За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 70

• 34 075
  • 753
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, как сте давали чай от лайка на бебетата си?
Вкъщи имам на Билек е се чудех дали е подходящ. Педиатърката ми каза да давам, но не попитах как.
Верче, не е ли рано за чайчета? По принцип лайката е силна и може да предизвика алергична реакция, ако е зор да пие чайче, нещо по-леко като липа или билков но без силна концентрация на лайка, мента, жълт кантарион.

# 31
Ами каза ми по малко да му давам, заради зъбките и нослето.
Той не желае да пие нищо друго освен кърма от източника, та се съмнявам да набутам повече от 5-10 мл с капкомер./ако не го изплю де/

# 32
Ясно 😊 Пансорал гел е със екстракт от лайка за зъбките. Ако искаш го пробвай.
Ако даваш чайче, било и с капкомер, следи за реакции - обриви и акото. Че лайката си е силна и за възрастен човек, ако пие повечко от нея.

# 33
За лайката и аз знам че може да предизвика алергична реакция и е силна.

# 34
Аз дадох чай от лайка. Купих някаква сушена лайка от магазина,  направих чай и той изпи само 20 мл. Нямаше реакция .

# 35
Тяхне става изведнъж.

# 36
Някой има ли представа на кой ноември ще е този път черния петък в Хиполенд? Забравих миналата година кога беше. А ми се ще да набележа някои играчки за Коледа, рд, уокър и т.н., та да не пропусна Simple Smile

# 37
Алерген е лайката. Забавете я колкото е възможно. Шипка, липа стават за бебета.

# 38
Някой има ли представа на кой ноември ще е този път черния петък в Хиполенд? Забравих миналата година кога беше. А ми се ще да набележа някои играчки за Коледа, рд, уокър и т.н., та да не пропусна Simple Smile

Последния петък на ноември

# 39
  • Велико Търново
По спомен, май беше петъка преди черния петък

# 40
  • София
Чайче може да даваш с шише с биберон.

# 41
Знаем как се дава чайче 😉

И изполвай бутона за редакция. Два последователни поста не са ОК.

# 42
Въпрос към майките, даващи вода - дъщеря ми е на АМ почти от началото и прецених, че ще й давам вода. Хубаво, ама такива погнусени физиономии прави, че чак ми става смешно Grinning Единствената форма, под която я приема е с чай на Хип. Някой с такъв случай? Тя изобщо не иска да помирише даже чиста вода...

# 43
Точно погнуса го обзема като му набутам лъжица с вода, която плюе. И чаят на Хип не иска. Преди пиеше вода от варените плодове, сега и това не иска....
Сърди се като му предложа...

# 44
  • Велико Търново
И сина ми е точно така. Само да види шишето с водата и край- заключва си устата и не отваря.

Общи условия

Активация на акаунт