Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 76 166
  • 759
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Тъкмо бях решила да купувам оснавата на ГР  и ме разубедихте,а някой пробвал ли е основите на Импала, видях, че и Делиа имат, а последният път в ДМ всякаш мернах на Флормар някаква,като цяло търся база,матираща и изглаждаща или поне едно от двете.

# 346
А на Аура ли е най-добрата база?

# 347
  • София
Тази е доста добра – https://shopthebest.eu/product/7497/lumene-beauty-base-matirasht … -litse-20-ml.html
По-евтина, която да си върши работата, не успях да намеря.

# 348
  • Бургас
Мерси milenaka ще я потърся в Лили .

# 349
  • София
Няма я в Лили, за съжаление. Онлайн някъде.

# 350
Аз съм много доволна от пудрите на TrendItUp. Имах обиновенната им пудра skin supreme(сега използвам огледалцето) , сега имам тази многоцветната от серията evernudes.

# 351
Аз препоръчвам базата на руби Роуз ,
тази .

Има я в Елитис за около 4 лв .
Над нея , фдт ми Есте Лаудер ДУ ср държи чудесно !
Не ми излизат нито пъпки нито черни точки , а я нося всекидневно от около месец .

# 352
  • София
Матираща ли е?

# 353
Смятам че е матираща и изглеждаща , прикриваща пори .
Не е опъваща както ми беше примерно Аура зелената .

# 354
  • София
Хм, пише, че прикрива пори, но май не е матираща, а хидратираща.

# 355
Тъкмо бях решила да купувам оснавата на ГР  и ме разубедихте,а някой пробвал ли е основите на Импала, видях, че и Делиа имат, а последният път в ДМ всякаш мернах на Флормар някаква,като цяло търся база,матираща и изглаждаща или поне едно от двете.

Имах матиращата на Delia, но при нанасянето и, тя се събираше като кир, а ако все пак успеех да я разпределя- видим ефект от използването и липсваше.....

blondyberry, точно за тази evernudes говорех, но за съжаление, тя е лимитка.... иначе е една от най-добрите матиращи пудри, които може да се открият в дрогериите на разумна цена.

# 356
Ето как изглеждат миглите ми със спиралата на Мейбълин
Скрит текст:

на първата снимка съм с жълтата на ГР(нанасям я с четката от Volume million lashes на Лореал,защото нейната не ми харесва никак)
Втората снимка е без спирала,а третата е с новата, която е доста течна ...всъщност не мога да определя каква е, защото е все едно не слагам нищо и на снимката съм с близо 2-3 слоя...като цяло съм със смесени чувства,но ще си я изразходя не обичам да хвърлям пари на вятъра...

# 357
  • София
В Лили има/ше/ една полска марка бяла козметика Лирене. Повече от година не я виждам- преместена ли е някъде или е спряна.
Моля, някой ако знае нещо по въпроса - да сподели.

# 358
Искам да похваля пудрата за обем на Balea ( с аромат на кактусов цвят и жасмин). Прави косата наистина обемна, не оставя никакви следи и косата остава все така подвижна, все едно не съм използвала никакъв стилизиращ продукт Simple Smile

# 359
Искам да похваля пудрата за обем на Balea ( с аромат на кактусов цвят и жасмин). Прави косата наистина обемна, не оставя никакви следи и косата остава все така подвижна, все едно не съм използвала никакъв стилизиращ продукт Simple Smile
Можеш ли да покажеш снимка на пудрата Praynig

Общи условия

Активация на акаунт