Лежащи мами - 42

• 49 251
  • 772
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Момичета, мина и моя серклаж, направих го в понеделник, точно влязох в 16г.с. Като цяло мина доста добре, възстанових се изключително бързо и във вторник ме изписаха. Имам много леко розово зацапване, което почти спря и д-р Христов каза, че е нормално. Това, което ме притеснява е, че имам леки болки в областта на яйчниците, определям ги като предменструални. Притеснявам се да не са контракции, но не усещам стягане в корема. Имали ли сте такива слаби болки ниско долу след серклаж и мислите ли че е нормално?

Мисля, че е нормално . И аз имах такива- Христов каза, че е нормално няколко дни след серклаж. Кой серклаж правихте?

# 346
Момичета, мина и моя серклаж, направих го в понеделник, точно влязох в 16г.с. Като цяло мина доста добре, възстанових се изключително бързо и във вторник ме изписаха. Имам много леко розово зацапване, което почти спря и д-р Христов каза, че е нормално. Това, което ме притеснява е, че имам леки болки в областта на яйчниците, определям ги като предменструални. Притеснявам се да не са контракции, но не усещам стягане в корема. Имали ли сте такива слаби болки ниско долу след серклаж и мислите ли че е нормално?

Мисля, че е нормално . И аз имах такива- Христов каза, че е нормално няколко дни след серклаж. Кой серклаж правихте?
Направихме Макдоналдс, Христов каза, че е най-подходящ за моя случай. Сега се чувствам доста по-спокойна и се надявам до няколко дни всичко да отшуми и да дишам по-леко 😊

# 347
Здравейте, мили момичета! Искам да ви пожелая много търпение и повече позитивни мисли. Аз си лежах седмици с отвор в шийка(24с), после лежах със закрепена шийка без серклаж, после съмнителни тонове и накрая бебка се роди на планираната дата в началото на 39 седмица Simple Smile ...изревах си тогава патилата тук Simple Smile
Малко извън темата , Но предпочитам да питам тук...след секцио съм отдавна и след полип...дето се оказа някакво хронично възпаление...лечения и т.н... сега зимата като се закашлям ме боли около белега, докторите нищо не казват, дали е срастване или нещо друго, случвало ли ви се е, даже при кихане...извинявам се за спама...
Кураж още веднъж :*

# 348
Всеки ден се моля за повече позитивни истории Blush
Аз само мога да споделя, че съм с лапороскопски серклаж и като кихна или се закашлям си ме наболява..

# 349
Pure Flower аз също съм със серклаж при Христов, първите дни имах подобни оплаквания , отминават..
Вече съм 26 + 3 , нямам търпение да достигна 28. Все още ставам само за тоалетна, започнаха подготвителни контракции.. за сега прилично на брой.
До коя седмица сте вече и вие, често изпадам в плач при някоя болежка и страх че нещо ще се случи. Трудно ми е да комтролирам емоции, но... се старая!

# 350
Аз съм със серклаж правен в 21+  седмица. Вече съм в 31. И аз до 28 пазех леглото и се страхувах.  И сега съм легнала повечето време, но вече излизам за кратки разходки и правя някои неща вкъщи. Но разбира се основно почивам. 

# 351
Pure Flower аз също съм със серклаж при Христов, първите дни имах подобни оплаквания , отминават..
Вече съм 26 + 3 , нямам търпение да достигна 28. Все още ставам само за тоалетна, започнаха подготвителни контракции.. за сега прилично на брой.
До коя седмица сте вече и вие, често изпадам в плач при някоя болежка и страх че нещо ще се случи. Трудно ми е да комтролирам емоции, но... се старая!

Сладурче, усмихни се, само да мине Коледата и вече ще си се докопала до хубава седмица Simple Smile

# 352
Happy feet, и аз все се тревожих и мислех ужасни неща...чаааак  в 36-та седмица след две изкарани в патология за тонове почнах да ходя! Вярно, ходех на тонове в агто през  ден, но беше много странно след месеци лежане...зимата е най-депресирящо, нищо не ме отвличаше....само молех беба да изчака, за да си носи нещата от тати и баба и 😢. Пиши на воля тук, ще подкрепям, както мога, всяка мама '

# 353
Да само някой минал този път , знае ! Благодаря, че има с кой да споделя.

# 354
Здравейте, мили момичета! Искам да ви пожелая много търпение и повече позитивни мисли. Аз си лежах седмици с отвор в шийка(24с), после лежах със закрепена шийка без серклаж, после съмнителни тонове и накрая бебка се роди на планираната дата в началото на 39 седмица Simple Smile ...изревах си тогава патилата тук Simple Smile
Малко извън темата , Но предпочитам да питам тук...след секцио съм отдавна и след полип...дето се оказа някакво хронично възпаление...лечения и т.н... сега зимата като се закашлям ме боли около белега, докторите нищо не казват, дали е срастване или нещо друго, случвало ли ви се е, даже при кихане...извинявам се за спама...
Кураж още веднъж :*
Аз съм вече с второ секцио -първото преди 7 години ,а второто преди 3 месеца. До ден днешен си ме боли около разреза , при кихане и когато се сменят рязко температурите. Нормално е да има и сраствания. През цялата втора бременност ми опъваше

# 355
Благодаря, Данаи 😘
Чак не знам с това секцио, моят доктор вече ме агитира за второ, според нови проучвания при пресен белег било по-добре, че бил жилав или нещо такова 😯.
Рекох му, че ще се самоубия 😂

# 356
Мен чак след третото секцио спря да ме боли, като кашлям. Най-накрая я победих тая кашлица. Simple Smile

# 357
Салсиша, аз все нещо си прокашлям, ама почнах нарочно да видя дали е до белега, че гинекологът ме пита къде точно, че там имало много неща, но си е белегът 😀

# 358
Ако всичко си е нормално, веднага след операцията би трябвало да боли заради прекъснатите рецептори - силна болка. След 3-6 месеца започва другата болка, по-тъпа, влияе се от движения, натиск, позиция - това е вече, когато се възстановяват рецепторите, не само повърхностно, а и отвътре.
Ако нямаш инфекция, умерената болка не е проблем реално, очаквана си е. Проблем е ако се зачерви, станат отоци, ако ти пари, сърби, излязат сини петна. Иначе при кашляне, при вдигане на краката, дори и при цикъл и овулация - нормално си е да има някакви болки известно време.

# 359
Случвало ли ви се е след секцио да получавате тъпа болка около пъпа ? Непрекъснато нося бебка на ръце и все допусках ,че болката под ребрата е от напрежението . Дали от стрес и депресиращото време на легло ,започна и стомах да ме тормози

Общи условия

Активация на акаунт