Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 52 💄

• 75 861
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
Момичета, препоръвачйте крем за лице ( за суха / атопична кожа), че...зимата е някакъв ужас тази кожа : (
Микса oil based 25%.

# 721
Момичета, препоръвачйте крем за лице ( за суха / атопична кожа), че...зимата е някакъв ужас тази кожа : (
Микса oil based 25%.
Колд кремовете за деца не са ли подходящи?

# 722
Някой питаше за скраб за лице преди няколко страници, но забравих тогава да пиша. Черната хума на Авия е перфектна. Струва скромните 4 лева, количеството е огромно, аз я ползвам от август, а имам още доста. Кожата светва направо, на мен попринцип ми се зачервява доста, но с хумата нямам проблем. След нея една маска с белтък и съм първа убавица. 😜

# 723
Биодерма атодерм ползвам аз. Доволна съм. Интензивен Балсам за лице плюс душ олио за измиване на лицето.

# 724
Да дам отзив за ББ крема на Нивея:
Скрит текст:
Няма нужда да чакам до вечерта, защото за съжаление това не е моят продукт.
В този сезон ми идва сух, малко трудно го разнесох, макар да го бленднах и леко с гъбичка.
Някак не стои добре на лицето ми. Завършека му е матово-сатенен. Има добро покритие. Не ми дразни кожата и очите, но просто не ми стои добре. Разбира се, това са ми първоначалните впечатления, но все пак.
Мисля да го смесвам с озаряващите си фдт или с течния озарител. За лято ми се струва, че ще ми е добре, но сега зимата, когато кожата ми се засушава не е добро решение.

ПП Искам да кажа, че съм доволна от маските Сиен/Лидъл. Хубави са, прилични са, харесват ми.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 12:36 от Джаста Праста

# 725
Bella Mi,

La Roche Posay Cicaplast Baume B5
The Ordinary - NMF
Кройтерхоф - Крем с морска луга

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 14:02 от bambinnah

# 726
Разгледай българските на Фитокод

# 727
Взех течния озарител на Лореал, препоръчан от Джаста Праста. Страхотен!! Смесих си го със СС крема на Лумене, много фини частици, точно такъв ефект търсех.

# 728
Взех течния озарител на Лореал, препоръчан от Джаста Праста. Страхотен!! Смесих си го със СС крема на Лумене, много фини частици, точно такъв ефект търсех.
МОЯТА КОЖА Е МАЗНА, пред течен озарител и пудра с частици, какво ще ми препоръчате?

# 729
  • Бургас
Новите мат червила на Лореал ми се сториха хубави,но цветовете на живо за мен са по-различни,имаше само един мой тип цвят.Текстурата е приятна,купих си новия фдт на Мax factor radiant lift,който е сравняван с Dior Backstage гледам в нета.Намален е на 18лв. и нещо мисля от 28лв и нещо и най-важното е с фактор 30 и е с хиалуронова киселина.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 20:21 от Bright Crystal

# 730
  • София
Новите мат червила на Лореал ми се сториха хубави,но цветовете на живо за мен са по-различни,имаше само един мой тип цвят.Текстурата е приятна,купих си новия фдт на Мax factor radiant lift,който е сравняван с Dior Backstage гледам в нета.Намален е на 18лв. и нещо мисля от 28лв и нещо и най-важното е с фактор 30 и е с хиалуронова киселина.
Къде е намален и докога? Има ли добър избор на цветове? От другите на Макс фактор си взимам Natural Beige. Мислих да го пропусна от хиалуроновата киселина и SPF ме приласкаха. Smiley

# 731
  • Бургас
И аз заради това си го купих,взех го от Лили в Бургас по центъра.Да съм по-точна е намален от 28,99 на 18,79 в периода 01.12.2018-31.12.2018. или до изчерпване на количествата.Имаше доста светли цветове,моят е 55 golden natural.

# 732
Кристaлче, ще помоля зa отзив, кaто го пробвaш.

# 733
Отбих се днес в ДМ. Взех си спирала на трендИтЪп. От тези новите в матови опаковки(водоустойчивата). Добър обем и дължина прави, но цапа клепача при слагане. Също така се сдобих и със скраб и две минита(душ-гел и лосион за тяло) на nature box с авокадо...Забравих да спомена и серума за растеж на вежди от Катрис...Видим резултат след 4 седмици.

Последна редакция: чт, 06 дек 2018, 22:10 от blondyberry

# 734
Здравейте момичета, аз минавам да кажа че нещо не мога да се спогодя с този ФДТ на max factor radiant lift... Буквално ми се свлича и изчезва Sad и то само няколко часа след слагане. Блести супер много ако има слънце. Иначе след нанасяне изглежда добре покритието е по -скоро за изравняване на тена. Не ми  дразни на лицето, не го усещам . Та може ли някоя от вас която го има да сподели как се справя с него ?
П.С след раждането кожата ми сякаш стана суха- нормална,  а преди това беше мазна. Слагам олито за лице на Palmers ако има някакво значение за ФДТ.

Общи условия

Активация на акаунт