препоръчaн от продaвaчкaтa, която успялa дa пробутa и от нaй-голямaтa рaзфaсовкa. Брaтче, този aромaт нaпрaво ме рaзболявa и рaзбирa се, кaто недолюбвaн aромaт нямa измирисвaне. И си отлежaвa в шкaфa зa пореднa годинa.

Значи не съм само аз...добре че си взимам 10-ци, та някак си го изразходих..дали не го изсипах даже накрая...но определено беше голяма мъка. Не знам коя е нотката, която така и  не ми понесе..

Иначе момичета, определено покрай вас и моите бройки нарастват..и също покрай вас открих интересни аромати..най-вече сред ароматите на Заг, които преди подминавах. Определен фаворит засега ми е Мон Герлен Simple Smile Имам набелязани още поне 10-на, но ще ги карам един по един.

# 456
Да, китката ми беше все долепена до носа, тогава не смеех още да се пръскам на повече места... Иначе бих пробвала и варианта с лотос, но аз не понасям теменужки на парфюм - тежат ми и понякога ме боли главата от това.

# 457
Пробвах и аз Нарцисото на Мартинез, но след 2 часа блотерът миришеше на нещо като нищо. А вие го описвате като супер траен аромат. Интересно ми е дали ако се пръсне на кожа ще мирише по-трайно, но едва ли. Или да пробвам направо на Заг...И за да не е съвсем празнославен постът ми, тъй като гледам всички сме се разписали напоследък, а иначе и аз ви чета от години,ще споделя с кой парфюм обирам най-много овации всяка зима....
Фентъзи на Бритни Спиърс в имитация на D&P. Няма такова чудо като трайност, а на работа колегите душат из въздуха като хрътки и ме преследват по коридорите да питат кой е парфюмът. Оригиналът не е скъп, да не кажа, че даже излиза по-евтино, но е преформулиран, една колежка се зариби супер много и си го взе в оригинал, но въобще не е същото.Явно от D&P имитират старата версия, която е била и доста по-добра.Имам дори една много забавна случка с мъж колега , който ме беше поканил на среща, след като минах покрай него и беше усетил парфюма ми.  Имам чувството, че този аромат действа някакси възбуждащо на мъжете...

# 458
  • Бургас
Задължително пръсни на кожа,не само на блотер.Нарцисото на Заг е много доближено до оригинала,но тук в темата са се оплаквали,че не е траен.Така че само проби на кожа си трябват.Ненавиждам теменужки в парфюм,мразя също и кожа.Наскоро щях да припадна от Hermes Kelly Caleche.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 23:01 от Bright Crystal

# 459
Да, китката ми беше все долепена до носа, тогава не смеех още да се пръскам на повече места... Иначе бих пробвала и варианта с лотос, но аз не понасям теменужки на парфюм - тежат ми и понякога ме боли главата от това.

White Silence, много добре си описала Incandessence Glow. Нямам любими парфюми на Avon, но този определено ми харесва,  свеж е, усеща се.
Днес тествах и новия вариант - лотоса, но не е мой аромат. На моменти усещам острота, сякаш сол в мириса.

Тези дни ползвам Green Jade във версията на рефан - един от любимите ми. Бях прекалила с капките, при което направо аромата се беше променил - прекалено силен, та се наложи да взимам още количество за разреждане.

Една от последните ми придобивки е OLYMPEA AQUA на Raphella - много ми допадна - ванилия, вода, бели цветя. Мисля, че е подходяща за по-хладно време и се надявам да ми остане доброто впечатление, като започна да я ползвам.

# 460
На мен Фентъзи много ми харесва. Помирисах веднъж в Лили(или Дм).Като но дъвка ми мирише,нещо сладко, интересен и различен ми е.
Сега ме подсетихте за него. Големи подстрекателки сте.

# 461
  • Милано
K.Lera,Парфен имат Ириса на Прада,но е много кофти направен според моите усещания,недодялан и груб.А оригиналът е фин и съвършен,аз много го харесвам!sny,провери La Petite Robe Noir на Рефан,доста добра имитация и много трайна,но той и Герлена е траен.Христина,много обичам и аз като теб Hypnotic Poison,но не съм намерила хубаво и приближено на макс копие засега.
Благодаря ти!Ще продължавам с оригинала,скъпичък е,но го обожавам.

# 462
  • Бургас
Ауу,Ивче,така както ми описа Инандесънс Лотус,ще взема да го купя.От Плежър на Ести имах оригинала,30 мл,за отрицателно време го изпръсках.She wood в оригинала не го познавам, имам имитацията на Заг,напълнена повторно,обожавам я.Сега отивам да разгледам онлайн брошурата на Ейвън,ще го издебна аз този Лотус на промоция.

# 463
Влизам да се отчета Simple Smile Преди седмица си купих Нарцисото на Мартинез. Еми..леко съм разочарована. Няма трайност при мен.Никаква. За сега единствено версията на Рефан ми е харесала, но както писах преди време, единствено капсулования вариант/ а те го спряха/. И един въпрос. Предстои ми пътуване до Одрин. Някой ако може и знае да ми препоръча техни добри имитации на парфюми.

# 464
  • София
Инкантото на Рефан никаква трайност. След час вече го нямаше ....разочарована съм Sad

Общи условия

Активация на акаунт