Да си нямал никога никого

• 21 474
  • 538
  •   1
Отговори
# 315
Ако не се опитваш да типизираш жените и да им лепиш етикети, вероятно ще имаш по-голям успех с тях.
Btw, не засякох нищо скандализиращо или брутално в постовете на Аниш.
Не лепя етикети. Просто беше се изказала малко остро и лаконично.

# 316
Igorek, хубава тренировка си правиш тук : -) . С най - добри мисли го пиша това. Имам три близки, които срещнаха /намериха своя спътник в живота чрез интернет комуникация. И трите бяха над 30 годишни, забележи - жени!  За едната от тях гарантирам, че бракът й е много щастлив, взаимно се допълват и много се обичат и ценят.
Ти си още много млад. След време ще разбереш как за всяко нещо си е било времето и си узрявял за него постепенно. Дерзай и  не спирай да  вярваш, че твоята любима те очаква.

# 317
Igorek, хубава тренировка си правиш тук : -) . С най - добри мисли го пиша това. Имам три близки, които срещнаха /намериха своя спътник в живота чрез интернет комуникация. И трите бяха над 30 годишни, забележи - жени!  За едната от тях гарантирам, че бракът й е много щастлив, взаимно се допълват и много се обичат и ценят.
Ти си още много млад. След време ще разбереш как за всяко нещо си е било времето и си узрявял за него постепенно. Дерзай и  не спирай да  вярваш, че твоята любима те очаква.  
Не вярвам в интернет нещата. Отдавна интернет не е като едно време и се напълни с всякакви индивиди и вече няма доверие като едното време. От гледна точка на жените всичко е лесно, ама шансът мъж да бъде забелязан от жена, която я заливат по 200 съобщения на ден знаеш какъв е. По-голям шанс има да се блъснеш в някоя на улицата. И шансът някоя да иска 30 годишен, който едва ли знае какво да прави в леглото също знаеш какъв е.  Защото най-вероятно и тя като някои тук ще се запита аз какъв съм го чакал досега и дали не съм някой изрод, който няма да я насече в избата.

# 318
  • Sofia
От гледна точка на жените всичко е лесно, ама шансът мъж да бъде забелязан от жена ... знаеш какъв е.
О, повярвай ми, не можеш дори да си представиш с какъв голям обхват е дамското внимание, което един качествен мъж получава. Wink

От гледна точка на жените всичко е лесно, ама шансът мъж да бъде забелязан от жена, която я заливат по 200 съобщения на ден знаеш какъв е.
'Айде, посмали малко и слез на земята. Кои са тези нормални жени, които получават по 200 съобщения дневно? Shocked Или пак говорим за моделките, дето ги бленуваш? Ще си дойдем на думата, в крайна сметка...

И шансът някоя да иска 30 годишен, който едва ли знае какво да прави в леглото също знаеш какъв е.  Защото най-вероятно и тя като някои тук ще се запита аз какъв съм го чакал досега и дали не съм някой изрод, който няма да я насече в избата.
Тук съм напълно съгласна с теб. thumbsup

# 319
Igorek, хубава тренировка си правиш тук : -) . С най - добри мисли го пиша това. Имам три близки, които срещнаха /намериха своя спътник в живота чрез интернет комуникация. И трите бяха над 30 годишни, забележи - жени!  За едната от тях гарантирам, че бракът й е много щастлив, взаимно се допълват и много се обичат и ценят.
Ти си още много млад. След време ще разбереш как за всяко нещо си е било времето и си узрявял за него постепенно. Дерзай и  не спирай да  вярваш, че твоята любима те очаква.  
Не вярвам в интернет нещата. Отдавна интернет не е като едно време и се напълни с всякакви индивиди и вече няма доверие като едното време. От гледна точка на жените всичко е лесно, ама шансът мъж да бъде забелязан от жена, която я заливат по 200 съобщения на ден знаеш какъв е. По-голям шанс има да се блъснеш в някоя на улицата. И шансът някоя да иска 30 годишен, който едва ли знае какво да прави в леглото също знаеш какъв е.  Защото най-вероятно и тя като някои тук ще се запита аз какъв съм го чакал досега и дали не съм някой изрод, който няма да я насече в избата.
В интернет има всичко, както е в реалният живот. Е, в него можеш да си сложиш маска. Но е до време. Всъщност, и
 в реалният е така....само маските са малко по -други, но коренът им е един и същ.
Интересно какви неща мислиш, че знам.
Не,  не знам.
Ако си мислиш, че креватните умения са водещите за една жена, то вероятността да привлечеш такава, е голяма. Всеки човек има вибрации, с които изпраща послания към Вселената и тя му отговаря. Хубаво е да работим с тях, особено ако чувстваме вътрешна неудовлетвореност.
Моето мнение е, че интимността си идва по естествен начин,  когато сърцето е приело отсрещната страна. Ако това е нещо, което го усещаш като проблем, който ти навява страхове, можеш да попиташ сексолози, психолози, духовници. Според мен, да си девствен е предимство, а не недостатък.
Съвременното общество ни внушава, че сексуалният опит е важен, че да си девствен  е отживелица, едва ли не е сигнал за отклонения или нещо чудато. Норма е да имаме полов живот преди брака...
Лично аз смятам да възпитавам сина си в обратното. И не мисля, че направих нещо смислено и добро, когато на почти 26 се насилих да си хвана гадже, за да легна с мъж и  да "посъбера "опит. Можех спокойно да изчакам срещата със съпруга ми, който никога не съм го питала дали е имал сексуален опит с жени  / мъже преди брака ни или не. Не съм търсела в съществото до себе си сексуален атлет.
Това са много индивидуални и интимни въпроси и ми е малко съмнително, че открит форум за майки би ти бил полезен. Но....неведоми са пътищата Божии.

