За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 70

• 34 077
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз искам да питам - има ли кърмени бебета, които нямат млечница дори и да не им се изплаква устата след кърмене? Аз хич не искам да се занимавам да давам вода с лъжичка, но отвсякъде ме плашат, че детето щяло да има млечница.

# 46
Аз искам да питам - има ли кърмени бебета, които нямат млечница дори и да не им се изплаква устата след кърмене? Аз хич не искам да се занимавам да давам вода с лъжичка, но отвсякъде ме плашат, че детето щяло да има млечница.
Има, моето😉 и не само моето. Абсолютен мит е това с млечницата  и водата.

# 47
  • In Neverland

Аз кърмя и да си призная често ме домързява да давам и вода, особено като го кърмя легнала повечето пъти заспивам с него. Млечница няма за сега.

# 48
И моето няма. В началото предлагах вода, вече не се занимавам. Твърдо я отказваше, плюеше я и правеше физиономии на погнуса.

# 49
Значи да не я мисля погнусата Grinning

# 50
Моето и то е нямало млечница, а не пие вода. Поредния не доказан факт е това.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 14:58 от Teddyto1

# 51
На тези, които са на АМ би било добре да се предляга водичка.

# 52
И моят син не е имал млечица, въпреки че не съм предлагала вода след хранене.

# 53
Моето получи млечница след раждането, но се оправи не с вода, о чудо, а след мазане със специален гел за уста. След това никога повече не се е появявала.

Последна редакция: ср, 10 окт 2018, 18:59 от Nikoleta78

# 54
В болницата, в която раждах, не мислеха така. Защото АМ се прави с вода.

# 55
Не исках да повдигам пак вечния спор "за" или "против" водата Smiley Исках просто да разбера дали има и други бебета, които не я искат и разбрах Simple Smile

# 56
В болницата, в която раждах, не мислеха така. Защото АМ се прави с вода.
Защото водата не лекува млечница. Нито пък млечница се "хваща" от АМ/кърма.

# 57
  • гр.Бургас
]Аз също кърмя моето бебе и нищо и няма, а рядко предлагам вода след кърмене.Според мен това с кърменето и млецницата е мит.
А за физиономиите охх яд ме е ,че все не успявам да я снимам толкова е смешна, мръщи се и на вода и на чая на хип общо взето на всичко дето не е кърма.Grinning

# 58
За който желае повече информация що е то млечница, защо се появява, как се лекува:
https://www.medicalnewstoday.com/articles/179069.php
Статията е на английски.

# 59
  • София
И двете ми деца не са пили вода и не са имали млечница.

Общи условия

Активация на акаунт