За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 70

• 34 690
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Аз намазах с обикновен крем на Бубхен с невен и подсичането изчезна. А ппиди това мазах с Бепантен,Судокрем

# 151
Мисля да взема Цикапласт днес, защото от снощи след мазането с мострата действително е голяма разликата. Ама кое помогна - смрадликата, термалната вода или крема, разбира се не е ясно.

# 152
Кремче на Веледа пробвайте, ако искате, при сина ми имаше много добър ефект, когато нищо друго не помогна.

# 153
  • Варна
Момичета, когато започна да ви идва цикълът, усещали ли сте болка в зърната при кърмене?

# 154
За да не се подсича мия дупето по няколко пъти на ден. Подсечено вече дупе също мия за да заздравее по-бързо. когато детето поотрасне и е лято направо мия под чешмата.

Кърмех 3, 4 месеца. Цикълът дойде на четвъртия месец след раждането.

# 155
Здравейте. Оризовата вода, която се дава на бебе при диария, как се съхранява? В хладилник ли се слага и колко време може да се ползва преди да се изхвърли?

# 156
Еднократно. Вариш за дов прием нова, най-добре.

# 157
Днес след обяд забелязах, че лявата буза и брадичката на сина ми са зачервени. Сега след разходка и другата буза е зачервена. Не е ял нова храна от четвъртък. Днес единственото ново бше няколко листенца копър.
Днес духаше много силен вятър и се чдя възможно ли е да е от него или от копъра Confused

# 158
Може да е от вятъра, ако му е чувствителна кожата. Моят син така имаше червено по бузките и се чудихме от какво е. Накрая се оказа че е от кошарата, сутрин като си завре лицето в мрежичката на кошарата си протърква бузите. Grinning

# 159
Момичета, моля да ми препоръчате люлка тип шезлонг за 0+. Гледах, че има такива, които люлеят хоризонтално и вертикално. И някоя друга мелодиика да има Simple Smile
Бюджет 150 до 200 лв.

# 160
Зачервени бузки при отсъствие на температура обикновено са предвестник на избиващ зъб.

# 161
При нас имаше зачервени бузи точно от вятър - ако са изпръхнали и кожата е суха и грапава, вероятно е това.

# 162
Момичета, моля да ми препоръчате люлка тип шезлонг за 0+. Гледах, че има такива, които люлеят хоризонтално и вертикално. И някоя друга мелодиика да има Simple Smile
Бюджет 150 до 200 лв.
Ако бях със сегашния си опит, щях да взема нищо много бюджетно, до 50 лева или някой втори ръка, защото ние имаме tiny love rocker napper 3 in 1, ползвах го един месец и това беше. Иначе е хубав - може да е кошничка за спане (имам съвсем лек ъгъл, перфектен за бебета с рефлукс), може да е шезлонг и има едно междинно положение по-полегат шезлонг. С вибрация и с песнички. Може да се люлее, може да е застопорено. Хубав продукт, неоправдано скъп обаче. Главно спеше в него, бях го сложила в хола. Идеята ми е, че бебето може да се влюби в шезлонга, може и да се окаже ненужна вещ, затова по-бюджетно, по-добре.

# 163
Ще намажа с Атодерм на Биодерма.
Притеснявам се да не е алергична реакция, но днес специално нищо ново няма. През деня беше много бесен и доста се удря тук там и лази като гъсеничка и търка лицето, дано е от това.

# 164
Това е най- добрата ни покупка:
https://www.baby.bg/cangaroo-stol-za-hranene-niagara.html?gclid= … nV5MaAgvVEALw_wcB

Люлка и стол за хранене.
Минус е , че е тежко и не се носи лесно от стая в стая

Общи условия

Активация на акаунт