Лежащи мами - 42

• 49 261
  • 772
  •   1
Отговори
# 375
Pipi,няма страшно Hug Въпрекш че аз имах страхова невроза от кихането Grinning Grinning 2 месеца преди да забременея имах коремна операция и доста сраствания и като кихах достаа ме болеше....при първото такова болезнено кихане-тичах до спешното Joy Joy 

Весели празници момичета,да ги прекарате на топличко с любими хора Heart Малките човечета да слушкат ,вие са сте спокойни Heart

# 376
Здравейте, момичета!
Идвам да се похваля и вдъхна вяра и надежда на всички лежащи мами!
Преди 11 дена, в 37+5г.с. се роди моята дъщеря.
От 21г.с. бях със скъсена шийка и контракции, без серклаж. В 36г.с. бях с 2,5см разкритие. Раждането започна с изтичане на водите, без болки и контракции. Час след като започнаха да изтичат бях в болницата с 6-7дм разкритие. Родих за 3 часа, нормално раждане, без упойка и 4-5 шева!
Пожелавам на всички да изпитат това голямо щастие и да стигнат до прилични седмици!
Весело посрещане на празниците!

# 377
Здравейте, момичета!
Идвам да се похваля и вдъхна вяра и надежда на всички лежащи мами!
Преди 11 дена, в 37+5г.с. се роди моята дъщеря.
От 21г.с. бях със скъсена шийка и контракции, без серклаж. В 36г.с. бях с 2,5см разкритие. Раждането започна с изтичане на водите, без болки и контракции. Час след като започнаха да изтичат бях в болницата с 6-7дм разкритие. Родих за 3 часа, нормално раждане, без упойка и 4-5 шева!
Пожелавам на всички да изпитат това голямо щастие и да стигнат до прилични седмици!
Весело посрещане на празниците!
Да ти е жива и здрава малката кукла и много да ви радва!! Весели празници!!

# 378
Таня, прекрасна новина. Да ти е честита рожбичката и да сте много здрави. Дай Боже всички ни това щастие Simple Smile

# 379
Здравейте мили момичета.
Честито Рождество Христово !
Аз съм една бивша лежаща майка, която роди с планово цезарово сечение в 38 г.с.
Искам само да вдъхна кураж на всички вас, които минавате в момента през изпитанието да лежите по задължение и да не знаете утре какво ще се случи.
Не се отчайвайте, ходете често на лекар, слушайте какво ви се казва и Вярвайте.
Прегръдки от мен и момиченцето ми Simple Smile
Бъдете здрави и късмет !

# 380
  • Варна
Честита Коледа,  момичета!  Носете магията на този празник във вас и вярвайте,  че има кой да ни помогне,  когато ни е най-тежко. 

# 381
Историята на момиченцето, което се роди в петия месец и оцеля
250 грама щастие

# 382
  • Варна
Много хубаво,  но да живее човек в Германия... Тук никой няма да си направи труда да спасява 250гр.бебе, а и да се опитат,  не ми се мисли за последиците от толкова ранното раждане Sad Нито имаме апаратурата,  нито специалистите,  нито грижата,  за да се поеме такъв малък боец,  за огромно съжаление.

# 383
  • София
Много хубаво,  но да живее човек в Германия... Тук никой няма да си направи труда да спасява 250гр.бебе, а и да се опитат,  не ми се мисли за последиците от толкова ранното раждане Sad Нито имаме апаратурата,  нито специалистите,  нито грижата,  за да се поеме такъв малък боец,  за огромно съжаление.
И аз щях да напиша същото. Кога ли и ние ще стигнем Германия.

# 384
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави и бъдещоте ви бебчета! Много мило ми стана като гледах видеото, как се бори това същество прекрасно! Никога нямам да стигнем Германия. Имало е късмет, че се е родило там.
И аз щях да напиша същото. Кога ли и ние ще стигнем Германия.

# 385
  • Варна
Не останаха ли " лежащи мами",  че никой нищо не пише?  Simple Smile  Аз не лежа този път,   поне за сега,  но пак внимавам и не се натоварвам. Имах обилно кафяво зацапване в Неделя след баня,  Слава Богу всичко беше наред с бебето,  леко отлепване се видя,  но то и преди си го имаше някъде отстрани.  Мисля си,  че май го предизвиках с малко по-топла вода,  без да се усетя... Постоянно ми е студено,  а и вече 1 месец се мъча с ужасен синузит,  пих 10 дни Зинат и не мога да кажа,  че ми е минало. Правя и процедури с лазер и ултразвук на синусите,  защото ми се възпали и темпоромандибуларната става заради пустият синузит. 

# 386
Аз си лежа тихо и кротко и чакам дните да минат.. На мен ми е чудно момичето,  което живееше в чужбина с изтичането на водите до къде го е стигнала и какво става с нея..

# 387
  • София
Аз също си лежа, броя и драскам дните по календара. Днес влязох в 26та седмица, не че кой знае до къде съм го докарала, но някакси дишам по-спокойно. Реално, ако не беше предходната загуба и превантивния серклаж, до тук имам практически безпроблемна бременност....само дето сценариите, които хиляди пъти преживявах в главата си между 15та и 25 седмица, вероятно ще ми държат влага за дълго - но точно на вас няма какво да обяснявам....

# 388
През цялата бременност бях със сополи и гъбички , оправих се след като родих.

# 389
  • Варна
Лошите сценарии всички си ги разиграваме в главите,  а уж си обещавах тази бременност да съм спокойна,  каквото и да се случва... 
Аз също се интересувам как са се развили нещата при момичето с изтичащите води,  надявам се да са добре с бебето.
kikair, при мен е нещо бактериално,  секретите от носа ми бяха гнойни и синусите си ме болят още,  ставата ми се възпали. Ще пускам след 10 дни МБ,  защото съм сигурна,  че Зинат не ми помогна. Едва се разминах с пункция,  не е ясно до кога....

Общи условия

Активация на акаунт