Д-р Бисерка Въжарова е дерматоложката сряда и петък преглежда в Курортна поликлиника (от 15:30 беше като ходихме в петък).
Ти във Варна ли беше, че аз за тук говоря
Вчера и днес мажа стабилно 2-3 пъти през деня със Атодерм-а и определено положението е по -добре. Между другото освен обрива на задната част на крачетата се появи обрив и около вратлето, та и там мажа сега
Много ти благодаря, Мис,
Аз съм между Варна и Бургас, та използвам благините и на двата града, но по-често на Варна

При моята бебка не са се появявали обривчета от втория и месец, но аз спазвам желязна диета. Тя обаче има много зачервявания по гънките на вратлето, които поддържам с често миене и подсушаване. Иначе спрях да ползвам козметика за тяло, къпя я само с вода, а за главичката ползвам хипоалергенни шампоан и крем на мъжа ми на Авене и съм доволна. С тях махам крусти, ако ги нямаше, не бих слагала и това. Чистата водица си е най-сигурното.
6 - ца Pampers му беше малък и взимах едни Canbebe, тяхната 6-ца беше доста голяма. Та мисълта ми е, че цяла година с Pampers, после като смених вечер с тези (незнам какво производство са) нямаше проблеми с подсичане и т.н.