Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 896
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
  • Сливен
Отиди и ги върни.

# 691
Имам нужда от силно хидратиращ лосион. Асортиментът на Балеа доста е намалял, а и никой не ми върши добра работа. Предпочиам да е с лек и несладък аромат.

# 692
За тяло ли ?
Аз използвам Емулсия на Еудермол , според кожата има няколко вида. този е нов, сега съм с него, чудесен е за зимата .
Цената беше около 6,90 в Марешки.

Останалите видове са по-евтини - около 3-4 лв.
Ако не ти допадне, винаги можеш да го ползваш за петите като хидратиране и омекотяване .
Simple Smile

# 693
  • София
Имам нужда от силно хидратиращ лосион. Асортиментът на Балеа доста е намалял, а и никой не ми върши добра работа. Предпочиам да е с лек и несладък аромат.
От асортимента на Лили и Балеа, само за Микса и Палмърс се сещам. От аптеките Талодерма.

# 694
# 695
  • МАРС
Някой да знае подобен продукт на ензимната маска на Балеа, че нещо изчезна и вече изпадам в абстиненция? Grinning

# 696
Привет! 🤗

Тъй като моят скраб за лице е почти на привършване, бих искала да ми препоръчате някакъв , от който сте доволни. 🙏😊
Спомням си , че хвалехте един на Балеа , но не помня точно кой... 🤨🤔

# 697
Привет! 🤗

Тъй като моят скраб за лице е почти на привършване, бих искала да ми препоръчате някакъв , от който сте доволни. 🙏😊
Аз съм доволна от Биотен с кайсиеви ядки и мед Hug

# 698
Привет! 🤗

Аз съм доволна от Билка с бяло грозде Blush

# 699
Този на Талодерма, от който половината форум е доволен, изобщо не хидратираше при мен, много странно. 😀

# 700
Привет! 🤗

# 701
Ензимният пилинг на Балея все още ли не е наличен никъде?

# 702
Този на Талодерма, от който половината форум е доволен, изобщо не хидратираше при мен, много странно. 😀
И аз не съм впечатлена  Wink

# 703

По прицип не се разбирам много с кремовете на Балеа, но последно от черния петък си взех това:
https://www.dm.de/balea-koerperlotion-creme-oel-bodylotion-mande … 010355596741.html
и съм доста доволна. Справя се с моята много суха, атопична кожа, но имай пред вид, че е много мазно и трудно попива. Има сладък аромат, но го понасям засега.
Доволна съм също и от лилавия лосион на Микса за затопична кожа, както и от ей този Дав за много суха кожа:
https://www.amazon.co.uk/Dove-Lotion-Intensive-Extra-250ml/dp/B00MY54PZ0
Не съм го виждала в ДМ, аз си го вземам от магазини Ивис, има и голяма опаковка от 400мл за 6 лева, но много рядко я внасят. Нацелвам я 1-2 пъти годишно и награбвам като ненормално по 5-6 шишета.
И Микса, и Дав имат слаб аромат, който аз не усещам след нанасяне.

# 704
Момичета, можете ли да споделете впечатления от новия фдт на Max Factor - Radiant lift и ако можете да сравните с Healthy Mix на Bourjois? Много се чудя кой от двата да избера, тъй като Healthy mix съм го ползвала, а от тези на Max Factor също съм доволна. Благодаря ви предварително! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт