Лежащи мами - 42

• 49 227
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Усмивка , само лежане! Това, че нямаш контракции е добре. Мен ме задържаха 8 седмици със шийка 1,5 см, но всеки ден почваха ужасни болки и контракции, но успяваха да ги спрат. Но аз бях с два серклажа. Последните 2 месеца изкарах в болница на легло.Родих в 28 седмица.
Всичко ще е наред, стискам силно палчета!
В коя болница си?
Кортикостероиди за дробчетата слагат ли ти?

# 286
Усмивка , само лежане! Това, че нямаш контракции е добре. Мен ме задържаха 8 седмици със шийка 1,5 см, но всеки ден почваха ужасни болки и контракции, но успяваха да ги спрат. Но аз бях с два серклажа. Последните 2 месеца изкарах в болница на легло.Родих в 28 седмица.
В коя болница си?

В Надежда съм.Да сложиха ми 2 инжекции през 12 часа

# 287
  • София
В коя болница си?

В Надежда съм.Да сложиха ми 2 инжекции през 12 часа

И аз там лежах 1 месец, но се преместих после в Токуда, че тия 160 лв на ден след пътеката ми дойдоха в повече Sad
А и с този Русинов , дето минава на визитации те сутрин все имахме разправии, хич не го харесвах. Все го молех за изследвания, прегледи и тн. Иначе там се следях по основно и серклажите ми ги прави там Христов.
Неонатологията им е добра, така, че спокойно! Всеки ден ти е важен да седят вътре бебоците!
Искай си да ти носят храната в стаята и ставай само до тоалетна.Всяко ставане натежава на шийката, а и бебетата са две! Пази се!
Стискам силно палчета!
П.С. Мойта бебка се роди 960 гр, но е много добре, диша самичка от 5 тия ден, само още трупаме грамчета в кувьозче, вече е 1,400 кг,

# 288
Бамболинка, половин килограм качен е това, 50%, чудесно е! Браво на малката и на лекарите!

# 289
Прекрасно бебче!!! Да ти е жива и здрава!!! Та е борец!!

# 290
  • София
Bambolinka11, прекрасна е. Да ти е жива и здрава.

# 291
  • София
Охх, ако знаете как нямам търпение да си я гушна вече Sad
Това чакане е убийствено....

# 292
  • София
Ще.
Моят е 4та ст. В сравнение с дъщеря ти е бил гигант. Но пък на килограми беше на половината на котарака ни Joy
Но пък беше оформено и хубаво бебе. Само дето кожата му прозираше и крачетата му бяха като клечки за зъби Simple Smile

Най-малките са най-борбени.

# 293
Bambolinka,прекрасно мъничко слънчице!От сърце пожелавам скоро да я приберете вкъщи Heart

Вчера попаднах на това http://premature-bg.com/calendar-2019.html?fbclid=IwAR1ETF2BrZ87 … 16vmeNwMaEIIQLSH8

# 294
  • София
Bambolinka,прекрасно мъничко слънчице!От сърце пожелавам скоро да я приберете вкъщи Heart

Вчера попаднах на това http://premature-bg.com/calendar-2019.html?fbclid=IwAR1ETF2BrZ87 … 16vmeNwMaEIIQLSH8

Цвете, даже си го поръчах вече , бях и във Семейния център на фондацията Wink

# 295
Момичета и аз си поръчах от календарите, но повече от седмица нито имам потвърждение, ние съм ги получила. При вас така ли беше?

# 296
  • Варна
Бамболинка,  прекрасна е дъщеря ти! Много нежна и красива!  Бързо да трупа още грамчета и да си я прибираш,  да се гушкате!  Предполагам колко ти е тежко,  ще дойдат най-хубавите времена,  само още малко търпение.

# 297
  • София
Момичета и аз си поръчах от календарите, но повече от седмица нито имам потвърждение, ние съм ги получила. При вас така ли беше?

Не бяха готови оня ден още. Сигурно скоро ще ги пуснат

# 298
След като съм изкарала бременността с лежене, се чудя ако пак забременея ще се наложи ли да лежа?  Има ли мами изкарали втората си бременност без лежене?
П.С. лежах заради отлепен сак и след като се залепи превантивно.

# 299
Здравейте, момичета! Може би малко се отклонавам от темата, но искам да споделя своите притеснения. В 13 ГС получих леко кървене. Наложи се да влезно в бжлница за 5 дни. Със системи, утрогестан и витамин С нещата си нормализираха. Припоръчаха ми повече почивка. Признавам си, че се поразходих в идните 4 дни. На 5 ден получих по-обилно кървене и с нош па, утржгестан, вит.С и магнезии нещата се тушираха за 4 дни. Бях на преглед без кървене. Казаха, че имам леко отлепване на плацентата в горнота част. Вечерта след прегледа получих леко кафяво зацапване и оттогова всеки ден имам по няколко кафяви точици. Почивам повече, но молко се притеснявам. Пропуснах да кажа, че имам миома в стената на матката, а плацентата е лепнала точно върху нея. Има ли някой с подобни грижи? Ще се радвам да прочета нечие мнение.

Общи условия

Активация на акаунт