Черен петък 2018

• 190 554
  • 2 189
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Излезнаха ли списъци за моловете в София ?

# 331
В Хиполенд " черният петък" за сайта в полунощ ли започва?

# 332
В Хиполенд " черният петък" за сайта в полунощ ли започва?

2.  Колко време ще трае тази „лудост“?

През целия ден, петък, 16.11.2018г., от 00:00ч. до 23:59ч. ще можете да направите своята онлайн-поръчка

# 333
В Emag на всички продукти ли правеха намаление на Черния петък или само на определени артикули? Конкретно за телефони се интересувам.

Мисля, че само на определени модели.

Къде мога да следя за намаления на професионални преси за коса?

# 334
В Emag на всички продукти ли правеха намаление на Черния петък или само на определени артикули? Конкретно за телефони се интересувам.

Само на определени артикули, но не са малко като брой модели, така че ги следи. Минали години 2-3 дни преди събитието изтичаше и някаква брошура с част от нещата, които ще се намалят, сега не знам дали ще е така.

# 335
  • Ланкър, планините Овнерог
За професионална преса за коса в Златна Рибка може да се следи.

# 336
Не се хабете за измисления КИБЕРФРАЙДЕЙ на Дайхман - 20% е само и то на НЕнамалени стоки. Тоест , ако едни маратонки са на редовна цена 200 лв., "печелите 40лв." намаление, но ако маратонките вече са били намалени от 200 на 180 лв.- нищо не чакайте. Смях в залата - бих казала... Кое му е Кибер на акцията им!

# 337
  • Пловдив
ЧЕРЕН ПЕТЪК в LC Wаikiki

До 30% Намаление

on line

# 338
Добро утро,
Има намаления и  в https://reno.bg/

# 339
Аз купих една писта на Hot wheels за дребния и една обща дървена игра за двамата от Хиполенд. Бързо ми се случиха нещата, сайтът си работеше нормално ю Доволна съм, доставката е безплатна, очаквам поръчката да пристигне до 05/12.

# 340
  • ГО
Аз също направих поръчката от Хиполенд. Бях сложила нещата в количката и в любими, за всеки случай, още онзи ден. Влязох и направо завърших поръчката за по-малко от минута. Доволна. Simple Smile

# 341
  • София
Аз ще отскоча към обяд до мол България, болна, не болна съм там. Joy

# 342
  • ГО
Тези от Уайкики нещо се майтапят. Намаление ми отчита на някои продукти и то с по лев, до три. На цялата поръчка ми прави намаление 4,30, а ми иска 4,50 за доставка  ooooh! ooooh! ooooh!

# 343
Уайкики и във физическите магазини дали имат, или само онлайн?
Иначе снощи още пуснах поръчката от Хиполенд, дано да няма проблем и да пристигне. Много бързо стана, аз също си бях сложила продуктите в кошницата и само финализирах поръчката.

# 344
В deichmann имат 20 % намаление на онлайн поръчки и безплатна доставка

Общи условия

Активация на акаунт