# 320
1. Кога е било това едно време, когато в нетя е нямало всякакви индивиди и е имало доверие? Защото аз такова нещо не си спомням, пък съм едно 15 години в мрежата.
2. Е, какъв си го чакал досега? (Като се замисля, това е интересен подбор на думи) И защо си чакал?

# 321
Igorek, грешиш изцяло в разсъжденията си. Четейки те, оставам с впечатление, че далеч по-лесно можеш да впечатлиш и да откриеш жена, която е близко до твоите разбирания и светоглед във виртуалния свят, отколкото да се блъснеш реално в нея. Особено, ако не изпадаш в самосъжалителни настроения и не търсиш нонстоп съчувствие.
Грешиш и считайки, че за една жена е по-лесно. Това, че виртуално и реално я заливат с предложения, ни най-малко, не означава, че тя има желания избор. Количеството не компенсира качеството, ако тя има критерии, с които не прави компромис, така че бъди убеден, че бройката на самотните жени е също толкова голяма, независимо, че при тях причините са по-различни от твоите.

# 322
Донякъде следих темата, после, честно казано ми стана досадно с тези обяснения на автора. Момче, вероятно такава е същността ти, няма да се промениш. Търси момиче от твоята среда и се опитай да я задържиш. Трудно ще намериш жена на 20+, която да иска тепърва да "учи" някой на креватни упражнения, да не говорим особено такъв философ извън леглото.
Много важно е за един мъж да знае кога да говори и кога - не. Това, че "отстояваш правата си и истината с цената на всичко" /извинете ме, цитатът не е точен, но не ми се рови назад/, няма да ти е в плюс при една връзка.

# 323
Авторе, представи си, че аз съм потенциална виртуална кандидатка. Ами, ако ти чета постовете, ще си кажа – този мъж е скован, ограничен, пълен с предразсъдъци и неуверен. Нагоре ти написа Катерица за вибрациите. Каквото излъчваш, това и привличаш.
Какво остава в такъв случай – с теб за комуникация да се свърже същата такава жена или никоя да не се свърже. Това е така и тук, и в живота.
Поработи първо над мисленето си – от самолет се вижда, че разбиранията, светогледа за света, хората, жените са доста ограничени. Една жена каза, хората казаха, хората така правят. Ти живееш в някакъв балон от хорски мнения, нагласи, в който има всичко друго, но не и твоя личен избор.
Затова ти се струва, че си различен, защото имаш свое мнение, но то стои само вътре в теб и постоянно си фрустриран от средата си, която те кара да го държиш за себе си и да се чувстваш различен.
Давам ти и втори пункт – работи над изразяване на личността си, мнението си, изборите.
Или, разчупи калъпа – разшири начина на мислене, тренировка за изразяване на лични мисли, чувства и тогава ще си готов да срещнеш твоя човек (като личност и жена).

# 324
Аз не знам защо го успокоявате, че е много млад. Не е и е закъснял с 15 години развитието си спрямо своите връстници. А за разлика от тях е с някакви много изкривени разбирания и за себе си, и за околните. Да не изглеждал лесен, да ги срещнел в библиотеките... Може да са те питали вече, но с майка си ли живееш?

# 325

Аз, когато се регистрирах преди няколко години, даже си мислех, че не е възможно да съществува нормален мъж, който доброволно да се набута точно в "Bg-mamma". Simple Smile
офф:
А има. Но се срещат предимно във форум "Свободно време" - литературния клуб и кино/телевизия. Или поне там съм засичала познати от други форуми, които са си напълно нормални мъже (така де, "знаем се" от години).

# 326
Авторът и той си е нормален, нищо че се смята за много различен и специален.

# 327
  • На Марс
Една от ирониите на живота:
- Ако си обвързан виждаш само щастливи сингъли
- Ако си сингъл виждаш само щастливи двойки

Simple Smile

# 328
Не знам какво интересува дамите във форума като уточняващи въпроси, но това, което за мен като мъж е непонятно, необяснимо и нелогично е - как мъж като теб, който по един или друг начин е успял да ангажира вниманието на читателките си в цели 22 страници, не успява или твърди, че не успява да постигне близост с отсрещния пол. Ти си от поколение, което е израсло с виртуалните методи на комуникация, правиш го успешно и тук, но същевременно декларираш, че никога не си имал жена до себе си. За мен, лично, е крайно противоречиво всичко това. Дори да си нелицеприятен, дори да нямаш стегната фигура, при все и че го раздаваш така крехък, чувствителен, раним и изпълнен със самосъжаление - абсолютно съм убеден, че досега щеше да си имал поне едно-две преживявания с жени, колкото и мимолетни да са били те, най-малкото от съжаление или защото си ги нацелил в някаква емоционална дупка.

# 329
  • MI
Авторе, вземи спри да мрънкаш че не се издържа, не успявам дори да изчета новите отговори заради това постоянно обясняване как и защо нищо не може да се направи. Ако не се стегнеш и не си смениш малко мисленето, няма как да стане. И имам предвид липсата на гъвкавост и отказът да направиш каквито и да е промени, а не нещо друго. Мен лично до бяс ме докарват такива хора, които постоянно ти обясняват защо нещо НЕ може да се направи и не търсят начин да променят това, което ги мъчи. И не съм само аз така, помисли си малко дали всъщност това не е големият проблем.

А за интернет, стига глупости - все повече хора именно там се запознават с половинката ти. Ако си интроверт пък със сигурност е по-лесно, отколкото на улицата. Само оправдания са това, страх и мрънкане.

Общи условия

Активация на акаунт