Лежащи мами - 42

• 49 253
  • 772
  •   1
Отговори
# 330
И на мен ми махнаха серклажа без упойка. То за някакви секунди просто беше цялата процедура.  И беше лента - нищо не усетих.

# 331
По-скоро само да са срязали свръзката, не да го махат, но както и да е.

# 332
Именно, това имах предвид, секциото започна и усетих скалпела, такъв момент никога няма да го забравя. После ми сложиха пълна и заспах.
Ооо не съм била сама , явно анестезиолога не е улучил правилното място за упойката.
Аз не само усетих ,но и го виждах на лампата имаше част която беше като огледало.
Ужасно си беше имах чувството ще ме режат жива Persevere

# 333
Salsisha, защо спориш с момичетата, мисля, че те най-добре знаят какво са им махали и какво не са. Почваш вече да ги обиждаш. Мислиш ли, че една бъдеща майка няма да се интересува каква точно манипулация и правят. Факт е, че има серклаж и, които се махат без упойка. Чаках с мама 36 с, със сигурност и го махнаха без упойка, за 2 мин.

# 334
  • Варна
И моя го махнаха без упойка, беше конец.
При мен имаше болка, но не от самото махане.
Бях планово секцио, но вечерта преди секциото почнаха да ми изтичат водите и има леки контракции. Изчаках си до сутринта, защото още си усещах бебка да се движи и водите ми си изтичаха по малко и отидохме в болницата. Почнаха да ме подготвят за секциото и тогава настъпи най-ужасния ми момент, заради който не искам да си помислям, че пак ще забременея и ще раждам !
Отидох да ми махнат конеца ! На магарето бях адски стегната, защото бях супер стресирана и имах контракции.  Извинявам се за подробностите - едвам ме отвори лекарката и се оказа, че конеца е прерязъл шийката и има доста кръв. Самото махане не го усетих , защото вече бях с адски болки от самото вкарване на спекулума Sad Туширането на шийката да не кървя беше ужасно болезнено, но наистина махането не го усетих или поне в паниката, стреса и първоначалната болка нищо не разбрах от конеца Sad

# 335
Аз също бях на магарето за махане на серклажа  с контракции на минута и изтекли води. Нищо не усетих, но си вкарах нокътя в ръката на една стажантка от страх.

# 336
Вие сте герои момичета. Аз съм толкова страхлива,че просто незнам!!!

# 337
@Salsisha буквално с едно движение на ръката го сряза и извади. Аз видях лентата, възела и къде е срязани.
Наистина е неразумно да спориш с личните преживявания на други хора - те са били там, а ти не.

# 338
  • Варна
Всичко идва от там,  че май Salsisha,  не живее в Бг...  Чувала съм за случаи,  когато махат серклаж при вече поставена анестезия,  както и катетър да слагат тогава,  но аз бях от " късметлийките"  на,  които сложиха катетър преди да са ме привели в анестезия.

# 339
И моя катетър сложиха преди упойката...беше по-ужасно от операцията ...

# 340
Родих преди 10 дни ,секцио - и серклажният конец (Макдоналд), и катетърът бяха махнати/поставени след спиналната упойка...Различни практики

# 341
За катетъра специално-поставя задължително преди пълна упойка.При спинална упойка-може след като бъде поставена.

# 342
  • Варна
Определено е до различни практики и да Салсиша е извън БГ и има друг опит от там.

# 343
Момичета, мина и моя серклаж, направих го в понеделник, точно влязох в 16г.с. Като цяло мина доста добре, възстанових се изключително бързо и във вторник ме изписаха. Имам много леко розово зацапване, което почти спря и д-р Христов каза, че е нормално. Това, което ме притеснява е, че имам леки болки в областта на яйчниците, определям ги като предменструални. Притеснявам се да не са контракции, но не усещам стягане в корема. Имали ли сте такива слаби болки ниско долу след серклаж и мислите ли че е нормално?

# 344
В областта на яйчниците - там лигамента боли, като се разтяга, също и червата правят проблеми, едва ли е от нещо друго, щом не ти се стяга корема и Христов те е гледал. Но пак не е приятно, почивай си.

Общи условия

Активация на акаунт