Не издържам вече

• 7 288
  • 124
  •   1
Отговори
# 60
Вервам, около теб има ли нещо нормално? Мъж наркоман от когото ще забеменяваш непорочно, родители с тайни деца, приятели и познати луди, около свекървата пак имаше история.
Вервам, не ти вЕрвам и половин думичка от историите.

# 61
Вервам, около теб има ли нещо нормално? Мъж наркоман от когото ще забеменяваш непорочно, родители с тайни деца, приятели и познати луди, около свекървата пак имаше история.
Вервам, не ти вЕрвам и половин думичка от историите.

Аз пък не ви вярвам,че вашите животи са перфектни.И винаги взимате решенията със замах,без чувства,без дилеми,без вътрешни противоречия.
Съжалявам,но това е толкова прозрачен "форумски"живот,че няма на къде повече.
Аз бих могла да си измислям и да казвам,че всичко е цветя и рози,но са ме учили,че лъжата не е хубаво нещо Wink

Обич Синеока
не,това беше свекървата....ако говориш за това,което каза,че за какво ти е една жена,ако не може да ти роди деца.

Пип 2
просто ми е мъчно и исках съвет и коментар от страничен човек...
Пред дилема съм...бях.Мисля,че вече ми се изяснява ситуацията Simple Smile

Nevena Virolan
предполагам ,че е така.Опитвах се за тези месеци да не обръщам внимание,но вчера ми кипна от поредната глупост.
Накрая просто я блокирах,обаче тя е човек,който ,ако го гризе нещо,не се спира.Писала е на мъжът ми!?!
Добре,че той е вечния непукист,каза,че дори не го е прочел,а просто е изтрил.Може би и аз така трябва да правя.

Salsisha и аз това и казах-да си гледа живота,дечицата ида не се занимава с мен.
И знаеш ли какъв беше отговора накрая,както всеки друг път-"аз толкова работа имам,заради теб не можах да свърша нищо".А тя е човекът,който пише буквално с часове.

Другата жена е енергиен вампир и има нужда от Вервам.
Дали?Ако я познавахте,щяхте да кажете,че е супер мирна,кротка,тиха,спокойна.Общо взето това е мнението на всички.
Не говори,не иска внимание,не досажда...

Сърби, боли, драго ми е.

Нямаш силна връзка с тази жена. Ако имаше, щяхте да имате нормални отношения. Ежедневно бърборене и пращане на снимки не е силна връзка.
Това беше просто пример,че дори и най-елементарното споделям с нея....

# 62
какво значение как изглежда тази жена за случаен човек?
ничий живот не е перфектен и не се взимат подобни решения лесно, но каква част от твоя живот са тези 4-5 години - 1/5? една пета от живота си да търпиш някой да те тормози и то тази една пета е в онази част, в която си зрял и независим човек?
хората се женят и развеждат за 4-5 години и не "форумският живот" е причината да получаваш единственият разумен съвет в подобна ситуация, а здравият разум

ти какво би посъветвала някого на твое място? да търпи? още колко?

# 63
Не е нужно чуждите животи да са перфектни. Достатъчни са малки и навреме решения, които ти подсказаха, но ти държиш да си говориш своето.
След като ти харесва, продължавай в този дух.
Явно нямаш други проблеми, че се занимаваш с такива тип трети клас, първи срок.

Последна редакция: пт, 12 окт 2018, 08:54 от Iza_

# 64
Като виждаш, че всички ти дават един и същ съвет, а ти все си контра, не се ли замисли за проблем в себе си?
И това е във всяка тема.

# 65
Не съм контра,просто никога не приемам едно мнение за чиста монета.
Опитвам се да водя диалог,не да съм на"контра" или да споря Simple Smile
Какъв съвет бих дала....ами,не знам ,може би да погледне нещата от другата страна.
Аз съм съгласна с всички ви,даже така и съм постъпила,както ме съветвате.
Много интересно,ако не се обсъждаха нещата тук,във форума,всички разговори щяха да изглеждат така:
-какво да направя....?
-прави това,това,това и това!
-ок

край Grinning

# 66
Каква е другата страна?

# 67
Каква е другата страна?
A, де?! Simple Smile
Почвам да се замислям за раздвоение на личността Grinning

# 68
Каква е другата страна?

Не знам,за да се държи човек по някакъв начин ,обикновено има причина.
Аз имам леки съмнения,че тя разви това приятелство,защото когато започна,тя нямаше нито един приятел близък,никой не си комуникираше с нея,защото беше хипер срамежлива.Аз се разбирам с такива хора и се "сдушихме".
Но откакто роди се преместиха с мъжа в нова къща,друго място,нови комшии,нови познанства покрай децата,покрай него.От тогава почна това с вечната опозиция,недоволство и претенции.
Аз го отдавам повече на това,че вече 5 години и половина е само и единствено с децата,няма социални контакти почти никакви,не работи,седи вкъщи и ги гледа.
Тя си е казвала,че се чувства зле и недооценена и ,че "все едно нищо не правя".
Но пък нещата станаха наистина зле,откакто започна да ми разправя как имали нови комшии,младо семейство,как се виждали,щяла да ги кани на гости и тн....
Не знам какво да мисля Simple Smile

# 69
Да не ревнуваш, че си е намерила други приятели?

# 70
Да не ревнуваш, че си е намерила други приятели?

Боже,как веднага се извърта всичко към грозното.
Не,не ревнувам.Даже се радвам.,въпреки,че те не са и приятели.Би било хубаво да си намери такива,може би тогава няма да излива цялата помия върху мен...поне.

# 71
Какво грозно, виж си ти думите, с които я описваш - нея, своята приятелка. Помия изсипвала върху теб...

# 72
Какво грозно, виж си ти думите, с които я описваш - нея, своята приятелка. Помия изсипвала върху теб...

За съжаление,хубави или не,тези думи са най-вече истината.
Ето,виждаш ли.Може пък аз да съм виновна Simple Smile

# 73
авторката е съгласна да поеме част от "помията", но ако е по-равномерно разпределена и между други хора Astonished

Вервам, разбираш ли разликата между това някой да ти сподели проблем, да ти се оплаче, да ти помрънка, за да го погалиш по главичката докато разпусне и това някой нарочно да е злобен и заядлив с теб?
и ако първото е нормално и допустимо между близки приятел/к/и, то второто изобщо не е?

# 74
Ама виновен ли търсим? Просто сте се раздалечили. Понякога няма виновен.

Общи условия

Активация на акаунт